Гости Guest Izida Написано Октобар 27, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 27, 2009 Hvala,Mocarte! confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2009 Imam video file u MPEG formatu velicine 2,32GB.Moram da ga kompresujem na 350-500MB.Kako? Help me,please! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Medo,molim te,nabavi mi neko uputstvo za Any Converter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 imas dobar Total Video Converter , dzabe je ,prost za rukovanje a prebaca sve zivo koristim ga sigurno vise od 6 meseci ,odlican program Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 Thanx! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Новембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 2, 2009 nema na cemu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 8, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2009 Медо,постоји ли програмчић који би ми бележио цео history u internet browseru.....kao spisak da pravi,tako nešto jer mozila čuva oko 20 ak zadnjih strana samo......i onda vidim celog dana gde sam išo i to...nabasah na neki sajt za engl jezik..kao rapidshare za engl i izgubih ga...... bio sam kucao u google HdO Adventure: Secrets of the Vatican+crack tražio sam krek za dotičnu igru Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 зависи који браузер користиш, али генерално сви имају подешавања нека у вези са тим ... у самом кешу, односно интерном складишту можеш да дефинишеш колико места да заузима браузер за стално посећене сајтове, а сваки браузер има подешавање колико дуго да чува историју сурфовања ... тих 20 дана можеш да промениш на 9999 колико знам, само немој да се буниш где ти нестаје места на харду, а BOOKMARK/FAVORITES управо служи за множење разних сајтова фајерфокс - цтрл + шифт + Х интернет експорер - исто нисам нешто посебно бистрио, ал отприлике је то то .. за фајерфокс сигурно има неки конкретан плагин,а ли мораш мало да ми појасниш да би могао да исфилтрирам тачно шта ти треба ... нисам још увек начисто са плагиновима за интернет експлорер, тако да ту немам коментара, сем да су га прекомпликовано урадили ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 koristim ffox....pa da pravi spisak adresa.....to je to Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 стави брате 365 дана да ти чува историју сурфа, ако ће ти помоћи, не видим разлога да се сетиш нешто даље од тога, што се тиче нета барем 0102_laugh ако ти преглед историје на цтрл+шифт+Х не задовољава, реци да нађем неки сложенији, мада имаш претрагу која ради савршено dada стварно чудна идеја, сви хоће да бришу историју, а ти да је складиштиш 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 ok,hvala...samo da nadjem to za dane Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 ok,hvala...samo da nadjem to za dane tools - options - privacy - remember my browsing history for at least ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 ma gde mu to dodje....već sam i ja pokušao u privacy...ali...evo kako mi izgleda.....nema to kolko dana oću i te fore Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 из падајућег менија изабери use custom settings for history клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 10, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2009 sredjeno....već je bilo na 90 dana Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука