Jump to content

Које Вас је искушење "спопало" на почетку Великог поста?

Оцени ову тему

Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?  

76 члановâ је гласало

1. 1. Које исушење сте имали на почетку овог, Великог поста?

• среброљубље
      1
    • гнев
      30
    • стомакоугађање
      17
    • славољубље
      3
    • прељуба/блуд
      18
    • лагање
      4
    • болест
      3

Препоручена порука

Цитат

Gordost,svadljivost,...joj sta vec ne  ,smirenje nikako , .hvala...nemam problema sa hranom .

Samo polako... :drugarstvo: 0102_laugh 1405_love

Mnogo mi je lepo kad uspem da ne odgovorim na uvredu... .please. .hvala. 319.gif

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Смехотрес  :drugarstvo:

И зато само грешим у послу. 319.gif

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

Смехотрес  0102_laugh

И зато само грешим у послу. 319.gif

ИСТИ ПРОБЛЕМ  :drugarstvo:

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

Ma где пуно радим  0508_music

Све сам изгрешила,колико се смејем,сад морам да се смирим  0513_music

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Цитат

0508_music

NrvqPj0bIm8

Јес' бре пријатељу, и мене исто искушење ''спопало''.... 319.gif  0513_music

Али, НЕДАМО СЕ....!  0508_music .mense.

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Hvala Mirođiji i Dushi na pozdravima! Pozdravljam i ja Vas.  0513_music

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Stalno nešto griješim kad radim, preosjetljivo reagujem na svaku riječ (u sebi, nevidljivo, ali dovoljno da mi se pomuti stanje unutrašnje), mrzovolja, odbijanje da prihvatim neke potpuno uobičajene stvari, umor bez prestanka, manjak kreativnosti, otaljavanje nekih važnih stvari - u suštini ne borim se dovoljno i to me ubija  :( prst ka dole :( 0409_feel :( :cmizdrenje:Molite se za mene  0203_cool

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Уф, одакле почети? У почетку увек слично, увек гладна шта год да поједем. Па онда мислим, а ова мрсна храна што је остала у фрижидеру, штета да се баци па уквариће се, али некако одолевам, замрзнем шта се може. Е, онда униније. Уморна, клонула духом, неку слику никако да решим и све је тако капитулантски гледам, али добро, ако да Бог завршићу је. Видећемо, дај Боже да издржим, да одолим, да научим и очврснем.  Не знам да ли ћу издржати цео пост (што се хране тиче), обично ми анемија направи проблем. prst ka dole Поздрав свима!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Stalno nešto griješim kad radim, preosjetljivo reagujem na svaku riječ (u sebi, nevidljivo, ali dovoljno da mi se pomuti stanje unutrašnje), mrzovolja, odbijanje da prihvatim neke potpuno uobičajene stvari, umor bez prestanka, manjak kreativnosti, otaljavanje nekih važnih stvari - u suštini ne borim se dovoljno i to me ubija  .please. prst ka dole 4chsmu1 0409_feel joooj :cmizdrenje:Molite se za mene  :(

Милево, керко, 0102_laugh

0203_coolнас чува и спашава...

Вечерас читај псалтир :( :(

а сад само за тебе

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=E7Ktc5qXihs&feature=related

Подели на овим сајтовима

Хвала ти сејо, читам Псалтир сваки дан, ујутро и увече, то ми дође као нешто без чега ми је тешко прегурати дан.  prst ka dole

И још једно хвала за пјесму.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Mileva,pozdrav,

gledajući sebe,to je zbog toga što znaš da je veliki post,da se približava praznik,i htjela bi kao i svi da što se bolje pripremiš.Plus,tu su iskustva ranijih postova,ali dobro tek je počelo.

Reci sebi,post je kao i da nije,gore ne može bit,može,da ne radim ni ovoliko..i da ono što uvijek smetnemo sa uma: raduj se!

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

smej.gifљутња,свадљивост, нервоза... :nene: мајкл

Држи се. мајкл :nene:

Проћи ће.

знам, dusho, хвала ти... мајкл

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...