R.Žiskar Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Само неке игре Прегледај ово Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2013 Пријави Подели Написано Март 27, 2013 Прегледај ово Није помогло Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Није помогло Да не питам да ли су игре откључане званично или незванично? Пробај да деинсталираш једну по једну од ових набројаних. Као што је наведено у овом линку, проблем могу да праве додатни програми који се "скину" уз игру а који служе да...па...неометано играш. Ако постоји грешка у таквом програму, онда ту нема много помоћи осим да се нађе друга..."продавница игрица"... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Да не питам да ли су игре откључане званично или незванично? Пробај да деинсталираш једну по једну од ових набројаних. Као што је наведено у овом линку, проблем могу да праве додатни програми који се "скину" уз игру а који служе да...па...неометано играш. Ако постоји грешка у таквом програму, онда ту нема много помоћи осим да се нађе друга..."продавница игрица"... Какав дипломатски речник, колега, Бизмарк да позавиди! R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Какав дипломатски речник, колега, Бизмарк да позавиди! Политичка коректност, колега, вежбало се, вежбало RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 28, 2013 Пријави Подели Написано Март 28, 2013 Политичка коректност, колега, вежбало се, вежбало Управо тако! Дипломатски! Највероватније јесте тај проблем генерално, у мери "продавнице игара", мада сам на форуму на који си ме упутио, видео да проблем може да прави и закрпа рађена у домаћој радионости, која не мора a priori да буде за намену "неометаног" играња. Нпр., кажу тамо да један од проблема могу да праве и библиотеке које мењају садржај оригиуналне игре, баш као што је закрпа за Фифа 13, која од чини ми се, како ми је клинац рекао од Финске лиге прави нашу Јелен Супер лигу, а он је то инсталирао... Но, свеједно, пошто ми је ОС на компу већ две године, планирао сам да га реинсталирам и тиме ћу свакако решити проблем... До неке нове "продавнице" и закрпе коју ми увале из ње... Свакако, хвала на интересовању и помоћи. Ово је прави форум и ово су прави форумаши! .hvala. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Ljudi daj pomagajte, instalirao sam 2k13, sad kaze se tamo da mi treba XP Service Pack 3, ja sam to instalirao i na properties mi pokazuje da imam Service Pack 3. Sta moze da bude problem, samo mi kad pokrenem ikonicu crno jedna sekunda i ugasi se? Jel ima mozda neko ideju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Direct X Možda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Па мислим, ако си "купио" игрицу, можда анти-вирус не дозвољава покретање... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Evo sta mi pise? Ali fora je sto sam ja tako procitao u ono Minimum req. ali kad sam trazio link koji je postavio decko na jednom forumu napisao je da radi i na Service Pack 2?A u Readme pise 3, Sad ne znam sta da mu radim? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 11, 2013 Пријави Подели Написано Април 11, 2013 Па мислим, ако си "купио" игрицу, можда анти-вирус не дозвољава покретање... Nisam preko torrenta sam skinuo, evo ugasio sam antivirus, opet isti problem? U Readme pise: 3.2.1 Shader Model 3.0 Support ------------------------------ NBA 2K13 requires a video card with Shader Model 3.0 support in order to run. Ne znam sta mu ovo dodje, da nije to mozda problem? Imam Radeon 5000 serija ne znam tacno koji mozda 5450 ako se dobro secam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 NBA 2K13 requires a video card with Shader Model 3.0 support in order to run. Очигледно ти је слаба видео картица, то јест, није одговарајућа. Овде имаш листу минималних захтева за покретање игре, с тим што зна да се деси да и са овим минимумом неће да покрене јер нешто од конфигурације што није наведено не задовољава захтеве. По овоме, 5450 је најнижа могућа класа видео картице за играње, али погледај и остале захтеве, меморију, процесор. DX није проблем пошто игрица захтева деветку. Овде сам пробао да убацим твоје компоненте с тим да нисам био сигуран за видео карту па пробај сам да видиш да ли је до хардвера или треба да јуриш нешто друго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Ne moja greska ipak je ATI Radeon HD 4650 1GB. Bez problema mi pokrece Pes13, ne bi trebalo da ima problem ni sa ovim, ali stvarno ne znam sta je problem? Jel ima neko neku ideju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Od čega je umro Steve Jobs? Od PC-a. Oooo ironije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2013 Пријави Подели Написано Април 14, 2013 Ne moja greska ipak je ATI Radeon HD 4650 1GB. Bez problema mi pokrece Pes13, ne bi trebalo da ima problem ni sa ovim, ali stvarno ne znam sta je problem? Jel ima neko neku ideju? ATI-jeve karte generalno imaju problem sa driverima, tj. sa podrskom za iste. Kod ovog sad kompa sam najpre bio uzeo plocu sa atijevom kartom, instalirao komplet od 5 igara, proradila je JEDNA, i to se nivoi ucitavaju da imas vremena da lagano popijes picence. Vratio sam plocu i uzeo drugu sa nVidia kartom (9500 GT, srednja klasa, nista posebno), i svih 5 igara je proradilo odmah, kao pesma. Jednostavno je tako - nVidia je skuplja na nivou svake klase, ali ima i razlog zasto, kao sto vidis... Бартендаз, R.Žiskar and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука