Jump to content

Traže se fotke!Došlo je vaših 5 minuta!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

где си ово усликао?  joooj

iskopao sam je iz nekog foldera, menjana je u fotošopu... nemam pojma gde je ovo,nisam je slikao... možda je i sa neta

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Cilj ove ideje je da se objavljuju vase fotografije i vase vidjenje ovog sveta i vase vidjenje Gospoda u svemu.

Te fotografije ce biti objavljivane na naslovnoj strani redizajniranog foruma.

Tudje fotografije podlezu zakonu o autorskom pravu i ne mogu se koristiti bez dozvole autora.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ovo je pokojni o.Avakum , duhovnik manastira Drače.

Neobičan lik, upozno sam ga jednom...

Da, doslovce je bio prozorljiv covek, izuzetan psiholog...

Sav je bio vrlo poseban, pravi jurod...

Najbolje je kad neko dodje da ga trazi, pa ceka po 2 sata, a onda covek nestrpljiv pita monahinju gde je otac, a ona kaze "morate jos malo da sacekate, gleda odbojku!" facenew22222222

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Evo jos par slika od mene... facenew22222222

Постављена слика

Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Добри отац Авакум...хиландарски монах који је задњих десетак година провео у манастиру Драча код Крагујевца.

Упокојио се пре пет година...изненада,био сам само три дана пре тога на недељној Литургији коју је служио.

Бог да му душу прости.

Подели на овим сајтовима

Добри отац Авакум...хиландарски монах који је задњих десетак година провео у манастиру Драча код Крагујевца.

Упокојио се пре пет година...изненада,био сам само три дана пре тога на недељној Литургији коју је служио.

Бог да му душу прости.

Бог  да му душу прости. :)

Имаш ли можда неку његову фотку, или још неке податке о његовом животу? prstgore

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...