Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Од Fujitsu-а сам био у контакту са неколико модела на послу, једино Lifebook серија се показала као добра. Не знам какво је сада стање - то све зависи са које су гомиле тастатура и пластике заграбили у Кини.

Неке flash игрице се једноставно не могу скинути и играти offline. Понекад је довољно покупити .swf из кеша, али као што видиш некада и није :)

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

А где се смешта кеш Google Chroma?

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Каже овде:

The Location Of Chrome Cache Folder

The cache folder of Google Chrome is located under [user Profile]\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Cache 

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Благодарим.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

imam 2 pitanja

1. kako da skinem fleš igricu da može offline da se igra

npr sa ovog sajta

http://www.arcademicskillbuilders.com/games/jetski/jetski.html

probao sam ekstenzijom za firefox FLASHGOT al ne skida ono što mi treba tj. neki fleš exe ili šta već treba

a 2. pitanje

neki predlog za solidan laptop tj. link za ponude sa cenama oko recimo 40000 din... ni za šta posebno-da šljaka standardne stvari

ова игрица не може да се скине за офлајн играње јер је multiplayer/мрежна (више онлајн играча мора да се логује/учита) а не single player/standalone (само један играч).

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Crack za igricu APB Reloaded?

Dosao mi brat od ujaka u goste, ne mogu da mu instaliram igricu, jer ne mogu da nadjem taj crack APB Reloaded skidrow.

Pomoc.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Dosao mi brat od ujaka u goste, ne mogu da mu instaliram igricu, jer ne mogu da nadjem taj crack APB Reloaded skidrow.

Pomoc.

А да ли би ти мени могао да помогнеш да обијем комшијину продавницу? Треба ми пет литара млека и три кила чоколаде, а никако не могу да отворим врата од продавнице.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Namestio sam, ali u pravu si, ovo nije samo voznja sa malo pucanja u pitanju, kako on reče. Čak i kao dobar momak, policajac, ova igrica nije za njega.

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Namestio sam, ali u pravu si, ovo nije samo voznja sa malo pucanja u pitanju, kako on reče. Čak i kao dobar momak, policajac, ova igrica nije za njega.

Вељо брате, мислим да је xтео да каже да је крековање вид криминала. Можда би требало да се уведе у подсетнике за исповест ;-) одмах после зависности од форума (причам за себе) :-D

Подели на овим сајтовима

Pomoc.

Razmena takvih informacija NIJE DOZVOLJENA na forumu. To je pravilo.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

А да ли би ти мени могао да помогнеш да обијем комшијину продавницу? Треба ми пет литара млека и три кила чоколаде, а никако не могу да отворим врата од продавнице.

Inace, igrica APB je besplatna, posle sam to video, i skinuo sa originalnog sajta, tako da je proslo bez kriminala :)

Izbrisao sam je. Sta ova deca igraju, staršno, upravo su zadaci slicno gore rečenom.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kako da namestim da TV LED prikljucen preko RGB\PC ulaza za komp, može da prikaze sliku preko celog ekrana?

Подели на овим сајтовима

Kako da namestim da TV LED prikljucen preko RGB\PC ulaza za komp, može da prikaze sliku preko celog ekrana?

Jel imaš na daljinskom od tv-a, dugme gde piše P. SIZE... ako imaš samsung ,ima sigurno

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ја сам често спајао комп и ТВ. Само ископчаш кабел из монитора, укопчаш га назад на ТВ и на даљинском одабереш улаз. Слика се аутоматски приказује на целом екрану, јер тада ТВ ради као монитор. Дугме за бирање улаза је INPUT.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...