Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Више вјерујем овом босанском амбасадору него овим западно-ционистичким медијима. На почетку сам већ рекао да не треба слијепо вјеровати медијима и да је можда највише лаж у цјелој тој причи...и био сам управу joooj

Само луд човјек може да пожели да АЛ КАИДА дође на власт умјесто Гадафија. Мада и то је демократија... 0205_whistling

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Више вјерујем овом босанском амбасадору него овим западно-ционистичким медијима. На почетку сам већ рекао да не треба слијепо вјеровати медијима и да је можда највише лаж у цјелој тој причи...и био сам управу joooj

Само луд човјек може да пожели да АЛ КАИДА дође на власт умјесто Гадафија. Мада и то је демократија... 0205_whistling

Сачекај само да дођу мухамедански екстремисти на власт...

Па када плане Европа...и Азија..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Па какво је то чудо?Ционистичкој окупацији је сад потребан немир на блиском истоку, а познато је да муслиманске снаге лако изманипулишу у своје сврхе.

Иначе ови ексремисти су праве демократе...права слика демократе, тако су и петооктобараши освојили власт: аутоматском пушком, багером, пиштољем, убиствима, терором, паљењем скупштине итд...

Види се паралела Ал Каиде и ДОС-а 0205_whistling

Подели на овим сајтовима

Па какво је то чудо?Ционистичкој окупацији је сад потребан немир на блиском истоку, а познато је да муслиманске снаге лако изманипулишу у своје сврхе.

Иначе ови ексремисти су праве демократе...права слика демократе, тако су и петооктобараши освојили власт: аутоматском пушком, багером, пиштољем, убиствима, терором, паљењем скупштине итд...

Види се паралела Ал Каиде и ДОС-а 0205_whistling

За убудуће..нема ционистичке окупације..већ илуминатско-масонске-сатанистичке..која има људе различитог националног порекла..

Пусти те форе...

Непријатељ је јасно дефинисан давно...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Наставља се евакуација грађана, лет неизвестан

Постављена слика

Евакуација српских грађана из Либије требало би да се настави данас авионима али, како је изјавио шеф кабинета генералног директора "Јат ервејза" Станимир Јовановић, још увек није сигурно да ће данас у 18 сати полетети још један авион за Триполи, који би требало да евакуише још 60 држављана Србије из Либије. Први брод за евакуацију Срба, јутрос је стигао до Барија, одакле наставља пут ка либијској луци Сирт

Јовановић је прецизирао да је авион по редовном реду летења требало из Београда да полети у 18 сати, а да грађане из Триполија довезе око један после поноћи, али да је због тако касног времена полетања тешко организовати путнике који желе да се врате у Србију из Либије.

"У овом тренутку не знамо када ће бити следећи лет за Триполи, и на који начин, да ли ће бити редован или ванредан", рекао је Јовановић.

Он је рекао да "око тога још трају консултације и још није донета коначна одлука".

Брод "Свети Стефан", којим ће из Либије бити евакуисани држављани Русије, Србије и Турске, стигао је данас из црногорске луке Бар у италијанску луку Бари одакле ће пловидбу наставити ка либијској луци Сирт, јавиле су руске новинске агенције позивајући се на информативну службу руског Министарства за ванредне ситуације.

Бродом, који је јуче испловио из Бара, биће евакуисане 1.263 особе, од којих 563 грађана Русије и 700 грађана Турске и Србије који су радили за "Руске железнице".

Итар-Тас с је пренео изјаву Министарства да се "Свети Стефан", на који се може сместити приближно хиљаду људи, из Бара упутио синоћ, ради превоза држављана Русије и других земаља које по уговору раде у Либији за руске компаније.

Агенција РИА Новости наводи да тим бродом треба да буду евакуисани грађани који се налазе у Сирту и Рас-Лануфу.

Итар-Тас с је подсетио да је раније начелница информативне службе Министарства Ирина Андријанова саопштила да из Либије треба да буду евакуисано 563 грађана Русије и 700 грађана Турске и Србије који су радили за "Руске железнице".

"Евакуисани грађани биће довезени на безбедну локацију, одакле ће Руси бити отпремљени у Москву авионима Министарства", речено је руској државној агенцији.

Српски држављани из Бенгазија, требало би да се укрцају на један од турских бродова.

Током јучерашњег дана, три авиона "Јат ервејза" превезло је, ванредним летовима које је организовала Влада Србије, око 400 српских држављана.

прес

Подели на овим сајтовима

Ал Каида руши Гадафија

Постављена слика

Ал Каида у исламском Магребу, северноафричко крило терористичке организације Ал Каида, осудила је данас либијског лидера Моамера Гадафија и изразила солидарност са демонстрантима који су се побунили против његове власти

Та организација је оптужила Гадафија да је унајмио плаћенике и наредио бомбардовање демонстраната и апеловала на интелектуалце, стручњаке и новинаре да подрже либијске грађане.

"Осуђујемо крвопролиће и кукавички масакр који спроводи убица невиних Гадафи над нашим народом и неонаоружаном муслиманском браћом који само желе да зауставе његову репресију, неверништво, тиранију и моћ", навела је Ал Каида у исламском Магребу у саопштењу.

Организација је позвала Либијце да буду упорни и стрпљиви и да наставе "борбу и револуцију и збаце тиранина с власти", пренео је АП.

прес

Подели на овим сајтовима

Ал Каида руши Гадафија

Постављена слика

Ал Каида у исламском Магребу, северноафричко крило терористичке организације Ал Каида, осудила је данас либијског лидера Моамера Гадафија и изразила солидарност са демонстрантима који су се побунили против његове власти

Та организација је оптужила Гадафија да је унајмио плаћенике и наредио бомбардовање демонстраната и апеловала на интелектуалце, стручњаке и новинаре да подрже либијске грађане.

"Осуђујемо крвопролиће и кукавички масакр који спроводи убица невиних Гадафи над нашим народом и неонаоружаном муслиманском браћом који само желе да зауставе његову репресију, неверништво, тиранију и моћ", навела је Ал Каида у исламском Магребу у саопштењу.

Организација је позвала Либијце да буду упорни и стрпљиви и да наставе "борбу и револуцију и збаце тиранина с власти", пренео је АП.

прес

Мислим да је ово игра!

Наиме, ово је одличан Гадафијев потез, да се пребаци кривица као на Ал Каиду (не брините чича Гадафи и даље има да вас финансира :cheesy:) и под изговором ,,видите њих подржава Ал Каида, значи ли то да ви подржавате тероризам''! Опасно!  prstgore

Искрено не бих волео да се Либија растури и распадне, не знам зашто , али стварно мислим да Либијски народ нема прави изговор за протесте dada!

Подели на овим сајтовима

ТРИПОЛИ - Снаге лојалне либијском вођи Моамеру Гадафију покренуле су данас контранапад на важне градове у близини престонице Триполија под контролом опозиције која је раније заузела и источне делове земље, уз границу са Египтом, око Бенгазија и Тобрука, као и дуж обале Медитерана. Развој ситуације у Либији пратићемо и данас на нашем блогу из минута у минут.

блиц

Подели на овим сајтовима

За убудуће..нема ционистичке окупације..већ илуминатско-масонске-сатанистичке..која има људе различитог националног порекла..

Пусти те форе...

Непријатељ је јасно дефинисан давно...

Нема то везе како ћеш називати, мислимо углавном на исте људе који су под јудео-масонском директивом. Али је лијепо што не одбацујеш теорију завјере (јер теорија завјера је сасвим сигурно реалнија него теорија еволуције или теорија великог прашка facenew22222222).

Подели на овим сајтовима

Веома интересантна констелација:

Гадафи је против Америка и против Ал Каиде

Америка је против Гадафија и против Ал Каиде (бар званично...знамо да је Ал Каида амерички продукт из доба хладног рата).

Ал Каида је против Гадафија и против Америке

Да ја сад неки стручни геополитичар да анализира све ово...

Једини побједник у свему овоме су јудео-масони који управљају Америком (али уопште им није стало до Америке) и великим делом Европе, али такође иструменталишу исламске фанатике у своје сврхе...

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Ово ће Либијци само сањати после пада Гадафија!

20 милијарди суфицит..  :cmizdrenje:

Па у том је поетна, што никад нису ни за време Гадафија то досањали. 13.800 $ је само бруто доходак по глави становника на папиру, јер сав новац, па и тај вишак од 20 милијарди је држао Гадафи под под своим надзором као да је његов приватни и располагао са њим како је хтео. А финансирао је терористе и муслимане на разним ратишитима последњих деценија обилато и улагао државни новац и у приватан бизнис њега, и његових синова. Ово су само бројке, а какво је стање у народу ваљда показују ови немири који свакако нису из чисто социјалне природе, дакако да ту има и политке, али реално је реално.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Једини побједник у свему овоме су јудео-масони који управљају Америком (али уопште им није стало до Америке) и великим делом Европе, али такође иструменталишу исламске фанатике у своје сврхе...

Хехе, има ли неко да инструменталише јудео-масоне? Ако нема, у чему је толико њихова моћ? И да је рецимо и имају, да могу на дугме, или видео-игрици да управљају светским приликама, каква је корист? Ако има користи од доминацијом над светом, онда не може бити једне интересне групе која влада светом, него се више група међусобно бори за доминацију, али у том случају ниједна не доминира апсолутно.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Па у том је поетна, што никад нису ни за време Гадафија то досањали. 13.800 $ је само бруто доходак по глави становника на папиру, јер сав новац, па и тај вишак од 20 милијарди је држао Гадафи под под своим надзором као да је његов приватни и располагао са њим како је хтео. А финансирао је терористе и муслимане на разним ратишитима последњих деценија обилато и улагао државни новац и у приватан бизнис њега, и његових синова. Ово су само бројке, а какво је стање у народу ваљда показују ови немири који свакако нису из чисто социјалне природе, дакако да ту има и политке, али реално је реално.

Добро, а колко је БДП у Србији и у РС?Јел бољи него у Либији? :cmizdrenje:

А одакле теби информације да су ово само на папиру цифре, имаш ли неки доказ, текст, анализу?

Гадафи није признао Косово, лобиро је за србско Косово по цјелој Африци, био је против босанских муслимана у рату...па шта хоћеш више?Пази, није он позван да се бори за Србију него смо ја и ти позвани да мењамо наше двориште (Као и сваки родољубиви Србин)!!!

А колки су заиста немири, то не можеш знати, јер ниси на терену...не знам ни ја. Од медија чујемо да је избио рат, од босанског амбасадора чујемо да је сасвим другачија ситуација...дакле НЕ ЗНАМО.

Медији су такође измислили Рачак, тако да немој бити сигуран у то што чујеш из медија који су под контролом свјетске машинерије. ;)

Подели на овим сајтовима

Добро, а колко је БДП у Србији и у РС?Јел бољи него у Либији?

А колико кошта флаша воде у Либији а колико у Србији?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...