sleki Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 дај слеки брате, смањи мало ове фотке ... не може свако да учитава изједанпут 2 фотке по 5 мега, величине 3000х2000 пиксела, аман. Опростите, само сам се радовао што сам пронаш'о ове фотографије, па ми било лепо да их закачим Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 дај слеки брате, смањи мало ове фотке ... не може свако да учитава изједанпут 2 фотке по 5 мега, величине 3000х2000 пиксела, аман. Опростите, само сам се радовао што сам пронаш'о ове фотографије, па ми било лепо да их закачим winter ма опуштено, нико ти ништа није реко за фотке, само мало смањи величину, радос' неће бити мања клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sleki Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Ову сам смањио greengrin Оне тачкице у ваздуху су галебови, 3 галеба бела... :bla: Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 21, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2011 Милане, одлична је она фотка са полупаним вратима. Света Гора? Кареја? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 Милане, одлична је она фотка са полупаним вратима. Света Гора? Кареја?Авала dada одма код торња онај ресторан са задње стране ... чек да поставим још једну, има да паднеш у несвес' :bla: иначе, фала .mislise. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 запази молим те, чиме су запушили промају greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 greengrin greengrin ekstra Inače,imam fotke ove kućice.I meni je bila neobično lepa. greengrin “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2011 јес прелепа, само нећу да напишем шта мислим о онима ... бах. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Smanjio sam rezoluciju ove slike.Ako nekome treba njena originalna rezolucija, neka mi se obrati. 0110_hahaha “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 0110_hahaha “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 Пламени, ово су твоје фотке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 0110_hahaha Шта си закунтао сад. Јесу ли или нису? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 0110_hahaha Шта си закунтао. Јесу ли или нису? Da, da, moje su.Ne spavam “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 spavanje2 Шта си закунтао. Јесу ли или нису? Da, da, moje su.Ne spavam 4chsmu1 Свака част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 24, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2011 АУ! spavanje2 4chsmu1 :cheesy2: :cheesy2: klapklap klapklap klapklap ekstra ekstra ekstra клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука