Ulični Muzičar Написано Новембар 27, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2010 Bože pomozi, pa šta nekome smeta tvoj potpis? Nikog ne vrijeđa. Svašta. Izvini zbog nesiguran није то, него када на блицу пишем коментаре , ја додам на крају и адресу блога у ствари, коментаре пуно пута напишем само да би се рекламирао а, а је добра реклама- јесте... (ево, јуче сам имао 310 прегледа , а претходног дана, без сПаморекламирања, око 120) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Zalijepile mi se ikone za desktop i ne mogu da ih pomjerim nikuda... Do juče je komp.normalno radio, sad ne mogu da mrdnem ikone nikud. AutoArrange je isključen. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Zalijepile mi se ikone za desktop i ne mogu da ih pomjerim nikuda... Do juče je komp.normalno radio, sad ne mogu da mrdnem ikone nikud. AutoArrange je isključen. A da pravis nove i njih da pomeras? Recimo neki novi folder? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Ako sma dobro shvatila treba da pravim nove prečice?! Pravila sam ali ne ide i dalje zakucane. One normalno rade i sve to, samo neće da se mrdaju. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Ako sma dobro shvatila treba da pravim nove prečice?! Pravila sam ali ne ide i dalje zakucane. One normalno rade i sve to, samo neće da se mrdaju. Шта подразумеваш под не мрдају дали то значи да се апсолутно не могу мрднути , померити нити се могу обрисати ?! Мени је то новост и раније се нисам са тим сусретао па ме занима како си постигла тај ефекат 4chsmu1 ... :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 To brate znači da ih ne možeš prevlačiti po ekranu, ne možeš ni jedan dokument da prevučeš npr. u korpu za smeće, ali možeš desnim klikom npr. da obrišeš. Ikone rade sve što i treba da rade, samo ne mogu da se pomiču po desku. E sad riješila sam problem sa System Restore prstgore blagosloven onaj ko ga je izmislio brokoli Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 I da, zaboravih, kako sam to postigla POJMA NEMAM. Uveče je sve regularno funkcionisalo, a ujutro ni makac. brokoli prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Имам један проблем са интерактивним курсом енглеског језика , наиме купио сам пре пар година Euro Plus Reward Младинске књиге , е сад када сам га купио имао сам исти проблем као и сада . Шта је уствари проблем инсталирао сам га на комп и све очитава али када хоћу да покренем лекције избаци празне странице нема никаквог текста или штагод већ има на , или би требало да има . Значи када покренем лекцију и избаци празне странице , избаци прозор на коме пише убаци диск , када стиснем ОК оно понови исто и тако унедоглед . Нормално да кажем да је диск у компу. Да ли зна неко какав је проблем и да ми нефали неки програмчић за то. Катастрофа собзиром да је курс коштао пре 3 или 4 године неких скоро 200 еура. Да напоменем нешто после прве инсталације на компу и неуспеха да се све то покрене како треба звао сам их и они су ми заменили комплетан курс са другим дисковима , дошао је човек њихов од кога сам купио и на кућну адресу ми донео нови а ја сам му вратио предходни,значи није упитању дискови . П.С Удавих вас са описом . Надам се да ће неко разумети шта је писац хтео да каже . bangin bangin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bangin' /> bangin beggingpleasesmiley-1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 I da, zaboravih, kako sam to postigla POJMA NEMAM. Uveče je sve regularno funkcionisalo, a ujutro ni makac. 0304_smile4 Сигуран сам да се тај ефекат постиже у регистар бази али које су вредности и где се налазе то је питање за разматрање али и за трагање 0304_smile4 , има опција како да у потпуности сакрију се све иконе на радној површини и ништа се не види и ево како се то постиже. Како да сакријете све иконе са десктопа. Иди на следећем кључу регистратора: HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Policies \ Explorer У десном окну креирајте нову DWORD вредност под именом: NoDesktop и подесите вредност на: 1 Рестартујте и видећете нема иконе на десктопу. А када хоћете да све вратите у првобитно стање само обришете тај новокреирани стринг односно тај DWORD и поново рестарт компијутера и иконице и све оно што сте имали на радној површини је ту . 0304_smile4 пс. ( када год било шта радите у регистар бази увек направите бекап регистар базе ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 hvala na ovome Zoxy, može da zatreba. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Онај ко разуме енглески, и ко има неки проблем на рачунару, практички може наћи решење сваког проблема ако изгугла. 0110_hahaha Јер сваки проблем који се може десити на рачунару, већ се догодио некоме негде и већ је неко дао решење. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Mislim da si samo djelimično u pravu. Ja sam goglala vezano za gomilu stvari, i dosta mi je to pomoglo, ali moram ti reći da su mi ljudi odavde pomogli najviše. Razlog: zato što mogu ovijek da pitam i šta sad da radim? 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 ja šta god da sam tražio google mi unapred predloži.... poražavajuće Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Zalijepile mi se ikone za desktop i ne mogu da ih pomjerim nikuda... Do juče je komp.normalno radio, sad ne mogu da mrdnem ikone nikud. AutoArrange je isključen. кад кликнеш десни клик на десктоп, на слику из позадине, под опцијом Arrange icons by постоји опција Lock web items on desktop и не треба да је штиклирана.имала си среће са System Restore функцијом да ти ништа није зезнуло. немој да је препоручујеш нити често употребљаваш 0409_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Имам један проблем са интерактивним курсом енглеског језика , наиме купио сам пре пар година Euro Plus Reward Младинске књиге , е сад када сам га купио имао сам исти проблем као и сада . Шта је уствари проблем инсталирао сам га на комп и све очитава али када хоћу да покренем лекције избаци празне странице нема никаквог текста или штагод већ има на , или би требало да има . Значи када покренем лекцију и избаци празне странице , избаци прозор на коме пише убаци диск , када стиснем ОК оно понови исто и тако унедоглед . Нормално да кажем да је диск у компу. Да ли зна неко какав је проблем и да ми нефали неки програмчић за то. Катастрофа собзиром да је курс коштао пре 3 или 4 године неких скоро 200 еура. Да напоменем нешто после прве инсталације на компу и неуспеха да се све то покрене како треба звао сам их и они су ми заменили комплетан курс са другим дисковима , дошао је човек њихов од кога сам купио и на кућну адресу ми донео нови а ја сам му вратио предходни,значи није упитању дискови . П.С Удавих вас са описом . Надам се да ће неко разумети шта је писац хтео да каже . 0409_feel 0409_feel-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cmizdrenje:' /> beggingpleasesmiley-1 највероватније се ради о томе да је курс са цедеа прављен за win98 а ти имаш далеко виши оперативни систем од тог сокоћала. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука