Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Nasilje fasista 1941 je bilo lose; a nasilje cetnika i partizana je dobro. Sta tebi nije jasno? Covek je na vlasti 42 godine; dosao je vojnim pucem ( dakle nasiljem); vodi zemlju bez demokratije i ljudskih prava i naravno da je nasilje naroda u cilju oslobodjenja pozitivno.

A reci mi kako ti znas kako Gadafi vodi Libiju? Jesi li primetio koliko stranih radnika treba da se evakuise iz Libije? U italiji imas oko (pre neki dan sam naisao na neke statisticke podatke) 1 000 000 stranaca iz sewverne afrike a samo 1600-1700 libijaca? Govori li ti to nesto?

Gadafi je pre godinu dana primorao Italiju da mu isplacuje u narednih 20 godina 1 mil. dolara dnevno kao odsetetu za 20 godina colonijalne vladavine. Cekao ga je ceo Italijanski parlament a on nije dosao, mrzelo ga.

Gadafi ima naftu prijatelju, Libija ima para. A sloboda? Tu pricu bi trebali da pricaju Iracanima i Afganistancima. Iracana su "oslobodioci" do sada "oslobodili ovozemaljskog zivota" oko 100 000.

A sto se tice nasilja, ono je ili dobro ili lose. ako je dobro kada ga praktikuje jedna strana onda ti moralizmi tipa -on je diktator i slicno su prazne price. Sve drzave su stvorene nasiljem i svaka drzava se odrzava nasiljem. Ni Gadafi, ni Berluskoni, ni Milosevic ni Tadic se tu ne razlikuju. A moralizmi, narocito oni u zapadnim medijima, su samo paravan za pokusaj pljacke i nista drugo.

A reci mi kako ti znas kako Gadafi vodi Libiju? nIli smatras da je samo vama deci revolucionarne Licke i Kordunske dozvoljeno davati misljenje?

A reci mi da li te je uciteljica naucila matematiku? Pogledaj koliko prihoda zemlja ima od nafte; koliko stanovnika pa pokusaj da izracunas koliki mi dohodak stanovnistva trebao da bude. A i dovlace strance jer komunisticki diktator nije ucinio nista da napravi sistem edukacije sopstvenog stanovnistva.Ali sta ti objasnjavati kad je tvoj mindset i dalje Titovska komunisticka floskula o nlosem zapadu i predivnom anarhistickom istoku.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Titovska komunisticka floskula o nlosem zapadu i predivnom anarhistickom istoku.

Nisam znao da je bombardovanje iraka, a zbog oruzja za masovno unistenje, ustvari obicna floskula.

I da su iracke zrtve ustvari samo floskula.

Ja sam mislo da su oni (demokratski Pentagon) hteli malo u pljacku iracke nafte.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Titovska komunisticka floskula o nlosem zapadu i predivnom anarhistickom istoku.

Nisam znao da je bombardovanje iraka, a zbog oruzja za masovno unistenje, ustvari obicna floskula.

I da su iracke zrtve ustvari samo floskula.

Ja sam mislo da su oni (demokratski Pentagon) hteli malo u pljacku iracke nafte.

Da li ti stvarno verujes da americka drzava pljacka iracku naftu? Daj neke dokaze o eksploataciji iracke nafte.

Sta si ti pokusavam da provalim; predstavljas se kao srbin pravoslavac; a ustvari si na crti komunistickih diktatora, islamskih fanatika i drugih raznoraznih belosvetskih ludaka.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Teze ce te vi da se oslobodite sindroma Go West.

I jos jedna komunisticka pretpostavka. Ako nisi za nas onda si protiv nas.  isus-sinai pravopop crosseo smej.gif

Kad ces da ukapiras da mi nismo "go west"; samo nismo slepi kod ociju i ne opravdavamo zlocine pa makar i cinio i veliki drug ; velikog sina nasih naroda i narodnosti Moamer Al Gadafi.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...