Jump to content

Актуелна дешавања у Либији

Оцени ову тему

Владан

Да ли ће Америка војно интервенисати?  

17 члановâ је гласало

1. 1. Да ли ће Америка војно интервенисати?

• Да
      10
    • Не
      4
    • Сигурно
      1
    • Превише ризично
      2

Препоручена порука

Naravno i ubili Hristosa, izmislili Ausvic, a sve da uniste Srbiju, srBBBBBBsku prosvecenost, veru, kazino hotele i zlatne viljuske.

Па јудејци јесу разапели Христа, али то је друга тема. Нису измислили Аушвиц али јесу цифру која је наводно побијена у "холокаусту". Ционисти активно уништавају моју земљу и мој народ и ја немам право да ћутим, јер НИСАМ ционистичка слуга (ни свјесна ни несвјесна...а ти Зее си велика слуга, надам се несвјесна). isus-sinai

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 754
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па ни 5. октобар није ништа позиивно донио осим да монополисти још лакше краду...

Jes vala pravo kazes ti iz Svajcarske mnooogo bolje i objektivnije mozes da ocenis da li je ovde

bolje posle 5. oktobra. Covece osvesti se!

Подели на овим сајтовима

Краљ Никола је за народ рекао:"Ој, народе снаго моја, ој народе стоко моја"!

Не може свака шуша да устане на државу и на систем! Када су у Америци 70'их година покушали револуцију завршили су на тргу! ДИКТАТУРА само ДИКТАТУРА!

Живео Гадафи!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Па ни 5. октобар није ништа позиивно донио осим да монополисти још лакше краду...

Jes vala pravo kazes ti iz Svajcarske mnooogo bolje i objektivnije mozes da ocenis da li je ovde

Ништа боље није, и он из Швајцарске може да види да ништа боље није!!!
Подели на овим сајтовима

Njegovim fasistima i komunistima svakako nije bolje. Covek je apsolutno u pravu. A usput; on je kupusar ( iz okoline Bijeljine) i nikada nije ni ziveo u Srbiji  isus-sinai pravopop

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ono nije bila parada nego protest a protest ne sme biti zabranjen ni po koju cenu u zemlji koja jeste ili zeli

da postane demokratska.

Protest svugde sluzi za kao legitimno sredstvo za odbranu licnih ili kolektivnih prava neke manjinske grupe.

Аха, а што омладина није смјела да изађе на улице Београда да протестује против параде?Немој ми сада само рећи како је омладина хтјела да поломи педере, јер ни један покрет то званично није желео...а шта су радили поједини људи, то нас не интересује. Дакле елементарно демократско право се оспорава режимским непријатељима.

Или што рецимо нацисти не смију да направе параду национал-социјализма гдје би протестовали што не смију да именују улице по личностима трећег рајха?

Ако желите парадирање и протестне шетње гејева, атеиста, комуњара, дозволите то СВИМ грађанима Србије а не само антисрбској коалицији и изопаченим особама.

Zato sto su homoseksulaci protestovali sto ima kao grupi ili kao pojedincima uskracuju ljudska prava (posao, servisi javnih institucija etc) a "omladina" je svojim nasilim ili nenasilnim delovanjem, nemoramo sada da ulazimo u to, htela njima da ukino to pravo.

Sloboda u deomkratiji podrazumeva slobodu individue ili grupe na taj nacina da ni po koju cenu ne bude ugrozena sloboda druge individue ili grupe. Dakle kad neko zeli da zloupotrebi svoju slobodu da bi ukionuo slobodu drugome taj mora biti sprecen jer se time ukida demokratija i namece samovolja nacista, fasista, komunita, treceputasa i

ostalih totalitarista.

Подели на овим сајтовима

Njegovim fasistima i komunistima svakako nije bolje. Covek je apsolutno u pravu. A usput; on je kupusar ( iz okoline Bijeljine) i nikada nije ni ziveo u Srbiji  smej.gif smej.gif

шта желиш с овим  да кажеш?

Начин на који се ти упушташ у дискусију завређује сваком поруком опомену! Ако је он Купусар јер је из Семберије какво име имаш за нас Бањалучане?!

Подели на овим сајтовима

Можда теби јесте боље јер си национална мањина (част твојој заједници...немам ништа против вас, чак неке сматрам као србске хероје), а данас у Србији је боље бити национална мањина него Србин. Али нисте ви криви за то, криви су Срби који су дозволили да буду грађани другог реда...па гдје је онај стари хајдучки дух Срба?Што се нико не супроставља систему и окупацији осим родољубиве омладине?

Све док смо пасивни и док са поносом прихватамо окупацију државе, нкеа нам буде овако...

Равногорци из другог свјетског рата плачу над својим потомцима јер су постале кукавице...

Иначе Образ није трпео овакав "холокауст" над својим члановима у вријеме најцрњег комунизма код Слобе...толко о овим "бољим временима" за национлану свјесну омладину.

Подели на овим сајтовима

Iskreno se nadam da ce biti STOP tvojim debilitetima na forumu. Ovo je pravoslavni forum i fasizmu ovde nije mesto. Valjda ces biti banovan za narednih deset godina ( tj. dok ne navrsis 18 godina).

Па овдје је забрањено промовисање ратних злочинаца међу којима и ционисти припадају smej.gif.

Ово је брате православни форум а не јудео-амерички...

Подели на овим сајтовима

Ништа боље није, и он из Швајцарске може да види да ништа боље није!!!

Idiiii!

Znaci 90ih si mogao da putujes po Evropi, mogao si da uzmes kredite raznih vrsta kod banke (tada misaone imenice) da otvoris neko malo ili srednje preduzece moga si da odes u supermaket sa 100% sigurnosti da neces naci prazne police????

O ratovima i ostalim dogadjanjima naroda da i ne govorim.

Daleko od toga da je sada idealno i da je ovo neka demokratska zemlja ali u donosu na 90e je daleko bolje. Osim naravno na za one koji su se tada omastili na buvljacima, svercu benzina, dizanjem pdva u inostranstvu na lazni racun etc.

Подели на овим сајтовима

Можда теби јесте боље јер си национална мањина (част твојој заједници...немам ништа против вас, чак неке сматрам као србске хероје), а данас у Србији је боље бити национална мањина него Србин. Али нисте ви криви за то, криви су Срби који су дозволили да буду грађани другог реда...па гдје је онај стари хајдучки дух Срба?Што се нико не супроставља систему и окупацији осим родољубиве омладине?

Све док смо пасивни и док са поносом прихватамо окупацију државе, нкеа нам буде овако...

Равногорци из другог свјетског рата плачу над својим потомцима јер су постале кукавице...

Иначе Образ није трпео овакав "холокауст" над својим члановима у вријеме најцрњег комунизма код Слобе...толко о овим "бољим временима" за национлану свјесну омладину.

Mozda zato sto ljudi na osnovu sopstvenog zivotnog iskustva a ne Obrazovih demagoskih pamfleta vide

da je ovo daleko manji stepen "okupacije" nego za vreme Zlobe pa im ne pada na pamet da se vise bave

bilo kakvim revolucija i dogadjanjima naroda nego zele da sa svojim zivotima urade nesto kreativno dok

su u snazi.

Ne bi me cudilo da vas Obrazovska propaganda proglasi recimo Djelica za drugog Krcuna. Znas li covece

kakav su teror komunisti zaveli protiv SVIH neistomisljenika. Treba biti potpuna neznalica ili covek bez

casti pa tvrditi da je sada gore nego u doma komunistickog terora. Ali tamo gde parole i pamfleti imaju

vecu tezinu od argumenata sve je moguce.

Подели на овим сајтовима

Njegovim fasistima i komunistima svakako nije bolje. Covek je apsolutno u pravu. A usput; on je kupusar ( iz okoline Bijeljine) i nikada nije ni ziveo u Srbiji  smej.gif smej.gif

шта желиш с овим  да кажеш?

Начин на који се ти упушташ у дискусију завређује сваком поруком опомену! Ако је он Купусар јер је из Семберије какво име имаш за нас Бањалучане?!

Ne znam brate; ali znam da kupusar nije uvredljivo, i da su tako oduvek bili poznati u Bosni.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Iskreno se nadam da ce biti STOP tvojim debilitetima na forumu. Ovo je pravoslavni forum i fasizmu ovde nije mesto. Valjda ces biti banovan za narednih deset godina ( tj. dok ne navrsis 18 godina).

па када ти будеш, модератор ти ћеш бановати сваког који се не слаже са твојим мишљењем а пропагираш ми неку демократију, надам се да нећеш бити на таквој ,,функцији''! Ја нисам ништа реко што се коси са хришћанским начелима, ја сам само изнео став да сам за диктатуру и да не може свака ШУША да устане против државе и против Цркве , а да заборавих да се то коси са вашим ставом! Опрости!  smej.gif

Чиними се да неки овде и превише права дају себи, зато што су ветерани форума! А они који изнсу мишљење колико год ,,дебилно'' било  не може да вређа!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...