Jump to content

Трибина "Папа у Србији - за и против"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 266
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Па, папу су прогласили непогрешивим, ''оно што је Бог на небу, то је папа на земљи'', онда прогласили су га ''Христовим замеником на земљи''....па ме лично занима: Jе л' верујеш да је он стварно непогрешив?

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ne razumem ko ga je to proglasio nepogresivim?  smej.gif

U kom smislu nepogresiv?

Da li moze da ne gresi ili da li ne moze da moze da ne gresi ili obrnuto,

ne razumem?  smej.gif

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Не разумем, зашто сте уклонили пост?

Боли истина а.....?

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Боли истина а.....?

Уклоњен је зато што је потпуно безвезан и пискарање неког ко нема везе са проблематиком.

И пази како се изражаваш, пријатељу.  smej.gif Не знам кога то "боли истина" и која је то истина.

Подели на овим сајтовима

Боли истина а.....?

smej.gif smej.gif smej.gif

Чекај, ајд сад озбиљно - да ли ти стварно верујеш да је то аутентично писмо?

Или просто нећеш да признаш да не знаш шта папска непогрешивост подразумева, него само понављаш ко папагај оно што си прочитао на секташким сајтовима?

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

Да ли је то исти сајт који поставља карикатуре Епископа и свештеника?

Видиш, још једном те упозоравам да не постављаш текстове са расколничких сајтова и да нас овде не прозиваш "како нас боли истина", јер то нећемо толерисати. Ево, текст ћемо оставити да би и сам видео да се не бојимо лажних информација које необавешетним људима сервирају расколници као истину.

Но, због поновног постављања текста са пљуваоница наше Свете Цркве имаш ОПОМЕНУ.

Подели на овим сајтовима

Baljezganje;

stara srpska rec koja lepo opisuje ovakav nacin pisanja  smej.gif

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

• Гости

Baljezganje;

stara srpska rec koja lepo opisuje ovakav nacin pisanja  1000000001010

Исти бранитељи као и тзв "звечанац". Исти они који на сва уста пљују по блаженоупокојеном Патријарху Павлу.

http://www.novinar.de/o-nama/fotografije/news-slike/%D0%BF%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%D1%80%D1%85-%D1%81%D1%80%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5-1914-2009/

Подели на овим сајтовима

Брате звечанац, ако је за тебе ово текст православног човека који схвата шта је саборност,ја онда нећу да будем и нисам православац. Свако добро од Бога заиста желим и теби и оном ко је ово писао, по МТ 5, 43-44. Онај ко је тај текст писао није ове јеванђелске речи ни прочитао. Пардон, можда јесте прочитао, али очигледно никад није схватио. 1000000001010

П.С.МТ. 7, 20  (Какво ли је тек дрво, ако су овакви плодови?)

П.П.С. Ево мало за размишљање:

6. Канон 2 ВС

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Моје лично извињење свим форумашима, али апсолутно свима које сам увредио на какав-такав начин, због напада на неке форумаше, вулгарности и непристојних речи упућених тим истим форумашима. Поготово опроштај тражим од: Marka_13, Ивана Цветковића, Зајрона, Нишизаве и Дејана.Осим тога, желим да се обратим Господину Ивану Цветковићу, да мој ни један послат пост није био да бих неког изазвао, испровоцирао или терао инат некоме. Био сам вулгаран у неколико постова, признајем.....Али, такође, био сам изритиран, када ме је неко од форумаша, (небитно ко, препознаће се) назвао ''секташ''. Остајем при свом ставу, да папа није оно што се представља по свету.

Ко 'оће да опрости, бићу му захвалан, ко не може, ок, разумећу.... 

Подели на овим сајтовима

Моје лично извињење свим форумашима, али апсолутно свима које сам увредио на какав-такав начин, због напада на неке форумаше, вулгарности и непристојних речи упућених тим истим форумашима. Поготово опроштај тражим од: Marka_13, Ивана Цветковића, Зајрона, Нишизаве и Дејана.Осим тога, желим да се обратим Господину Ивану Цветковићу, да мој ни један послат пост није био да бих неког изазвао, испровоцирао или терао инат некоме. Био сам вулгаран у неколико постова, признајем.....Али, такође, био сам изритиран, када ме је неко од форумаша, (небитно ко, препознаће се) назвао ''секташ''. Остајем при свом ставу, да папа није оно што се представља по свету.

Ко 'оће да опрости, бићу му захвалан, ко не може, ок, разумећу.... 

greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...