Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Па ни 5. октобар није ништа позиивно донио осим да монополисти још лакше краду...

Jes vala pravo kazes ti iz Svajcarske mnooogo bolje i objektivnije mozes da ocenis da li je ovde

bolje posle 5. oktobra. Covece osvesti se!

Можда теби јесте боље јер си национална мањина (част твојој заједници...немам ништа против вас, чак неке сматрам као србске хероје), а данас у Србији је боље бити национална мањина него Србин. Али нисте ви криви за то, криви су Срби који су дозволили да буду грађани другог реда...па гдје је онај стари хајдучки дух Срба?Што се нико не супроставља систему и окупацији осим родољубиве омладине?

Све док смо пасивни и док са поносом прихватамо окупацију државе, нкеа нам буде овако...

Равногорци из другог свјетског рата плачу над својим потомцима јер су постале кукавице...

Иначе Образ није трпео овакав "холокауст" над својим члановима у вријеме најцрњег комунизма код Слобе...толко о овим "бољим временима" за национлану свјесну омладину.

Kakav holokaust pod Slobom za Obraz  smej.gif smej.gif

Ti si tada jos bio beba pa to mozda ne znas; ali Obraz je bio organizacija osnovana od komunisticke DB i naravno da im je tada bilo super.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Iskreno se nadam da ce biti STOP tvojim debilitetima na forumu. Ovo je pravoslavni forum i fasizmu ovde nije mesto. Valjda ces biti banovan za narednih deset godina ( tj. dok ne navrsis 18 godina).

па када ти будеш, модератор ти ћеш бановати сваког који се не слаже са твојим мишљењем а пропагираш ми неку демократију, надам се да нећеш бити на таквој ,,функцији''! Ја нисам ништа реко што се коси са хришћанским начелима, ја сам само изнео став да сам за диктатуру и да не може свака ШУША да устане против државе и против Цркве , а да заборавих да се то коси са вашим ставом! Опрости!  smej.gif

Чиними се да неки овде и превише права дају себи, зато што су ветерани форума! А они који изнсу мишљење колико год ,,дебилно'' било  не може да вређа!

Ja sam ovo izneo za Semberca koji siri mrznuu prema jevrejima, negira holokaust i velica fasizam na forumu

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Iskreno se nadam da ce biti STOP tvojim debilitetima na forumu. Ovo je pravoslavni forum i fasizmu ovde nije mesto. Valjda ces biti banovan za narednih deset godina ( tj. dok ne navrsis 18 godina).

па када ти будеш, модератор ти ћеш бановати сваког који се не слаже са твојим мишљењем а пропагираш ми неку демократију, надам се да нећеш бити на таквој ,,функцији''! Ја нисам ништа реко што се коси са хришћанским начелима, ја сам само изнео став да сам за диктатуру и да не може свака ШУША да устане против државе и против Цркве , а да заборавих да се то коси са вашим ставом! Опрости!  smej.gif

Чиними се да неки овде и превише права дају себи, зато што су ветерани форума! А они који изнсу мишљење колико год ,,дебилно'' било  не може да вређа!

Ja sam ovo izneo za Semberca koji siri mrznuu prema jevrejima, negira holokaust i velica fasizam na forumu

ОПРОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!  smej.gif .please.
Подели на овим сајтовима

Zato sto su homoseksulaci protestovali sto ima kao grupi ili kao pojedincima uskracuju ljudska prava (posao, servisi javnih institucija etc) a "omladina" je svojim nasilim ili nenasilnim delovanjem, nemoramo sada da ulazimo u to, htela njima da ukino to pravo.

Sloboda u deomkratiji podrazumeva slobodu individue ili grupe na taj nacina da ni po koju cenu ne bude ugrozena sloboda druge individue ili grupe. Dakle kad neko zeli da zloupotrebi svoju slobodu da bi ukionuo slobodu drugome taj mora biti sprecen jer se time ukida demokratija i namece samovolja nacista, fasista, komunita, treceputasa i

ostalih totalitarista.

Е видиш, за мене су демократе тоталитаристи. Дакле твоја дефиниција о тоталитаристима је субјективна. Ја осјећам да се геј идеја намјеће и мене и мојим ближњима, и шта ћемо сад?Ко то осјећа боље, дал ја у својој кожи или друг Борис и друг Ивица Гљивица?

Демократија се мени намјеће, нико ме није питао који систем желим. Параде ми се намјећу, јер ми нико није питао дал ја то желим итд....

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Па ни 5. октобар није ништа позиивно донио осим да монополисти још лакше краду...

Jes vala pravo kazes ti iz Svajcarske mnooogo bolje i objektivnije mozes da ocenis da li je ovde

Njegovim fasistima i komunistima svakako nije bolje. Covek je apsolutno u pravu. A usput; on je kupusar ( iz okoline Bijeljine) i nikada nije ni ziveo u Srbiji  smej.gif smej.gif

шта желиш с овим  да кажеш?

Начин на који се ти упушташ у дискусију завређује сваком поруком опомену! Ако је он Купусар јер је из Семберије какво име имаш за нас Бањалучане?!

Ne znam brate; ali znam da kupusar nije uvredljivo, i da su tako oduvek bili poznati u Bosni.

Да али начин на који ти то износиш није коректан и то је моје мишљење, мада и не ради се само о овом случају у свакој полемици си превише "напасан" чим неко има контра став и мишљење, с тим да се разумјемо ја не подржавам ни овде изнесене ставове Семберца ја сам од "убјеђивања" с њим давно одустао. Брат је родољуб само међу погрешим људима и учењима (мислим на оне што се усуђују у Цркви викати свештенику "затварај двери") и то је моје мишљење . Праштај брате али стварно имаш превише оштар језик.

Подели на овим сајтовима

Imam i know.

A to da je Semberac rodoljub; mogu da te ubedim da je i Aleksandar Rankovic bio rodoljub. I gomila srpskih fasista i komunista u zadnjih 80 godiuna su tvrdili da su rodoljubi.

Jedino opravdanje za njega imam zato sto sam ubedjen da je dete, ili je makar mentalno na nivou deteta; nezreo, neizivljen, isfrustriran i neshvacen.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Зеебеедее, дал ја по вашој демократији имам легитимно право да негирам Холокауст?Знам да немам...толко о слободи говора smej.gif

Лако је вас демократе кроз аргументе довести до тога да поцрвените...осим ако сте потпуно безосјећајни (а велики број јесте, зато и газе преко мртвих).

Ја комунизам и демократију сматрам као две сестре настале од истог оца индивидуализма...па онда ционисти час поставе комунизам, па кад то заљула, замјене то демократијом и тако у круг...

Образ није основан од ДБ-а већ од Небојше Кристића који је и профилисао нашу идеологију (међу њима и уважени админстратор овог форума, Андреј Протић smej.gif).

Образ је добио благослов од владике Данила, дал је и он био из ДБ-а?Дал је и он био комуниста као што су чланови Образа, по твојој причи?

А што се тиче назива купусар: Па то ме уопште не вријеђа, поносан сам на србску Семберију и на наш квалитетан купус, који је произод поштеног србског сељака који ће једног дана да пресуди окупационом систему на нашим просторима.

Подели на овим сајтовима

Ништа боље није, и он из Швајцарске може да види да ништа боље није!!!

Idiiii!

Znaci 90ih si mogao da putujes po Evropi, mogao si da uzmes kredite raznih vrsta kod banke (tada misaone imenice) da otvoris neko malo ili srednje preduzece moga si da odes u supermaket sa 100% sigurnosti da neces naci prazne police????

O ratovima i ostalim dogadjanjima naroda da i ne govorim.

Daleko od toga da je sada idealno i da je ovo neka demokratska zemlja ali u donosu na 90e je daleko bolje. Osim naravno na za one koji su se tada omastili na buvljacima, svercu benzina, dizanjem pdva u inostranstvu na lazni racun etc.

То си апсолутно управу!!! smej.gif

Што се тиче друштвеног-социјалног помака, ту смо и даље у духу деведесетих и даље се ,,ложимо'' на Ране и на Лепа Села Лепо Горе , сада су се вратили они што су пљачкали деведесетих и на истим су положајима тако да ништа није боље! Исте људе виђаш на политичкој сцени 25 година!!!!

Подели на овим сајтовима

Imam i know.

A to da je Semberac rodoljub; mogu da te ubedim da je i Aleksandar Rankovic bio rodoljub. I gomila srpskih fasista i komunista u zadnjih 80 godiuna su tvrdili da su rodoljubi.

Jedino opravdanje za njega imam zato sto sam ubedjen da je dete, ili je makar mentalno na nivou deteta; nezreo, neizivljen, isfrustriran i neshvacen.

временом ће схватити неке ствари убјеђен сам, и сам сам кроз сличне прошао, само неко  прође то са 15 а неко са 20... јер и сам тврдим да у Образу нема ништа добро по националну освешћеност младих Срба, испочетка је можда и  сада гарантујем да нема... значи Литургија, значи Црква, значи СОЗ и биће ко бомбоница временом smej.gif.

Подели на овим сајтовима

Imam i know.

Ја не знам ни ко си ни шта си, али видим да имам више захвалница од тебе и то много говори о мом писању на овом форуму. smej.gif

И да те само питам: Јесили ти жуто опредељен?Јел подржаваш Бориса окупатора?Или можда изрода Вука Драшковића?Још увјек нисам успјео да схватим твој политички став...све ми се чини да ти се политика само заснива на антинационализму, антисрбству и антицрквености без икакве идеологије...

Подели на овим сајтовима

Е видиш, за мене су демократе тоталитаристи. Дакле твоја дефиниција о тоталитаристима је субјективна. Ја осјећам да се геј идеја намјеће и мене и мојим ближњима, и шта ћемо сад?Ко то осјећа боље, дал ја у својој кожи или друг Борис и друг Ивица Гљивица?

Демократија се мени намјеће, нико ме није питао који систем желим. Параде ми се намјећу, јер ми нико није питао дал ја то желим итд....

Da prevedemo ovo na spanski:

"E vidis za mene su 2+2=27. Dakle tvoja matematika je totalno subjektivna."

Ne bato to sto je za tebe 2+2=27 ne znaci da su u ralnom svetu 2+2 prestali da iznose 4 nego

znaci da ti ne znas da sabiras.

Isto tako ti ne znas sta je demokratija a sta totalitarizam pa lepis to kao etikete kako ti se svidi. To moze

da bude tvoja privatna fantazija ali realan svet ne funkcionise tako.

U realnosti to funkcionise ovako

Demokratija ti pruza svu slobodu da se ti kao jedinka i svako ko izabere tvoj svetonazor ostvari i odrzi duhovno, kulturoloski, etnicki kako god sve dok to ne zloupotrebi za ukidanje prava drugome da se ostvari po tim pitanjima kako on sam izabere.

Totalitarzima dozvoljava samo JEDANU mogucnost za duhovno, kulturolosku realizaciju individue ili grupe a svi ostali se moraju povinovati tom jednom modelu.

U demokratiji ti mozes da budse Semberac full 100%, u totalitarizmu svi moramo da budemo "Semberci". Ako iz ovoga nije jasno sta je razlika i da je razlika objektivna onda ne vredi ni da ti crtam. Neces shvatiti.

Подели на овим сајтовима

јаоо што нисам МОДЕРАТОР па да закључам тему јер оде у погрешном правцу...

наши су се вратили из Либије а о то ми је и било у мислима када сам покренуо тему сада молим МОДОВЕ и АДМИНЕ да исту ЗАКЉУЧАЈУ!

Подели на овим сајтовима

Брате бежи ти од Образа и од 1389 и од Наши,,,СВЕ САМ ЈА ТО ПРОШО'' одлично их познајем са својих 17.година ишао сам са њима на Видовдански марш и био са њима и одлично знам како послују и шта раде! Немој да ти образ узимају и да те провлаче а после да црвениш што си их уопште познавао! Све се то за паре продало, ВЕРУЈ МИ! Твој брат у Христу! smej.gif

Подели на овим сајтовима

временом ће схватити неке ствари убјеђен сам, и сам сам кроз сличне прошао, само неко  прође то са 15 а неко са 20... јер и сам тврдим да у Образу нема ништа добро по националну освешћеност младих Срба, испочетка је можда и  сада гарантујем да нема... значи Литургија, значи Црква, значи СОЗ и биће ко бомбоница временом smej.gif.

Схватио сам ја одавно неке ствари. .please.

Образ није негативна појава и то ти могу гарантовати, али нажалост, ниси имао прилике да упознаш главне људе у Образу, али надам се да ћемо се ми бар једном видјети и братски испричати (јер планирам на лето у Бања Луку да дођем).

Ја идем редовно на литургију, постим, причешћујем се (не 7 пута у 7 дана као што ми то неки желе наметнути, али сасвим довољно), подржавам све СОЗ...

Али мој политички став се неће промјенити јер сам постао (или боље речено још увјек сам на путу) бескомпромисни политички војник и национални револуционар (а објаснио сам шта подразумевам под националном револуцијом...ништа насилно). smej.gif

Једноставно волим Бога, род и отачаство и живот би дао за тај идеал.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...