Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Милева и Зоран - имењаци 4chsmu1 ја одавде Dobro je .Ja sam mislio da sam samo ja vidio. 31 Па право ми је име Зорица, а њему је Зоран право име - бар је тако он написао. Шта је чудно? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 4chsmu1 Neće samo da mi se kaže "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Треба ми неки МП3 катер 4chsmu1 помогајтеееееее!! Ево овог Аudacity програма на линку: A cool edit pro покушај на: Иначе на страници www.warez-bb.org могу се скинути разне ствари које иначе нису бесплатне.Захтијева регистрацију, али заиста исплати се. Пробајте. Огло Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Треба ми неки МП3 катер 4chsmu1 помогајтеееееее!!Ако си под катер мислио на нешто што сијече пјесму онда је http://www.mptrim.com/ солидно и бесплатно рјешење У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala СВИМА !!!! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш Neće,ne može da se konektuje (A i bez toga) "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш Neće,ne može da se konektuje 4chsmu1 (A i bez toga) А и за тебе исто важи 319.gif . Ево тебе из младијех дана Шала наравски - не замјери ми. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Април 12, 2010 Пријави Подели Написано Април 12, 2010 Па право ми је име Зорица, а њему је Зоран право име - бар је тако он написао. Шта је чудно? И ја сам био малкице 8084.gif збуњен али нисам хтео ништа питати . Али ето мало сачека се и разјашњење се појави 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Нема на чему Јоване, немој сад да побјегнеш на Верујем.рс па да нас заборавиш :cheesy: Neće,ne može da se konektuje 4chsmu1 (A i bez toga) Necu nebrini ako idem icicu skroz sa oba foruma 0110_hahaha :cheesy2: Vise me brine Oglo, samo da mi on ne pobegne 4chsmu1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Као што и сам наслов каже. Медо, брате помагај! Ево у чему је мој проблем. До сада, кад сам примала е-маилове, могла сам директно са е-маила да кликнем на било који линк и омах улаѕим или да директно даунлодујем, а сада то не могу. У чему је проблем и шта треба да урадим hvala? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 а пре ког програма примаш мејлове - аутлук, аутлук ескпрес, неки трећи? или на неком онлајн сервису можда, типа јаху или гмаил? и који је браузер у питању - опера, фајерфокс, експлорер, хром, неки пети? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 outlook express, firefox, internet explorer, google chrome ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 хм, а јел ти подешен један од тих браузера да буде default за отварање линкова и страница? јер може да се деси да су се покачили, па не зна ко шта ради ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Хвала ти Медо на смерницама. Проверила сам , није ми Internet explorer bio default, сад сам наместила и све је у реду :smiley: hvala 0202_238 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука