Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

p.s. kol'ko mi jos treba da budem NAS COVEK ?  Jel' treba 500 kom. ?

??????? ????????? ?? ????? ??????

??? ????/?? 0

??????? ?? ?????? 25

?????? ?? ???? 50

?? ??, ???? ?????-???? ???? 100

?????????? ?? 200

??? ????? 500

???? ?? ?? ???? 1000

?? ????? ?? ??? 1200

???????? ?????? 1500

????? ?? ???? ???????? ?? ????????? ??? ?????????? ???? ??????? ...

Подели на овим сајтовима

ja se plasim da ne izgubim video zapise (kamerom) ... imam oko 30 dvd (po 1h 5m)

stavicu ih i na hard-disk ... to sve za arhivu  (moram da imam DUPLO !!!)

a ,posle koliko vremena da prebacim na nove diskove?

(ili na novi hard ?)

sta ce prvo da rikne? STA JE POUZDANIJE?

?? ???, ?? ?? ???? ?? ???? ????????? ???? ...

?? ??? ????????, ?? ?? ????? ?????? ?? ?????????? ????????? ???????? ???? ???? ??? ??????, ???? ??? ?? ?????????? - ?????????, ???????, ???? ?? ?? ??????, ??????????? ??? ??????? ????????? ?? ????????? ??? ??????????? ??????? ???????? ??????? ??? ?????????, ??????? ???????-????????? ???????, ???????? ?? ??????? ??????? ? ?? ?????????? ????????? ?????? ?? ???????, ?? ?? ??????? ?? ?? ??????? ????? ???? ??????? ???????? ????? ???? ??? ?? ???????? ?? ?? ?????? ????? ???????????? ...

?????? ?????? ?????? ?? ?????.

???? ???? ?? ?????, ??????? ???? ???? ????? ????????? ????????, ???? ?? ????? ????? ????? ???? ??? ?????? ???????????????? ???????, ???????? ?????????? ????????? ????? ?? ????? ????? ??? ????????? ?? ?????????? ???????-????????? ???????.

????? ?????? ??? ?????? ???? ???? ?? ?????? ??????? ???? ???? ?? ????? ???? ????????? ???????, ??? ?? ?? ???? ? ????????, ??? ?? ? ?????? ??????, ???????? ???? ???? ?????, ????????? ?? ??? ???? ? ???? ??????????, ? ??????? ???.

?????? ??????? ????? ???????? ????? ?? ????????? ?????? ??? ???? ???????? ? ????? ??????, ??? ???????????? ???? ??????? ????.

??? ?? ?????? ? ????????? ??????, ?? ?????? ?? ???? ? ?? ??????? ????????, ????? ???? ???????? ???????? ? ??????????? ???? ?????????, ????? ???????????? ?????? ?????.

??? ????? ???? ?? ???????? ??? ????? ?? ?????? ????? ?? ?????, ???? ?????? ??? ???? ? ??? ?? ??????, ?? ????? ?? ?? ?????? ?????? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?? ??? ???? ?????????  0110_hahaha

???????, ????? ?????, ????? ????? ??? ?? ??? ?? ?? ??????, ? ???? ?? ?? ?? ?????? ???? ??? ????? ??????? ? ?????????, ????? ????? ?? ??????? ? ?? ?? ??? ??????? ? ???????? ?? ???? ???????? ???????.

???? ?? ? ?? ????????, ???????? ?? ?? ??????????? ????????, ??? ????? ?????? ????? ?? ??????? ????????, ????? ???????? ???? ???? ??? ? ???????. ? ??? ???????, ?? ?? ?????? ????????????????? ????? ??????????? ? ??????????? ...

?????? ?? ???? ?? ??????.

??? ????? ??? ??? 7 ???? ?????????? ????????, ??? ???? ?????? ?? ?????? ????, ??? ??????? ?????? ??? ?? ????? ?? ???????? ??????.

???? ??? ?????? ?? ?????? ?? ????? ??????, ?? ????? ? ??????????, ?? ?? ?? ?????? ???????? ????? ?? ??????? ????? ????????.

????? ?? ???????, ????? ????????, ????? ?? ??? ?? ???? ?? ???? ??? ?? ?????, ????? ?? ???? ?????????.

??a ???? ?????? ?? ????????? ???? ?? ????????? ?? ???????? ??? ????? ?? ????? ?????, ?? ?? ????? ??? ?????????:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1593

Подели на овим сајтовима

e, pomog'o si mi !

posto sam neverni toma (eto vidis- govorio sam ti na temi o astrologiji)

i moram da imam DUPLO (NEKE VAZNE STVARI)

ima da kupim DVA hard-diska !

a, dvd- ije cu da koristim za "gledanje"  ... dok mogu da rade ... pa - u djubre !

fala ti !

a za skladistenje na netu ... imam neku adresu , ali , kao, moras bar jednom mesecno da svratis tamo ...

mislim da imas 5GB na raspolaganju

za gmail nisam znao ... pogledacu !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

evo , prebacujem fotografije na gmail .... sporo je ... al' dobro - barem je za DZ. (i sigurno ,a ? 0110_hahaha)

Trebace mi mnogo vremena ... ali kasnije cu stalno po malo , pa nece biti veliki posao k'o sad ...

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

evo , prebacujem fotografije na gmail .... sporo je ... al' dobro - barem je za DZ. (i sigurno ,a ? 0110_hahaha)

Trebace mi mnogo vremena ... ali kasnije cu stalno po malo , pa nece biti veliki posao k'o sad ...

??? ?????, ???? ?? ???? ??? ???????, ????? ?? ???? 0202_238

?? ???????? ?? ????? ?? ??? ????? ????? ????? ?? ?????? ? ??????????? ???????? ?? ?????? ???? ??? ?? ?? ????????? ??????? ?????? ?? ???????????????? ? ??????????? ?????? ???? ??????.

??? ???? ??? ?? ???????? ? ???? ?? ?? ???-??? ? ???????? ????? ????, ???? ?? ??? ????? ?????, ???? ??????? ????? ?? ????, ? ??? ????????? ???? ?? ??????.

????? ???????? ????? ??????????? ????????.  0110_hahaha

??????? ?? ?? ??? ??? ? ????????????? ?? ???????????, ???? ???? ?? ???? ??? ? ??????? ????? ????????? ?????????  0110_hahaha

?? ???? ????? ???????? ????????? ????? ?? ????? ??? ????, ????????? ?? ?????, ? ???? ????? ? ????? ?????? ? ??????? ?? ??????? ????? ????, ?? ?? ??? ??????? ? ?????? ? ????????, ????? ??????? ?? ??????????.

Подели на овим сајтовима

e, pomog'o si mi !

posto sam neverni toma (eto vidis- govorio sam ti na temi o astrologiji)

i moram da imam DUPLO (NEKE VAZNE STVARI)

ima da kupim DVA hard-diska !

a, dvd- ije cu da koristim za "gledanje"  ... dok mogu da rade ... pa - u djubre !

fala ti !

???? ????? ?? ???????, ????? ? ????? ??? 0110_hahaha

? ?? ??? ????? ?????  0110_hahaha

???? ?? ???? ? ?? ????? ???? ???? ?? ??? ??????? ????????? ?????? ?? ??????, ????? ?????? ?????? ...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Medo,ja sam pokusavala da spojim neke klipove u celinu.Sve sam radila kako si napisao za WMM,ali nece.Tj,sacuva samo zadnji klip koji importujem u tom novom.Naime,kad importujem sledeci,prethodni nestane iz onog gore veceg prozora,sto se zove kolekcija.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика 1414_feel 1414_feel 1414_feel 1414_feel

na d mol ne mogu da pisem confused confused

mocart 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0510_music.gif

ispucao si bonus.... p.s. ina?e nemam pojma o tome

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Постављена слика 1414_feel 1414_feel confused confused

na d mol ne mogu da pisem confused confused

mocart 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 1414_feel

ispucao si bonus.... p.s. ina?e nemam pojma o tome

snasao sam se, otvoril sam temu specijalno za sebe https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0110_hahaha.gif 1414_feel

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3914.msg101235/topicseen.html#msg101235

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

То за слике није тачно!И кад имају мање од 100КБ неће и диго сам руке!Али нешто о медијима за чување!ДВД ако се добро складишти је поузданији од хард диска,јесте мањи али је хард диск и те како осетљив на магнетна поља,механички стрес,подложан је физичким кваровима,пре двавдесет година смо отварали поправљали понекад хард дискове старије генерације,на њима је могло.Чак ни ласерске записе значи ЦД и ДВД не треба излагати снажним магнетним пољима јер како је направљен од проводних материјала индуковане струје могу узроковати оштећења!Још увек не постоји сто посто сигуран начин за чување па како коме изгледа лакше тако и ради...

"Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?"

(Св. Теодор Студит)

Подели на овим сајтовима

не желим да се надмећем, али из мог искуства, сви мали меморијски медијуми су до сад далеко више и у обилнијим серијама цркавали него хардови.

да је тако као што ти кажеш гане, ми бисмо данас користили пластичне или флексибилне медијуме за складиштење података, а не чврсте за сервере и слично.

дакле, показало се временом шта и како треба да се користи и колико дуго опстаје као медијум.

сад ћу да погледам за слике, али ионако има превише сервиса за складиштење онлајн, тако да не мора да се трпа наш форум беспотребно.

http://www.esnips.com

http://photobucket.com

http://imageshack.us/

Picasa Web Albums, ко има гугл или гмаил налог

ако вам неки од тих не одговара, слободни сте пронаћи бољи и предложити у овом подфоруму под користан софтвер, сајт или слично, свима осталима на корист.

Подели на овим сајтовима

да, још увек нисмо испразнили директоријум за пуњење.

пошто је пун, убудуће користите неки од наведених онлајн сервиса за складиштење података, слика, докумената и видео клипова.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...