Oglo Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Imaš na netu, ubaciš u pretraživač resize pictures i onda na sajtu koji izabereš imaš opcije kako ćeš da smanjiš slike "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Оћу неке сличице да ставим на ФБ али су превелике у МБ и у Величини како то да средим? Неки програмч(ћ)ич(ћ) 89898989898989 Имаш две могућности. Једна ти је да то одрадиш у Paintu и нема инсталације никаквих програма. Друга је инсталација програма уз то ја предлажем Microsoft-ову апликацију Image Resizer иначе је апликација малена 521кб . --------------------------------------------------------- 1. PAINT десни клик на мету односно одређену слику па у конекст мени иди на Еdit ту ти се отвара PAINT па горе у палети иди на Image и клини на Stretch and Skew на месту где пише Stretch у првом пољу ти је вредност за Horizontal 100% ти је промени у која теби одговара такође и пољу где пише Vertical100% мењај вредност у коју желиш и потом клини на ОК у PAINT-у ти се појави слика у величини коју си задао и тако тако изнова док не добијеш одговарајућу величину слике када си добио слику која ти одговара иди у палети на File па у том менију ако изабереш Save онда ћеш променити оргиналну слику а ако идеш на Save as Онда ти одређујеш локацију и назив слике али овог пута нове слике а оригинал ти остаје такав кава је . 2.Image Resizer Апликацију можеш преузети са овог линка http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe Апликација не захтева проверу легалности система ( она чувена WGA алатка ) Након преузимања и инсталације апликације идеш на одређену слику и десни клик па затим у контекст мени идеш на Resize Pictures и аутоматски ти се покреће апликација па у понуди имаш више стваки а ти изабереш која ти одговара види слику . ја најчешће користим Custom јер ту одређујем величину слике упишем вредност коју желим и потом на ОК и слика је ту ново настала . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 hvala свима 29dz8zk Koristicu metodu 2.Image Resizer. Nemogu da uplodujem na imgeshack pa onda da smalim .... bighugbighug bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 2.Image Resizer Апликација не захтева проверу легалности система ( она чувена WGA алатка ) Је л то сигурно, Zoxy? И ја бих да "скинем" програмчић, али сам се једном прешла са преузимањем са Microsoft-a. Морала сам да инсталирам други Windows. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 http://www.shrinkpictures.com/ moj predlog... jedan od 5000 mogućih.... fotošop je najbolji ako znate osnovno u njemu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 2.Image Resizer Апликација не захтева проверу легалности система ( она чувена WGA алатка ) Је л то сигурно, Zoxy? И ја бих да "скинем" програмчић, али сам се једном прешла са преузимањем са Microsoft-a. Морала сам да инсталирам други Windows. то је официјелни мајкрософтов линк са њиховог сајта, тако да немаш никаквих проблема. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Одлично, хвала! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Мај 30, 2010 Пријави Подели Написано Мај 30, 2010 Је л то сигурно, Zoxy? И ја бих да "скинем" програмчић али сам се једном прешла са преузимањем са Microsoft-a. Морала сам да инсталирам други Windows. Наравно да је безбедно и сигурно но предпостављам да си до сада већ преузела и инсталирала апликацију . али сам се једном прешла са преузимањем са Microsoft-a. Морала сам да инсталирам други Windows. Ако се мало прошеташ по овој теми наћићеш моје објашњење како да уклониш ту мајкрософтову WGA алатку и то искључиво ручним путем такође имам начин како регистровати свој XP код мајкрософта и то савршено функционише и нема никаквих проблема ја сам прошао две провере легалности система једна када сам преузимао са њиховог сајта било коју апликацију која захтева проверу а следеђи пут када сам укључио Up date u Windovsu и приликом тих закрпа су ми инсталирали и WGA алатку након рестетарта рачунара све је нормално радило и мој систем је прошао потпуно нормално као и сви остали легални системи 0110_hahaha 0110_hahaha... bliss jeeee.....за више информација на ПП кога занима Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 zoxy ... јел можеш мало да појасниш шта је LIVE CD? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 da se ubacim.... live cd-postoji i live dvd- je disk koji je butabilan a poseban je po tome što sa njega možete pokrenuti operativni sistem i na računaru koji nema hard disk... slično ovome,postoje i live usb fleš stikovi npr Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Jeste... Koriste memoriju računara i isto su operativni i funkcionalni kao i instalirani sistemi. Skoro svi noviji Linux OS rade na tom principu pre instalacije... Inače strašno dobra stvar ako trebate da spasite neke podatke ili da proverite da li će nešto da radi na tom OS ili ne nakon instlacije ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 da pitam nešto glupo .... ako mi se "rikne" komp. ... ok , imam na drugim mestima fotose i video ... ali sve ove adrese i programe koji su unutra ... ? dobro , na novom komp. bi morao da ponovo instaliram sve programe , ali za neke i ne znam adresu (odakle sam ih skinuo) kako da sačuvam gomilu adresa sajtova ? mislim , verujem da može da se stavi na disk , ali kako da to izvedem ? izvinjavam se ako je glupo pitanje ali, nisam prob'o ... (možda je jednostavno) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 ima program za bek up programa na kompu,gdje on pokupi sve instalacije koje postoje,tako da ih se uvijek može ponoviti evo ovi su besplatni http://www.downloadsquad.com/2008/10/12/13-great-free-backup-programs-for-windows-mac-and-linux/ a za bukmarkse na fajerfoksu ja koristim FEBE,besplatan add-on koji zapamti izgled(podešavanja) browsera kao i sve add-one i adrese koje su sačuvane "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 još nešto ... ne mogu da upload-ujem na youtube ... u stvari , može da ode ali .... kaže : "ne može da se konvertuje" to je običan dvd disk , snimljen na dvd rekorderu ali ni sa njega , a ni iz kompjutera - neće ! a , ranije je moglo ... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Мај 31, 2010 Пријави Подели Написано Мај 31, 2010 Za youtube je najbolje raditi sa DivX-om međutim ima malo posla oko toga. Sada ne znam u kojem je formatu to što treba da se upload-uje "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука