Gospodin Jakov Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Hajde samo napiši koji operativni sistem koristiš i jesu li svi drajveri ostali instalirani (device manager)...? Ta ikonica biće među ostalim instaliranim programima, znači u all programs ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Tebi je u suštini taj antivirus izgleda pojeo pola sistema :smiley:, ali ne treba da nosiš komp na servis, nego u krajnjem slučaju da reinstaliraš sistem. Nego što se tiče ove kamere, to što preko ovoga softvera ne vidiš ništa, nema veze. Taj softver ionako u suštini služi samo za dijagnostiku i neka podešavanja. To nam još ne govori da li kamera ikako radi ili ne. Probaj da vidiš da li kamera radi preko nekog programa za koji inače koristiš kameru - neki chat program, skype .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Hajde samo napiši koji operativni sistem koristiš i jesu li svi drajveri ostali instalirani (device manager)...? Ta ikonica bi?e me?u ostalim instaliranim programima, zna?i u all programs ..... Windows 7 Ultimate, ?? ????? ??? ?????? ????, ????? ? ?? ?????????.... ????? ?????? ???? ????????? ??? ?? ??? ?? ??????, ???????????, ???????? ?? ?? ?? ??????? ??????? ? ????? ???? ????? ?? ????????, ?? ????? ??????? ? ????????.... ???? ??? ???? ??? ?????? ? ????????? ?? ?????, ? ??? ??? ???????? ????????? ??????? ??????????, ?? ??????? ???? ????? ?? ????? ?? ?? ???????... ? ?????? ???? ???? ?? ???????? ? ?????????, ??? ?? ???? ??????, ??????? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????? ??? ????, ??? ??? ????? ????????? ?? ???? ???? ?? ?? ???????, ?? ?? ?????? ??? ????? ????... ?????, ??? ?? ???? ?????????????.... ????? ??? ???? ??? ???????? ????????? ?? ????? ????? ?? ??????, ?????? ??? ??????? ??????????? ???? ????????? ?? ????? ?? ?? ????????? ?????, ?????? ??? ????? ??????????? ??? ?????? ? ?? ?? ????? ????? ????????? ?? ??????.... ?????? ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ?? ?? ?????? ???? ???????? ?? ????? dada.... ?? ?? ??? ???? ?? ????? ?????? ???? ????????????? (???????, ?????? ????? ?? ?? ??????? ???? ?????????, ??? ???????????? ?? ??? ????? ????? ??? ???????? ?????? ?? ??????????, ??? ???????? ??? ??????? ?? ?????? ?? ??? ??????, ???? ? ????? ??? ????...)??? ???, ????? ??? ?????? ????????? ? ????? ???? ?????? ???????? ????? ?? ????.... :smiley: "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 6, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2010 Dobro je da ti radi kamera. A što se tiče nekog programa da se možeš slikati, naći ću ti neki na netu, pa ću ti ovde postaviti link... Ma to za reinstaliranje sam ti rekao kao zadnju opciju. Ako budeš videla da program po program počinje da otkazuje ili da ne rade uopšte, šta da radiš...? Sve se to može krpiti, pa da nekako radi, ali lepše je kada se instalira novi sistem. Elem, nemoj to da radiš, ako ti sve funkcioniše kako treba :smiley:.... Nema na čemu 0104_cheesy .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&swItem=ob-61689-1&jumpid=reg_R1002_USEN Probaaj ovaj paket da instaliraš da vidimo hoće li da proradi taj podrazumevani wecam program (da možeš da se slikaš 0442_feel). Ako ne bude promena, tražit ćemo neki alternativni koji radi.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Ako sa ovim gore paketom ne proradi, evo programčića koji garant radi i možeš sa njim da se slikaš i snimaš do mile volje 0104_cheesy.... Šalu na stranu, probao sam ga, radi odlično. Ima dosta korisnih funkcija... Debut Video Capture v1.48 http://www.mediafire.com/?yw1zn2imzrb Pozdrav.... PS. Nešto se sređuje oko sajta, pa se linkovi ne prikazuju. Kad se to sredi, videće se.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 само да укратко кажем...мени се слично дешавало са камером...ал сам провалио фору..... уђем у девице манагер и на отхер девицес има 2 знака питања, не на раид цонтроллер него онај други...идем на упдате дривер и спојим га са диском за драјвер...увек успева 0104_cheesy Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Da, ali kod nje je sve bilo u redu sa drajverima (nije nigde bilo znaka ?) .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 Први линк ради али када сам покренула инсталацију каже да је новија верзија програма већ инсталирана klapklap. Овај други не ради, па ништа онда чекам на њега?... klapklap 0104_cheesy "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 7, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2010 извињавам се што нисам помогао у одговору, није ме било десетак дана овде, мало сам се одмарао 8084.gif клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Medo,narezao mi jedan prijatelj jedan koristan program.Ali,ga narezao tako da se pojavi samo Nero Image,ili tako nekako.Znam da moze da se instalira.Samo ne znam kako.Bilo bi lepo,kad budes imao vremena,da mi objasnis step by step. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 фајл је један и има наставак .nrg? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Da,ima nastavak .nrg.Zapravo ima dva CD1 i CD2. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 а ти би да га инсталираш ? пааааа, има два начина за то: један је да утрошиш два цедеа да их нарежеш као инсталационе цедеове, а не као имиџе, и други је да их ископираш на хард диск и онда инсталираш одатле. први је лаган за почетника, само отвориш неро и тражиш опцију Copy Entire CD ili Copy Image, Write Image, у зависности од верзије нера. извор ти је цд, а дестинација нови цд, празан наравно који ћеш убацити. треба ти на хард диску онолико места колика је величина имиџа. ако треба објашњење до детаља, ту сам. другије начин мало сложенији, али ништа страшно. постоје разни програми за баратање имиџима, рецимо ја највише волим www.disc-tools.com/download/daemon кад га инсталираш, потребно је да се појави још један виртуелни цд/двд уређај, иако није уграђен. уколико се не појави, уђеш у опције на десни клик у доњем десном углу кад је стартован програм и кроз опцију Virtual Devices - ADD SCSI VIRTUAL DEVICE. прво треба ископирати оба имиџа на хард диск. кад га дода, идеш кроз опцију Virtual Devices на опцију Device 0 и MOUNT IMAGE. нађи на хард диску ископиран имиџ, и отвориш га. кад заврши и тражи ти други инсталациони цеде, онда опет идеш кроз опцију Virtual Devices на опцију Device 0 и UNMOUNT IMAGE. кад га скине, идеш кроз опцију Virtual Devices на опцију Device 0 и MOUNT IMAGE. опет на харду пронађеш ДРУГИ имиџ, већ ископиран на хард. кад се то инсталира, онда би то требало да је то 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ja imam samo jednu fioku-DWD/RW.Ne mogu da kopiram sa CD-a na CD... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука