Зорица екс Милева Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 E to sa rezolucijom mi treba, pošto sa ovim pozicijama mi ne koristi. Hvala. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 који програм за приказ слика користиш? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 kako da postavim sliku na profilu? hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 који програм за приказ слика користиш? АЦДСее само наравно написано на латиници greengrin. Смањила сам фотографију, тј. прилагодила сам је резолуцији монитора и сад је све ок. Хвала Медо. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 који програм за приказ слика користиш? АЦДСее само наравно написано на латиници 0110_hahaha. Смањила сам фотографију, тј. прилагодила сам је резолуцији монитора и сад је све ок. Хвала Медо. у човече како сам ти све помогао без иједне речи 0110_hahahaшалим се, браво за сналажење dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 4, 2010 Пријави Подели Написано Август 4, 2010 kako da postavim sliku na profilu? hvala уђеш у профил и са леве стране постоје опције.изабери Информације профила на форуму и са десне стране имаш подешавање да изабереш од понуђених, повучеш са компа или са интернета ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Медо ко`е да радим? Харддиск ми доби бадсектори, имам 2 партиције на ц: ми оперативни сицтем а на д: све живо и БИТНО!!! Прво је успорио дибидуз, онда сам ја форматирао Ц: и инсталирао ос и опет спор, а што је најгоре није хтео да уђе у д: каже (cyclic redundancy error) па му ја урадим chkdsk /f из мс-дос и то сам поновио 2 пута. После 2. пут сам успео да уђем у д: и да спасим 2 МНОГО БИТНА фајла, јер ја у понедељак нисам смео на работу да се појавим без исти, умало се не шлогира. Сад кад му урадим chkdsk каже ми да има 12 килобајта бадсектори. Ја се размишљам да му урадим chkdsk /r али то траји много а и не знам да ли је паметно. Друго решење ми је да одем у продавницу и да купим други харддиск, ал ми жао да се трошим. Па реко да те питам шта да радим? ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 баци га. највероватније ти цркава механика и глава је кренула због тога да ти оре по медијуму где се налазе информације ... вероватно се чује и куцкави звук повремено из њега, ако се не варам? CRE је грешка која обично упућује на то. ако није то онда је електроника, и изађе те на исто, само што ће раније престати да ради а мож и да се спали неки чип на плочици и онда ћеш морати да си набавиш плочицу само да би почупао податке са њега. веруј ми да ће те плочица сама коштати колико нови хард диск, тако да није вредно чекања да си купиш нови комад или ћеш се помучити са је пронађеш од неког ко је има а труд ће те изаћи опет исто. што то буде дуже радио, све ће ти срчка и живци више страдати јер ће ти као снопље нестајати информације повремено са харда потпуно исто као што ти се то сад десило, док у једном тренутку не буде глава заорала по нултом сектору и НИКАД више после тога неће прорадити јер ће бити и ту физички оштећен. купи си нов хард диск, ал са таквим прикључком и таквог капацитета да може да се окачи на твој комп и да може да га региструје па си лепо СВЕ пребаци што може ФАЈЛ ПО ФАЈЛ (ако су у питању велики фајлови) или ФОЛДЕР ПО ФОЛДЕР (ако су у питању веће групе малих фајлова), НИКАКО све одједном јер ће то бити превише за механику у таквом стању. одавде ће ти требати помоћ стручног пријатеља који ће ти уместо тебе завршити уколико ниси вичан. кад си купиш нови, најбоље је да средиш GHOST старог на нови, већег капацитета, на посебну партицију или две и оданде да га лепо средиш како ти одговара ... GHOST постоји на овом utility цедеу ... http://www.hirensbootcd.net/download.html?ver=9.0 ако желиш најновију верзију HIREN BOOTCD-а http://www.hirensbootcd.net/download.html?ver=11.0 списак програма http://www.hiren.info/pages/bootcd ако треба додатна помоћ за нешто, јави се клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Све битно сам већ пербацио на УСБ. Само још да те питам да ли знаш где има да се купи јефтини харддиск, лаптоп је у питању. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 одакле си? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 одакле си? Ма ја сам из Лесковац, али већ 9 године сам у Београд, тако да сам ја сатри Београџанин. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 и ја сам у БГ, даћу ти на пп неке препоруке па види шта ти одговара и где ... у сваком случају треба ти хард диск за лаптоп величине 2.5 инча НЕ 3.5 инча, ИСТОГ прикључка као што си и до сад имао, истог или нешто већег капацитета хард диск него што си до сад имао ... у зависности од старости лаптопа ће ти највише зависити капацитет хард диска, тако да обавезно обавести продавца које је годиште машина да би знао шта да ти понуди ... ако ми сад напишеш које је годиште или произвођача и модел, можда могу одмах да ти помогнем који да изабереш због односа цене и квалитета као и капацитета. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Hp Compaq nx6125, HDD 80Gb, мени искрено више од 100, 120 гигабајта и не треба. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Hp Compaq nx6125, HDD 80Gb, мени искрено више од 100, 120 гигабајта и не треба.не могу да нађем податак на нету, али то је био максимални капацитет харда са којим се испоручивао ...http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00397896 највероватније да не може да прими преко 200GB хард, али ја типујем на 120GB ... сад сам мало окренуо телефон, 80 или 120GB ће ти се највише исплатити ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Hp Compaq nx6125, HDD 80Gb, мени искрено више од 100, 120 гигабајта и не треба.не могу да нађем податак на нету, али то је био максимални капацитет харда са којим се испоручивао ...http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?lang=en&cc=us&objectID=c00397896 највероватније да не може да прими преко 200GB хард, али ја типујем на 120GB ... сад сам мало окренуо телефон, 80 или 120GB ће ти се највише исплатити ... Јесто то је тај, Хвала ти пуно, само нека издржи до понедељак и онда пазарим нов ХДД. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука