Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Милева и Зоран - имењаци

4chsmu1 ја одавде  :)

Dobro je .Ja sam mislio da sam samo ja vidio.  31

Па право ми је име Зорица, а њему је Зоран право име - бар је тако он написао. Шта је чудно?

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Треба ми неки МП3 катер  4chsmu1 помогајтеееееее!!

Ево овог Аudacity програма на линку:

A cool edit pro покушај на:

Иначе на страници www.warez-bb.org могу се скинути разне ствари које иначе нису бесплатне.Захтијева регистрацију, али заиста исплати се. Пробајте.

Огло  :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Треба ми неки МП3 катер  4chsmu1 помогајтеееееее!!

Ако си под катер мислио на нешто што сијече пјесму онда је http://www.mptrim.com/ солидно и бесплатно рјешење

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala СВИМА !!!!

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш  nasznak

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш  :)

Neće,ne može da se konektuje  4chsmu1

(A i bez toga)

А и за тебе исто важи  319.gif . Ево тебе из младијех дана

Шала наравски - не замјери ми. nasznak

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Па право ми је име Зорица, а њему је Зоран право име - бар је тако он написао. Шта је чудно?

И ја сам био малкице 8084.gif збуњен али нисам хтео ништа питати .

Али ето мало сачека се и разјашњење се појави  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш  :cheesy:

Neće,ne može da se konektuje  4chsmu1

(A i bez toga)

Necu nebrini ako idem icicu skroz sa oba foruma  0110_hahaha  :cheesy2:

Vise me brine Oglo, samo da mi on ne pobegne  4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Као што и сам наслов каже. Медо, брате помагај!

Ево у чему је мој проблем. До сада, кад сам примала е-маилове, могла сам директно са е-маила да кликнем на било који линк и омах улаѕим  или да директно даунлодујем, а сада то не могу. У чему је проблем и шта треба да урадим hvala?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

а пре ког програма примаш мејлове - аутлук, аутлук ескпрес, неки трећи?

или на неком онлајн сервису можда, типа јаху или гмаил?

и који је браузер у питању - опера, фајерфокс, експлорер, хром, неки пети?

Подели на овим сајтовима

outlook express, firefox, internet explorer, google chrome

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

хм, а јел ти подешен један од тих браузера да буде default за отварање линкова и страница?

јер може да се деси да су се покачили, па не зна ко шта ради ...

Подели на овим сајтовима

Хвала ти Медо на смерницама. Проверила сам , није ми Internet  explorer bio default, сад сам наместила и све је у реду :smiley: hvala 0202_238

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...