w.a.mozart Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 znači bez bludnih pomisli... pa to je super... baš ti zavidim... ja sam pun istih Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 link=topic=11895.msg503187#msg503187 date=1313175509]znači bez bludnih pomisli... pa to je super... baš ti zavidim... ja sam pun istih Јел батице,можеш ли мало подробније о томе,како ожењен и млад човек има пуно блудних помисли? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 link=topic=11895.msg503187#msg503187 date=1313175509]znači bez bludnih pomisli... pa to je super... baš ti zavidim... ja sam pun istih šta ću kad nisam normalna ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 а зашто није могуће чекирати више опција него само једну? kirios1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 Ја се обавезно разболим пред Велики Пост.Све што ме снађе,снађе ме пред Часни Пост,док у Посту буду суптилна искушења а она су и те како тешка и ломе човека. Додуше,У Посту икад се десе нека велика искушења,не доживљавају се толико лоше и трагично као ван Поста.Да Бог снаге да се носимо са тиме. Оно што увек препричавам,то је једна ситуација која ми се десила у Часном Посту.Те године када је супруг кренуо у парохију у водицу још је био снег и јако хладно.Морали смо да докупимо дрва у сред зиме.Тада су се родили били само Арсеније и Ангелина,били су баш мали.Кренем напоље да донесем дрва.Тешке чекије,пуне воде...некако понесем две и идући преко дворишта упаднем у једну рупу коју нисам видела од снега,чекије падну преко мене,једна ме добро удари у главу а деца истрчала напоље,боса,по снегу и плачу,где је мама Ја устанем,стојим онако пар минута и почињем неконтролисано да плачем :bla: Ето,сад ми је то смешно али тада...богами... И увек тако,кад крену искушења,некако се надовежу неколико лаких у једно вееееелико 4chsmu1 Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 link=topic=11895.msg503187#msg503187 date=1313175509]znači bez bludnih pomisli... pa to je super... baš ti zavidim... ja sam pun istih Јел батице,можеш ли мало подробније о томе,како ожењен и млад човек има пуно блудних помисли? 319.gif pa svako ima svoje slabosti-tu je ovaj internet pa lepo vreme ... glavno je da ne ode dalje od pomisli... osim toga,brak nije ukidanje bludnih pomisli a ovo što kažeš-mlad čovek- to ide u prilog bludnih pomisli :bla: p.s. nije mi bila namera da se baš detaljno ispovedim al dobro 0102_laugh p.s.2 ne znam zašto ali ja uopšte ne delim vreme i iskušenja na post i ono kad nije post.... ne znam zašto sam ovo rekao ali ne može da škodi... p.s.3 2 puta sam uzastopno započeo misao sa -ne znam-... molim da se to ubeleži Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 Mozz, ти си стварно цар.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 12, 2011 Пријави Подели Написано Август 12, 2011 Mozz, ти си стварно цар.... 0102_laugh 0110_hahaha zamisli da mi čuješ detaljnu listu iskušenja i pomisli... ladno bi bio proglašen za the chosen 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 а зашто није могуће чекирати више опција него само једну? 4chsmu1 јес, па све да штиклираш 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Спопада ме муж 0442_feel мислим, иде ми на живце по цео дан 0442_feel Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 ... А и ја бих све штиклирала, почевши од тачке 2, на првом месту 0442_feel И још бих додала... 0442_feel Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 [quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал link=topic=11895.msg505050#msg505050 date=1313432926] јес, па све да штиклираш 0102_laugh прескочила бих стомакоугађање bendoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 Lista je dugačka,predugačka,ali sad trenutno bih tako slatko pojela neku tobleronu ... pa sam se bacila na ratluk da zamaskiram Pantera је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 А које није!!! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 15, 2011 Пријави Подели Написано Август 15, 2011 šta me spopalo... http://www.youtube.com/watch?v=00AoVh4wIXs&feature=player_detailpage#t=1066s 17,57 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука