Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Имала сам налог на јутубе, и онда ми се повезао са гоогле налогом, и сад никако не могу да се улогујем на јутубе, шта да радим, шта год да укуцам не иде,  постоји ли опција да ми ова два налога не буду повезана и да вратим ствари како су биле?  hvala

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Имала сам налог на јутубе, и онда ми се повезао са гоогле налогом, и сад никако не могу да се улогујем на јутубе, шта да радим, шта год да укуцам не иде,  постоји ли опција да ми ова два налога не буду повезана и да вратим ствари како су биле?  hvala

Probaj ovo https://www.google.com/accounts/ForgotPasswd?service=youtube&ltmpl=sso ako neznas kako pisi objasnicuti

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

E Jovane - spasi ti mene, danima se nerviram zbog toga - hvala ti i živ mi bio. crvenilo

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

E Jovane - spasi ti mene, danima se nerviram zbog toga - hvala ti i živ mi bio. crvenilo

Nista izvoli i drugi put. Ziva Bila

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

koristim kompjuter prijateljice koja je na moru...kako da hakujem lozinku administratora koju ni ona ne zna...pre 100 godina joj neko stavio...treba mi pristup svim opcijama

i da l je neko koristio http://sourceforge.net/projects/ophcrack/

скини овај бутабилни диск и нарежи га на цеде, http://www.hiren.info/pages/bootcd

а онда потражи на њему NTPWD (utility to reset windows nt/2000/xp administrator/user password)

врло је прост за коришћење, само укуцаш нову шифру рестартујеш и логујеш се  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

Pa na koliko ti je bio namešten? Za šta ti to treba - za igricu ili za svakodnevno korišćenje?

Trebalo bi da ako je sam podesio rezoluciju, da stavi i podrazumevanu hercu  :cheesy: ....

60

А рез. = 1024 by 768 pixels

ако имаш ТФТ монитор (танак), онда немој да идеш преко 60 херца, али само ако подржава 72 или 75, не преко тога ... ако имаш ЦРТ (телевизорски) онда терај што више, колико год подржава ... биће све јаснија и оштрија слика, али ће и краће да траје  0442_feel

што рече јаков, што ти оку прија, није свима исто ...

Подели на овим сајтовима

Čini mi se da je vrlo nezahvalno koristiti programe za razbijanje šifri. Šifra i služi za to da zaštiti nešto.

Ja sam koristio jedan program za razbijanje šifre u ekselu. Sva sreća da je šifra bila sastavljena samo od 2 slova pa je relativno brzo završio stvar. Inače da je od 7 i više to bi potrajalo veoma dugo. Čak i na veoma jakim kompjuterima to može da potraje dva - tri dana bez prekida. A ko može baš toliko da ostavi kompjuter uključen i još da program za razbijanje šifre cucla sve resurse. Pogotovo ako se šifra sastoji i od velikih-malih slova i od brojeva. Ne preporučuje se zabadava da se smišljaju baš takve šifre.

Bolje se mani ćorava posla. Razbijanje šifri uspeva za 5 minuta samo na filmu.

да, на писију је врло незахвално разбијање шифри, а никад нисам чудо да је неком успело, а још мање да је држао комп пар дана да га тако смори ...

ја само једном то решио тако што сам обрисао фајл  :cheesy:

Подели на овим сајтовима

само се логуј на гугл или гмаил, остави отворен таб и пређи на други и отвори јутјуб страницу, и већ ће ти се отворити налог.  :cheesy:

ако је другачији налог био од оног са гугла, онда се излогуј са гмаила или гугла, иди на јутјуб страницу и логуј се нормално са шифром и именом који си пре користила ...

Подели на овим сајтовима

hvala Medo, uspjela dam da riješim problem.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

hvala Medo, uspjela dam da riješim problem.

видео сам и нема на чему, ал да постоји и друго решење које ће сутра неком другом помоћи ако се не сети корисничког имена или мејла или није сасвим истоветан са твојим проблемом crvenilo 1405_love
Подели на овим сајтовима

1405_love тога се нисам сјетила. Недостаје нам смајли на коме пише извини.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

stadaradim тога се нисам сјетила. Недостаје нам смајли на коме пише извини.

паааа, све што напишемо овде негде, то неко прочита од ових 2000 пријављених или ко зна колико непријављених корисника  1405_love crvenilo
Подели на овим сајтовима

Pa na koliko ti je bio namešten? Za šta ti to treba - za igricu ili za svakodnevno korišćenje?

Trebalo bi da ako je sam podesio rezoluciju, da stavi i podrazumevanu hercu  :) ....

60

ако имаш ТФТ монитор (танак), онда немој да идеш преко 60 херца, али само ако подржава 72 или 75, не преко тога ... ако имаш ЦРТ (телевизорски) онда терај што више, колико год подржава ... биће све јаснија и оштрија слика, али ће и краће да траје  klapklap

??? Misli se na Vek monitora? Inace mislim na CRT mon. koji je star preko 8 god  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Trebalo bi da ako je sam podesio rezoluciju, da stavi i podrazumevanu hercu  :) ....

60

ако имаш ТФТ монитор (танак), онда немој да идеш преко 60 херца, али само ако подржава 72 или 75, не преко тога ... ако имаш ЦРТ (телевизорски) онда терај што више, колико год подржава ... биће све јаснија и оштрија слика, али ће и краће да траје  klapklap

??? Misli se na Vek monitora? Inace mislim na CRT mon. koji je star preko 8 god  4chsmu1

аха, али твој је већ олтајмер ... питање је још колико ће, може бит' дан а може и 10 година ...

који је модел и произвођач, чисто питам радозналости ради ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...