Jump to content

Које Вас је искушење "спопало" на почетку Великог поста?

Оцени ову тему

Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?  

76 члановâ је гласало

1. 1. Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?

• среброљубље
      1
    • гнев
      30
    • стомакоугађање
      17
    • славољубље
      3
    • прељуба/блуд
      18
    • лагање
      4
    • болест
      3

Препоручена порука

Много се свађам са братом око тотално глупих ствари...А, и језик ми је страшно дугачак, псујем к'о луд... :( Али, хвала Богу сад сам на исповест био, а сутра ујутру на причест..... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Много се свађам са братом око тотално глупих ствари...А, и језик ми је страшно дугачак, псујем к'о луд... :( Али, хвала Богу сад сам на исповест био, а сутра ујутру на причест..... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :(

Pricesce. :(:cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Даааа, са нестрпљењем га очекујем.... :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Много се свађам са братом око тотално глупих ствари...А, и језик ми је страшно дугачак, псујем к'о луд... crvenilo Али, хвала Богу сад сам на исповест био, а сутра ујутру на причест..... :cmizdrenje::( :(

Pricesce. :(:cmizdrenje:

prstgore Тако би реаговао мој свештеник(причест-причешће).Ја утврдих klapklap :cmizdrenje:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...