Јован Чакарески Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Brate vec neko vreme mi na laptopu prekida rad (misa t.j na onu podlogu ) ,a danas i 1 put mi je tastatura zakocila. хм, ајде мало појасни шта се дешава и кад ...колико дуго седиш на лаптопу пре него се деси, шта радиш у том тренутку, која је конфигурација, који је прикључак миш и је ли бежични или жични, тастатура је екстерна или она на лаптопу ... и тако ... пошто не мора да буде да је до миша и тастатуре ... Увек се јави кад пустим комп. никад у сред рада Ако знаш реци ми како да проверим конфигурацију на ЕдуБунту па речићути. Купио сам жични миш, а блокира ми онај на лаптопу. Мислио сам на тастатуру на лаптопу није екстерна hvala hvala hvala slavabogu :drugarstvo: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Ne mora uopšte problem da bude do OS, možda je hardverski, no sve je jedno :smiley: .... Napiši koja marka je laptop? Koji Edubuntu (ideš na System-Administration-System monitor i izaberi prvu karticu, ili ti tab i tamo će da ti piše)? I napiši koje grafičko okruženje koristiš, GNOM ili KDE? Pa da počnemo 0104_cheesy .... Pozdrav.... PS. Izvanjavam se što upadoh, ali reko' da pripomognem ako budem mogao..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Brate vec neko vreme mi na laptopu prekida rad (misa t.j na onu podlogu ) ,a danas i 1 put mi je tastatura zakocila. хм, ајде мало појасни шта се дешава и кад ...колико дуго седиш на лаптопу пре него се деси, шта радиш у том тренутку, која је конфигурација, који је прикључак миш и је ли бежични или жични, тастатура је екстерна или она на лаптопу ... и тако ... пошто не мора да буде да је до миша и тастатуре ... Увек се јави кад пустим комп. никад у сред рада Ако знаш реци ми како да проверим конфигурацију на ЕдуБунту па речићути. Купио сам жични миш, а блокира ми онај на лаптопу. Мислио сам на тастатуру на лаптопу није екстерна hvala hvala hvala slavabogu :drugarstvo: хм, хм.да није у питању хибернација, па му мало више времена треба да се врати у радно стање? лакше ми је да те питам који је произвођач и модел, па да видимо која је спецификација ... мислиш на touch pad, кад кажеш за миш ''онај на лаптопу''? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Увече ћу да пишем са лаптопа па да вам све кажем. Јесте мислим на тачпад http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Само једно питање.... може ли ми неко написати како да снимим на комп овај филм. Тј који ми треба програм да то снимим јер кад сам пробала нема никаква опција.... Можда није баш мјесто сад то да питам али баш бих вољела.... ево сајта који ће ти супер помоћи без инсталације било каквих програма http://keepvid.com/ само у поље пејстуј линк видео клипа и понудиће ти опцију да га скинеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 ево сајта који ће ти супер помоћи без инсталације било каквих програма http://keepvid.com/ само у поље пејстуј линк видео клипа и понудиће ти опцију да га скинеш. kad smo već kod toga, da pitam a kako sa youtuba da se sačuva fajl u mp3 obliku? овај није лош, извуче из видеа аудио сигнал у неколико формата.сасвим довољна је и бесплатна верзија с десна ... http://www.aoamedia.com/audioextractor.htm клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Само да се бацим у одбрану лап топова. Уз све мане. можеш га носити са собом где год идеш. Што ће рећи, ниси прикован за седиште радног стола. Супер играчкица... Наравно, не треба га куповати да буде "кућни компјутер", све озбиљније ствари радим на десктоп рачунару. Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Зашто да не буде и кућни рачунар ? Не видим по чему је то десктоп бољи У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 i ja sam tako razmišljao ... pošto hoću da može i da se nosi , a ne bih da kupujem 2 kompjutera (i lap i desk) ... odlučio sam bio da imam samo DOBAR lap ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Medo , da li misliš da će u dogledno vrem Lap-top većini ljudi da bude i jedini komp. ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 можеш га носити са собом где год идеш.наравно, то му је једина предност, а томе и служи клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Зашто да не буде и кућни рачунар ? Не видим по чему је то десктоп бољи navijanje па перформанса и величина монитора, распон цене и добитка за количину уложеног новца, исплативост на дуге стазе и сервис, онако укратко.батерија је посебна прича, просто узалудна компонента ... нашироко: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.msg154390.html#msg154390 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 i ja sam tako razmišljao ... pošto hoću da može i da se nosi , a ne bih da kupujem 2 kompjutera (i lap i desk) ... odlučio sam bio da imam samo DOBAR lap ... за мој појам, потпуно исправно размишљање.предлог: купи неки са већим монитором, ем ће мање да се греје, пошто ће бити јаче конфигурације, ем ћеш имати већи монитор. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 Medo , da li misliš da će u dogledno vrem Lap-top većini ljudi da bude i jedini komp. ?наравски, ал кад промене екране, хардове и батерије.до тад је то узалудно размишљање, пошто ови нови лапови имају тенденцију да ГУТАЈУ батерије. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 28, 2010 Пријави Подели Написано Април 28, 2010 i ja sam tako razmišljao ... pošto hoću da može i da se nosi , a ne bih da kupujem 2 kompjutera (i lap i desk) ... odlučio sam bio da imam samo DOBAR lap ... за мој појам, потпуно исправно размишљање.предлог: купи неки са већим монитором, ем ће мање да се греје, пошто ће бити јаче конфигурације, ем ћеш имати већи монитор. moj LAPko je ... "ubica" ... reče neko ko ga je čistio od virusa prošle godine navijanje a i 999 evra je bila cena (pre) 16-17 meseci ... pa je normalno ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука