Jump to content

Које Вас је искушење "спопало" на почетку Великог поста?

Оцени ову тему

Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?  

76 члановâ је гласало

1. 1. Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?

• среброљубље
      1
    • гнев
      30
    • стомакоугађање
      17
    • славољубље
      3
    • прељуба/блуд
      18
    • лагање
      4
    • болест
      3

Препоручена порука

facenew22222222

до године да одрадиш мале физичке припреме прије поста... facenew22222222 facenew22222222

Шта ћеш, килави интелектуалац... facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Mozz, al`si se prolepšao, porasla ti kosa... facenew22222222

ovo ti je do sada najlepša slika na profilu... facenew22222222

blagodat posta čini čuda  facenew22222222

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Спопала ме је упала мишића од Светог Андреја Критског. Just_Cuz_19

такође clapc

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

link=topic=11895.msg377884#msg377884 date=1299787957]

Mozz, al`si se prolepšao, porasla ti kosa... Just_Cuz_19

ovo ti je do sada najlepša slika na profilu... clapc

blagodat posta čini čuda  :bla:

што јес - јес !

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Еееее...А данас је стигло ново искушење:монотонија...дубока...са примесама меланхолије... stadaradim 0442_feel

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

не мораш на ТВ-у, има овде на сајту пуно дивних ствари за гледање и слушање...одеш на мултимедију и бираш... algabacaju

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Знам,гледала сам и раније нешто одатле.И доста одслушала и ишчитала...Остало ми је још тога,али заиста ме боле очи кад буљим дуго у овај екран :( Иначе,стварно може да се бира,али у правом смислу речи бирати...Хвала на саветима Just_Cuz_19 0442_feel algabacaju

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Бих,али на ТВ-у ништа,ако и обично.Имаш неку препоруку,па да набавим,ако се набавити да 0102_laugh

Eво овај, ако ниси гледала. Нема грешке.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=S-S5n0JniDw

Подели на овим сајтовима

Пошто када почне пост обавезно прекинем са дуваном а још што сам био на Хиландару пред сами пост ја сам тамо поред телефона запалио цигарету и прекрстио се и рекао ВИШЕ НЕ ЦИГАРЕТЕ !!!Пошто сам рекао не до Васкрса а можда и даље , видећу , сада ме удара веееелииииикоооооооо искушење да припалим једну  0102_laughали се недам  sHa_sarcasticlol dobar decko 0110_hahaha

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...