Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Подели на овим сајтовима

треба ми конвентор хиреоглифа у латиници 0110_hahaha 0110_hahaha

Послах пре неки дан опширан мејл написан на ћирилици,ал заправосам се трансформисао као бројеви...да ја то сад не бих морао све поново да куцкам, јел зна неко где да те бројеве поново пребацим у слова?? и како?

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Medo,smanjio mi je na 1,95GB.A meni treba da se smanji na 350-500MB,da bih mogla da ga tuurim na Vimeo.Sta da radim?

??? ???????? DVD Shrink ?? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ?????. DVD Shrink ????? ?? ?? ??????? ?? DVD-? ???? ??????? ???? ?? 4,34GB ????? (??????????) ?? ???? ????? ?? ?????? DVD (?? ???? ?? ????????? ???. dual layer DVD ???? ???? ?? ????? ??????). ?????? ?? ???? ?? ????????? ??? ?? ?????? ? ???? ????? ?????. ?? ?? ??????? ????? ?? DVD-? ?? 350-500 MB ??????? ???? ????? ??????? ?? ??????????? DVD ????? ????? ? DivX-*.avi ??? ???? ????? ???????????? ????? ??????, ??? *.mkv. ??? ?? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ??????? ???? ????? ?????.

????? ????? ?? ???????.

ИСПОВЕДАЈТЕ и славите Господа, јер је добар, јер је до века милост Његова.

Подели на овим сајтовима

Medo,smanjio mi je na 1,95GB.A meni treba da se smanji na 350-500MB,da bih mogla da ga tuurim na Vimeo.Sta da radim?

??? ???????? DVD Shrink ?? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ?????. DVD Shrink ????? ?? ?? ??????? ?? DVD-? ???? ??????? ???? ?? 4,34GB ????? (??????????) ?? ???? ????? ?? ?????? DVD (?? ???? ?? ????????? ???. dual layer DVD ???? ???? ?? ????? ??????). ?????? ?? ???? ?? ????????? ??? ?? ?????? ? ???? ????? ?????. ?? ?? ??????? ????? ?? DVD-? ?? 350-500 MB ??????? ???? ????? ??????? ?? ??????????? DVD ????? ????? ? DivX-*.avi ??? ???? ????? ???????????? ????? ??????, ??? *.mkv. ??? ?? ???? ?????? ????? ???? ???? ?? ?? ??????? ???? ????? ?????.

????? ????? ?? ???????.

??? ???  0409_feel

??? ?? ???? ???? ?? ??? ?? ????? ...

??????? ????? ????? ?? ?? ????? ??????? ???? ?? ????, ????? ?? ????? ???? ...

???????, ??? ???? ?? ????, ??????? ?? ?? ?????????? ????? ?? '?????

Подели на овим сајтовима

dakle ja bi to ovako.........

http://thepiratebay.org/torrent/4424428/ImToo_DVD_Ripper_Platinum5-%5Bincl_serial_code%5D-marty70

ovim iz dvd u avi,mpeg ili šta već

a ovim

http://www.topshareware.com/Free-AVI-to-MP4-Converter-download-63358.htm

iz avi u mp4...mislim da je bolje da uploaduješ mp4 fajlove nego avi ili divx

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...