Jefimija Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 јао што је прелепа купола и овај Богородичин мозаик 0205_whistling а шта значи Христа Хоре? ἡ Ἐκκλησία του Ἅγιου Σωτῆρος ἐν τῃ Χώρᾳ ovo je prvobitan i ceo naziv crkve, inače Χώρᾳ bi značilo izvan zidina (grada) tako da je to ostalo do današnjih vremena mada nije više van gradskih zidina, a danas se nalazi u vehabijskom delu Istambula "Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Irinej Bulovic “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 POKROV PRESVETE BOGORODICE "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Savic Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 MANASTIR U DJUNISU "Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili" Бог нас је створио људима и тражи од нас да то и будемо. Нема таквих времена у којима то не би могли бити и не би били дужни да то будемо !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 26, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2011 Милане, дивне су ти фотографије из Ђуниса... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ja ne vidim fotke kod Milanvih postova :-/ Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 да се подсетимо теме winter "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 26, 2011 Пријави Подели Написано Април 26, 2011 divno, jaje sa kolažom nesiguran "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Мај 25, 2011 Пријави Подели Написано Мај 25, 2011 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 ako neko želi,imam originalne fotke...4700x3200 ili približne rezolucije iz istambula LIVE Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antoneta Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 Jako lepe... 0110_hahaha "Ако је бол све што видиш, можда тада губиш из вида Мене?" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 17, 2011 Пријави Подели Написано Јун 17, 2011 Glogonj, 22.05.2011. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука