obi-wan Написано Август 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2011 0102_laugh 4chsmu1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 22, 2011 Пријави Подели Написано Август 22, 2011 NJAM slava3 Sitonija Pogled na Atos iz Sartija, Sitonija Rekviziti Lazy "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 26, 2011 Пријави Подели Написано Август 26, 2011 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 My link My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВолимОтаџбину Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Моја застава у соби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Август 29, 2011 Пријави Подели Написано Август 29, 2011 Photo Safari, Bashtenski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Kandilo nad mostima sv. Dimitrija, crkva sv. Dimitrija, Solun mosti sv. Dimitrija crkva sv. Dimitrija, Solun Sirsaja Nebes, crkva sv. Dimitrija, Solun "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2011 Пријави Подели Написано Август 30, 2011 Sardele Prstici Ukusni zalogaj Pipci se suncaju зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 Pogled na Atos I, Sarti, Sitonija "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 31, 2011 Пријави Подели Написано Август 31, 2011 ... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука