Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

онда не може бити једне интересне групе која влада светом, него се више група међусобно бори за доминацију, али у том случају ниједна не доминира апсолутно.

Па нико и није рекао да јудео-масони имају апсолутну власт...ево у Русији и Кини немају, али свакако да имају утицаја, али далеко мање него у Америци и Европи (нарочито западној). Нећеш вјеровати, али србски народ је један од малобројних који су на бранику слободарских народа. Ни нас нису потпуно уништили...има наде, али сад је већ 5 до 12...будемо ли још коју годину чекали, једноставно нећемо постојати јер ће нас "људска права" (читај абортус, секте, дрога, алкохол) уништити...не морају они све оружјем да ураде, имају лакше методе, јер је народ малоуман која следи пропаганду већине.

Тешка је то материја, брате мој драги...али стало ми је до тебе и да сазнаш неку другу страну, зато ти све ово говорим. :cmizdrenje:

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Добро, а колко је БДП у Србији и у РС?Јел бољи него у Либији?

А колико кошта флаша воде у Либији а колико у Србији?

Не знам...знам само да ће нам глобалисти откупити и воду, тако да ћемо остати жедни. Будућност лежи у изворима воде а не у изворима нафте, али србска власт ће све продати како би се некако провукли у ЕУ.

Србија има најквалитетнију воду у Европи (овај податак сам нашао у западним новинама).

Биће овдје тешка борба за воду...видјећеш.

П.С: Иначе цјели конфликт између Израела и Палестине се неће окончати јер се сви извори воде у Израелу налазе у палестинским дјеловима (западни Јордан)...

То ће те слабо гдје наћи, али једноставно узмите карту ткз "зелене линије" и карту гдје су нацртани извори вода, и лијепо ће те схватити суштину проблема...игром случаја, ми смо то на часу историје анализирали. :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Не знам...знам само да ће нам глобалисти откупити и воду, тако да ћемо остати жедни. Будућност лежи у изворима воде а не у изворима нафте, али србска власт ће све продати како би се некако провукли у ЕУ.

Србија има најквалитетнију воду у Европи (овај податак сам нашао у западним новинама).

брате волим те као Србина и Православца али плашим се стварно да превише гледаш Дигиталног анђела... да има нечега у томе што ти пишеш (глобализам, масонерија) мислим да нико на форуму не негира али постепено твоје писање ми почиње личити на параноју. немој се срдити на моју искреност...

у Христу брат

Владан :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Дигиталног анђела сам гледао давно...али ја много више знам о теорији завјере него тај дигитални анђео, то је само кап воде у мору. Мада у задње вријеме се не бавим нешто много истраживањем наших непријатеља, више се бавим стварима које можемо промјенити...почевши од себе. Ја глобализам промјенити не могу, али могу да отворим очи слепим људима и то је моја дужност...јер ћутање је злочин.

Либија је свакако интересантна прича када све повежемо са глобализмом, центрима моћи, масонима, исламским радикализмом итд...

Подели на овим сајтовима

брате волим те као Србина и Православца али плашим се стварно да превише гледаш Дигиталног анђела... да има нечега у томе што ти пишеш (глобализам, масонерија) мислим да нико на форуму не негира али постепено твоје писање ми почиње личити на параноју. немој се срдити на моју искреност...

у Христу брат

Владан :drugarstvo:

bojo se ti ili ne to i jeste istina, sta mislis zasto ameri oce da otmu Kosovo? pa na Kosovu pod jedan imas najvise izvora vode, a ostale razloge znas valjda i sam

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

aj daj mi i recept kako da se oblacim :drugarstvo:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

aj daj mi i recept kako da se oblacim 0110_hahaha

насјео си на класичан трик свјетске глобалистичко-јудејско-масонске завјере против СрБске ћирилице..  :drugarstvo:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=T-ZX73ZUl-0

Подели на овим сајтовима

АНТИВЛАДИНИ ПРОТЕСТИ ШИРОМ ХРВАТСКЕ

Постављена слика

Протести против Јадранке Косор и њене Владе одржавају се данас од 18 часова у више хрватских градова.

Засад су познате сљедеће локације: Марков трг - Загреб, Рива - Сплит, Мост бранитеља - Ријека, испред зграде Жупаније - Славонски Брод, Трг Анте Старчевића - Осијек, Трг Портарата - Пула. Протест на главном вировитичком тргу почео је у 17 часова.

Полиција је већ спремна за ппотест. Загребачки Горњи град је препун марица, на позицијама су специјалци који су обезбјеђивали протест у уторак. Опет су постављене и барикаде које ће демонстрантима бранити приступ Марковом тргу. У центру Загреба је знатно више полиције него у уторак.

РТРС.ТВ

почело и код комшија  0203_cool

Подели на овим сајтовима

први таоци у Либији 0203_cool

Како јавља агенција Фонет, позивајући се на либијски опозициони сајт Либија Ал Јум, противници либијских власти су на аеродрому у Мисуратију, у северозападној Либији, заузели авион који је слетео са 50 најамника,

укључујући групу Срба.

Подели на овим сајтовима

први таоци у Либији stadaradim

Како јавља агенција Фонет, позивајући се на либијски опозициони сајт Либија Ал Јум, противници либијских власти су на аеродрому у Мисуратију, у северозападној Либији, заузели авион који је слетео са 50 најамника,

укључујући групу Срба.

Хаха...права демоНократија, нема шта 0203_cool

Подели на овим сајтовима

Даће Бог и у Србији да видимо протесте stadaradim

Али не са циљем да мењамо власт, већ да мењамо систем. Ријешење не лежи у СНС-у, ДСС-у, радикалима...ријешење лежи у револуционарним промјенема, али пре тога морамо се сами промјенити као народ да би нам Бог послао вођу националне револуције који би се потом миропомазао за србског краља након пада система. ЖИВЕО КРАЉ.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да ће се србски народ побунити, ако не из националних осјећања, онда бар због стомака!!!

Вишечланове породице су гладне, завиде и мршавим црнцима у Африци што се тиче исхране...

Подели на овим сајтовима

Даће Бог и у Србији да видимо протесте stadaradim

Али не са циљем да мењамо власт, већ да мењамо систем. Ријешење не лежи у СНС-у, ДСС-у, радикалима...ријешење лежи у револуционарним промјенема, али пре тога морамо се сами промјенити као народ да би нам Бог послао вођу националне револуције који би се потом миропомазао за србског краља након пада система. ЖИВЕО КРАЉ.

НЕ ДАО БОГ такав начин промјене власти!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...