Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

WOW!

Brrate Baron Minhauzen im nije ravan! 10 000 mrtvih i 50 000 ranjenih...

http://www.repubblica.it/esteri/2011/02/23/dirette/libia_23_febbraio-12794693/?ref=HREA-1

Ako zivis u Italiji, mogao bi i da naucis italijanski; ove brojke ne tvrde italijanski izvori vec arapski a italijani samo prenose.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ono nije bila parada nego protest a protest ne sme biti zabranjen ni po koju cenu u zemlji koja jeste ili zeli

da postane demokratska.

Protest svugde sluzi za kao legitimno sredstvo za odbranu licnih ili kolektivnih prava neke manjinske grupe.

Аха, а што омладина није смјела да изађе на улице Београда да протестује против параде?Немој ми сада само рећи како је омладина хтјела да поломи педере, јер ни један покрет то званично није желео...а шта су радили поједини људи, то нас не интересује. Дакле елементарно демократско право се оспорава режимским непријатељима.

Или што рецимо нацисти не смију да направе параду национал-социјализма гдје би протестовали што не смију да именују улице по личностима трећег рајха?

Ако желите парадирање и протестне шетње гејева, атеиста, комуњара, дозволите то СВИМ грађанима Србије а не само антисрбској коалицији и изопаченим особама.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Zee, ja prijateljski moram da te upoznam sa drugom stranom medalje. Svet nije crmo- beo.

Znas odlicno da je nacional- socijalizam izvor svakojakog zla?

Trebas da znas i da je demokratski kongres SAD takodje izvor svakojakih zala.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ne znam ko te je to slagao da je sloboda kretanja i govora=bezvlasce i neodgovornost?!

Odlicno. A 5. oktobra paljenje skupstine i bagerisanje je bilo sta?

Sloboda ili bezvlasce i neodgovornost?

Skidanje tiranina Milosheskua i uspostavljanje , pocetka uspostavljanja, demokratije.

Probaj ponovo, slabo ti ide.

А што се онда буните када србска омладина запали непријатељске амбасаде, страначке канцеларије, непријатељске ТВ-станице?ШТО ДОС ИМА ВЕЋА ПРАВА ДА РУШИ БЕОГРАД ОД ОМЛАДИНЕ???

Ако је Чеда Јовановић запалио скупштину Југославије, што ја не могу запалити скупштину Србије?Јел зато што је он демократа а ја сам православни монархиста?Или можда зато што сам ја родољуб а он је страни плаћеник који ради по плану да уништи свој народ?

Zato sto to razbijanje nikome ama bas nikome ne donosi nista korisno osim samim divljacima koji se tako

prazne pred naletom hormona.

Materijalnu stetu koju plate gradjani koji nisu patriote i navijaci po profesiji da i ne pominjem.

Па ни 5. октобар није ништа позиивно донио осим да монополисти још лакше краду...

Подели на овим сајтовима

Zee, ja prijateljski moram da te upoznam sa drugom stranom medalje. Svet nije crmo- beo.

Znas odlicno da je nacional- socijalizam izvor svakojakog zla?

Trebas da znas i da je demokratski kongres SAD takodje izvor svakojakih zala.

Brate otvori temu o tome pa da diskutujemo. Ja odavno obajsnjavam da je americka republikanska partija u svojoj osnovi profasisticka . Ali to nema apsolutno nikakve veze sa Gadafijem koji je sotona na zemlji.

Problem je sto je tvoj mozak jos uvek nastiman na komunisticke parole iz sedamdesetih i slicne gluposti. Ukljucite vise taj bloody mozak i razmisljajte svojom glavom; ne mozes opravdavati svetske diktatore zbog svoje iracionalne mrznje prema svemu sto dolazi sa zapada.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

и шта сад хоћеш рећи да је рат вођен ради нафте и толике године и толика војска изгинула....ма дај.  isus-sinai

Ма јок, САД је водила рат зато што воли јадан ирачки народ који је трпео Садамову диктатуру...баш су ови из САД брижљиви, нема шта. pravopop

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je to cionisticka zavera protiv sveta, cionisti su izmislili da je zemlja okrugla; cionisti su izmislili fudbal da bi bili opsednuti demonom; cionisti su izmislili matematiku da bdrug semberac ne moze da zavrsi skolu, cionisti, cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,....  isus-sinai

Not Available 

Подели на овим сајтовима

WOW!

Brrate Baron Minhauzen im nije ravan! 10 000 mrtvih i 50 000 ranjenih...

http://www.repubblica.it/esteri/2011/02/23/dirette/libia_23_febbraio-12794693/?ref=HREA-1

Ako zivis u Italiji, mogao bi i da naucis italijanski; ove brojke ne tvrde italijanski izvori vec arapski a italijani samo prenose.

Pa prenose oni i vesti koje procitaju na Tweet-u. I to sasvim ozbiljo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Brate ti nas zezas ili ozbiljno pitas? Kada neko pokrade izbore i narusi volju vecine dobice to sto je dobio. Ako ne moze lepim putem; onda bagerima i silom. Bas to sto se desava sada Gadafiju iako ga po prvi put u njegovom zivotu podrzavaju zapadne sile.

Занимљиво...а што ја немам право багерима да рушим Београд како би скинуо диктатора са власти?Зашто мени револуционарна власт брани да извршим националну револуцију?

Данас ваистину није вријеме устанка, али доће вријеме када ће устаници васкрснути у тјелу својих потомака и када ћемо се побунити над дахијама (читај окупационој власти у Србији). isus-sinai

ЖИВЈЕЛА НАЦИОНАЛНА РЕВОЛУЦИЈА И МАЈКА СРБИЈА

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da je to cionisticka zavera protiv sveta, cionisti su izmislili da je zemlja okrugla; cionisti su izmislili fudbal da bi bili opsednuti demonom; cionisti su izmislili matematiku da bdrug semberac ne moze da zavrsi skolu, cionisti, cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,cionisti,....  isus-sinai

По твојим ставовима и по твом мјесту боравка би се лако могло закључити да си ти ционистичка слуга која је на овај форум дошла са задатком...

Можеш преварити малоумне Србе, али мене нећеш...прошао сам ја ту школу, било је вријемена када сам и ја пао под ционистичку манипулацију, али то је вријеме прошло јер сам много читао, анализирао, учио...

СТОП ЦИОНИСТИЧКОЈ ОКУПАЦИЈИ.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...