Стефан Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Успешно сам решио проблем,скенирао сам компјутер преко Аваста,избрисао свих седам "инфицираних" фајлова које је антивирус детектовао,рестартовао сам компјуктор и ево ме,куцам преко фајерфокса. 0202_238 Хвала Медо много на информацијама,извини што сам те био исцимао! 0311_womens 0110_hahaha "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 драго ми је што си решио проблем и хвала Богу за све confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 нема ме недељу дана и већ сте ми нешто измуљали на налогу. елем, не дозвољава ми слање приватних порука, ни ппреглед старих...ништа. даклем, меденице решавај ово или овде да ти јавно пишем оно што сам хтела приватно да ти напишем ТХЕ КАНЏИЦА "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 trenutno nikom ne rade poruke.... brzo ćemo rešiti crvenilo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 blagodarim na brzom odgovoru. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 blagodarim na blagodarenju 0311_womens Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 фију, спасио ме зец од канџице клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Март 5, 2010 Пријави Подели Написано Март 5, 2010 Medo,brate,pomagaj... kako da nadjem koja mi je muzicka kartica? Pao mi sistem .... treba da instaliram muzicku kartu, a ne znam koja je... Ako mozes pomozi... crvenilo Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Март 10, 2010 Пријави Подели Написано Март 10, 2010 Medo,brate,pomagaj... kako da nadjem koja mi je muzicka kartica? Pao mi sistem klapklap .... treba da instaliram muzicku kartu, a ne znam koja je... Ako mozes pomozi... crvenilo Ако си мислио на звучну односно драјвер за звук следи следећу путању десни клик на мој комијутер па затим леви клик на Properties и ту се отвара System Properties па затим изабереш Hardware па затим Device Manager када се отвори Device Manager требало би да ти се појави већи жути упитник и унутар њега мањи жути кружић са узвичником а драјвер би требао да ти се овде налази као што је на слици обележено ако је обележено жутим онда убаци CD драјвер за звук у оптички драјв а овамо у Device Manager-у иди на тај жути упитник десни клик у том менију изабери Update Driver… следећој понуди изабери Instal from a list or specific location ( Advanced ) и кликни на Next ту иди на Browse и пронађи диск на свом оптичком драјву клини на Next и на даље све је лако нако инасталације драјвера ти жути упитници морају да нестану ако нису онда драјвер није инсталиран како треба или није у потпуности инасталиран али је веома битно да приликоим исталације драјвера убациш драјв за звук најчешће је то realtek AC97. Поздрав , ако ти је било од помоћи ти јави . :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Hvala ti puno . Toliko o iskusnim serviserima koji su mi davali savete... JOS JEDNOM HVALA PUNO.... 0442_feel 0442_feel Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Petra@ Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Hvala puno... Bog te cuvao!!! Od ljubavi nema važnije stvari. I tada polako počneš da shvataš kako te vuk uči žrtvi, praštanju, poverenju i ljubavi. Za ono što gradiš i stvaraš moraš se žrtvovati. A mi hoćemo sve to da preskočimo.Žrtvovanje nam nije ni u srcu ni u mislima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 Hvala ti puno 0110_hahaha . Toliko o iskusnim serviserima koji su mi davali savete... JOS JEDNOM HVALA PUNO.... 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0104_cheesyHvala puno... Bog te cuvao!!! Хвала :smiley: ту смо да помажемо ко шта уме и зна . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 microsoft je skoro izbacio programčić za proveru legalnosti windowsa...zove se wga tj on proverava da li vam je windows legalan i hvata vas ako ste stalno ili često na netu...javlja se u donjem desnom uglu ekrana i vrlo je dosadan...pri tom brlja još neke sitnice,prijavljuje neke google sertifikate i slične gluposti....elem,evo alata za njegovo uklanjanje...meni je pomogo pozdrav ekipi...... Да може и тако и предност тог начина је у брзини уклањања а колико је поуздано то већ не знам јер сам налазио сличних алатки па се и у једном случају десио пропуст и зато ја више волим то да одрадим ручно јер знам шта сам тачно урадио па ако неко жели такође сам да уклања ево му поступак . 1. WindowsGenuine Advantage Notification Tool (KB905474) и њу ће мо уклонити тако што ћемо покренути регистар базу, регистар база се покреће тако што кликнемо на START па затим RUN и потом укуцамо regedit и затим ентер , и отићи на следећу путању и обрисати је кликом на WgaNotify HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\WgaNotify a могуће да има и ова алатка . 2. Windows Genuine Advantage (KB892130) и ово обрисати кликом на WGA: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\WGA И у регистар бази је то све што је требало да се уради. Пре него наставимо даље потребно је да се скине апликација Unlocker скинути је са нета иначе апликација је фрее и веома малена али веома добра и корисна поготово за уклањање и убијање разних процеса , инсталирати је. Сада ћемо отићу у C:\WINDOWS\system32 и ту ћеmo пронаћи WgaTray десни клик на WgaTray па идемо на Unlocker у палети Unlockera изабраћемо брисање па потом на ОК пошто није могуће обрисати Unlocker ће те о томе обавестити и предложити да га обрише након следећег покретања система и наравно треба то прихватити кликом на Yes, такође ту се налази WgaLogon.dll и њега такође обрисати уз помоћ Unlocker-а овог пута Unlocker обавештава да је активан тај процес овде ће мо овај процес у падајућем менију подесити на брисање и потом кликнути на убијање процеса могуће је да истог момента дође до рестартовања система немој да вас то упаши поступак поновити ако процес није убијен наравно то се да лако утврдити ако се приликом подизања система не појављује WGA (читај Windows Genuine Advantage) и наравно ако га WgaLogon.dll више нема у (C:\WINDOWS\system32) онда је поступак успешно обављен и то би било то . :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 11, 2010 Пријави Подели Написано Март 11, 2010 da,imam unlocker već dugo... odličan je 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Март 12, 2010 Пријави Подели Написано Март 12, 2010 Medo избрисао сам Recycle Bin како да је сада повратим. Пошто видим да Меда није ту ако зна неко још , нека ми одговори. Хвала. Постоје два начина за повратак или креирање Recycle Bin-а 1. Скинути “ Tweak UI “ for Windows XP може се скинути на Microsoftovom сајту, на десној старни ,међу осталим апликацијама је и ова “ Tweak UI “ . http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx Када се преузме апликација покренемо је и кликом на Desktop и ту ће се појавити Desktop иконице и оне које су видљиве на Desktopu биће штиклиране ту се штиклира Recycle Bin па затим Apply и OK. Ако се не појави одмах онда рестартовати рачунар и Recycle Bin би требао бити ту . 2 други начин је ручно , треба покренути регистар базу , регистар база се покреће тако што се кликне на start па затим клинемо на run у run укуцамо regedit и кликнемо на ОК или притиснемо на ентер и затим пронађемо следећу путању . HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace\ На NameSpace десни клик затим леви клик на New и у том менију идемо на Key и ту ископирамо или укуцамо, коме је како лакше,ово {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} , на десној страни регистар базе идемо на string где пише (Default) десним кликом на њега идемо на modify и ту укуцајмо следећњ: Recycle Bin и то је то и након првог бацања или брисања аутоматски ће се појавити канта или пак рестарујемо рачунар . :smiley: 0110_hahaha И то би било то Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука