Зосима Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Можда су у питању две личности са истим именом и презименом. Овог Владана знам дуже времена са неког другог форума и чета, и колико знам,човек је астроном,није из Бгд-а,и није деловао као неко, коме је теологија блиска а још мање да учи децу... А није баш био и неки талибан,па ме изненађују ови испади... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 16, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Лазаре Нешићу, смири лопту иначе ће бити опомене. Важи. Али опомена мени или чак брисање са овог форума неће ништа помоћи у чињеници да је Владан Симић и даље психопата, коју треба удаљити одавде. И, оче Иване Цветковићу, лицемерно је што са једне стране кукаш по Фб-у како разни људи уништавају и нападају Цркву, а овамо им на свом форуму дајеш простора да вршљају и изричеш опомене људима који упозоравају да такве секташе и лудаке. Опрости на искрености. Нема проблема на искрености већ о начину разговора са Владаном. Човек ти лепо каже да није он тај и зато треба да прихватиш ту чињеницу. Моје мишљење о њему сам изнео овде и Владан има опомену пред бановање. Нека пише, можда ће нешто и научит паметно. Иначе брате ја не кукам, нити сам кукао. Говорим о чињеницама. Можда не треба о ничему говорити? Што се мене тиче, када ми Црква буде рекла да ћутим- ја ћу ћутати, али ће онда и камење проговорити. нема потребе да настављамо ово. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 нема потребе да настављамо ово. Амин. Претерао сам, опрости. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Povratili su djelimično Portal bez grafike/bez template u html osnovnom modu, ali Forum im je još OFF! Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 А није баш био и неки талибан,па ме изненађују ови испади...онда ниси читао пуно његових умовања ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Problem sa hostingom Ja imam svoj mini portalek, takvu nekakvu strančicu, multimedijalni blog, s crkvenom muzikom, tek počeo raditi na njoj. Pa mi prekjučer stalno padao spoj conection, ne znam zašto, sad je u redu. Imam hosting u Češkoj. Tamo imam gotovu tek jednu stranu: http://slavachristu.phorum.cz/index.php/index.php?q=8&name=Santa%20Maria%20di%20Grottaferrata можеш овде да објавиш свој блог, иако није подфорум креативни центар :cheesy2: 0102_laughhttps://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2194.0.html клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Опет не ради форум. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Problem sa hostingom Ja imam svoj mini portalek, takvu nekakvu strančicu, multimedijalni blog, s crkvenom muzikom, tek počeo raditi na njoj. Pa mi prekjučer stalno padao spoj conection, ne znam zašto, sad je u redu. Imam hosting u Češkoj. Tamo imam gotovu tek jednu stranu: http://slavachristu.phorum.cz/index.php/index.php?q=8&name=Santa%20Maria%20di%20Grottaferrata можеш овде да објавиш свој блог, иако није подфорум креативни центар :cheesy2: 0102_laughhttps://www.pouke.org/forum/index.php/topic,2194.0.html Hvala, sad je to u redu, mjenjao sam template i valjda svaki put kad se one promjene, taj grafički izgled, strana onda biva par dana nestabilna dok se valjda ne zafiksuju te page adrese u serverovoj memoriji i porti se naviknu na druge adrese. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Verujem ne radi, šta je sa forumom? "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Проблеми са сервером. Радимо на томе. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Фебруар 17, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2011 Kace ga opravite? Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 И даље не ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 baš sam malo pre proveravao i dalje ne radi ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Cybercop Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Нема ништа од форума, остали само дугмићи. Пробаћу да оспособим Звонков последњи бекап и најоптимистичнија процена је да ћемо имати те податке од пре 5-6 месеци, у најгорем случају немамо ништа и крећемо са новим форумом. Изгледа да сајт јесте хакован, али не нашом кривицом. Постоје ствари на које једноставно не можемо да утичемо. Све вас види свемирска полиција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 18, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2011 Napravićemo ga ljepšeg i starijeg! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука