obi-wan Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Kolika je RAM memorija koju imas? Koja ti je graficka karta? Jel gledas klipove na 240-360p ili na HD kvalitetu? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Може да буде и покварен Flash Player, пробај да га ре-инсталираш. Једино решење за то смеће је да се ДЕинсталира. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 meni je to bio 1.simptom problema sa maticnom plocom... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Једино решење за то смеће је да се ДЕинсталира. Sta koristis umesto njega? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2013 Пријави Подели Написано Мај 30, 2013 Sta koristis umesto njega? HTML5 где год је подржан (а на јутјубету јесте). Кад баш немам избора онда или отворим други браузер у коме имам флеш или одблокирам флеш у првом да одрадим шта треба, па га поново блокирам. А сајтове који користе флеш само да би изгледали ”фенси” једноставно бојкотујем. Уосталом, мобилне платформе, које су свакако будућност што се тиче интернета, немају флеш. Сам Adobe је одустао од флеша за Андроид (да ли од верзије 4.1 или 4.2, нисам сигуран), а Стева га је још од самог почетка бановао на iOS-у. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јун 15, 2013 Пријави Подели Написано Јун 15, 2013 Razmisljam da u laptop ubacim SSD a izvadim stari hard disk ... da li je neko slicno vec uradio i kako se pokazalo ako jeste? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 šta se desilo sa rapid serbia forumum, ne prihvata mi ime ni lozinku? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Тај форум је угашен. Део уредништва се одметнуо и основао клонолики форум на адреси: http://www.fastserbia.com Ипак, корисници морају поново да се региструју. Било је покушаја да форум настави рад са старом базом, али због свађе у уредништву то није било могуће. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 srpska posla... "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Imam problem, računar mi radi sve ekstra 99% vremena, međutim dešava se po neki put da se slika zamrzne, sve ostalo radi, ukoliko pomeram miša za to vreme nakod odmrzavanja kursor je pomeren ili ako kucam nešto sve je otkucano što sam iskucao dok je slika bila smrnuta, ne traje dugo možda 5-10 sekundi i začuđujuće je to da čim se nešto malo zahtevnije uključi to se uopšte ne dešava, recimo igrice ili VB, uglavnom mi se pojavljuje problem kada surfujem unternetom, ali dešava se i ovako, kada se vrtim po direktorijumima. OS je Win 7, i samo mi se na njemu pojavljuje problem na Ubuntuu sve radi kako treba, da li neko zna šta treba da obrišem/reinstaliram ili ću moradi ceo OS? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 po neki put da se slika zamrzne Ово се и мени исто дешава. Заправо, скоро све исто, само што не играм игрице. Ја сам пронашао лек! Сачекам да се одмрзне :0104cheesy: Odahviing је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ово се и мени исто дешава. Заправо, скоро све исто, само што не играм игрице. Ја сам пронашао лек! Сачекам да се одмрзне :0104cheesy: To ti je kada koristimo komercijalan softver, ubuntu mi nikada u životu nije zabagovao jedino mi je jednom Baxk Track, zezno sve (bukvalno sve na računaru), ali za to je više moj brat kriv nego li BT. Mada iskreno jednom programirajući mi se pojavio natpis "Eror: success", ali to je druga priča Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ја заправо имам 7 ултимат која је крекована, а проблем ми се јавио од скоро. Дуго је све одлично радило, па од једном крене са кочењем. Користим мозилу, навикао сам на њу, а када сам пробао на хрому, није било тих проблема, али ми је доста спорије радио, па сам се вратио на мозилу. Наравно, нема потребе напомињати да се не разумем у компове :0104cheesy: Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ја заправо имам 7 ултимат која је крекована, а проблем ми се јавио од скоро. Дуго је све одлично радило, па од једном крене са кочењем. Користим мозилу, навикао сам на њу, а када сам пробао на хрому, није било тих проблема, али ми је доста спорије радио, па сам се вратио на мозилу. Наравно, нема потребе напомињати да се не разумем у компове :0104cheesy: Meni se javlja problem i na mozili i na Chromu, korisrtim ih skoro podjednako, kako za šta, a OS mi je isto 7 krekovani. I isto je od relativno skoro počeo da se javlj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јун 26, 2013 Пријави Подели Написано Јун 26, 2013 Ја заправо имам 7 ултимат која је крекована А ха! Пират! kriminalac Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука