obi-wan Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 I jos ponesto... ova druga nije direk`no o Crkvi, ali o Bogu jeste... .mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 kako postaviti fotke: (zahvaljujem se Mozartu) "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Схватила сам да се постављају само слике које смо сами снимили. Је ли тако? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Pa da, ili necije za koje imas odobrenje autora... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Pa da, ili necije za koje imas odobrenje autora... Хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 @Tihon Odlicna slika! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 hajde, drugari ne posustajte facenew22222222 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ма иди, да родиш мечку док не научиш да качиш. А и види ове твоје слике какве су. Шта има и да качим, да се бламирам безвезе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ratko, ovo je moj stil i ne mora da znaci da je samo on dobar. Ni ja nisam znala da imam talenta dok nisam smogla hrabrosti da pocnem da fotografisem i pokazujem drugima moje radove. Napredovala sam polako. Jos sam daleko od dobrog. Ja hocu da umrem od srece kad uspem da napravim ostru fotku facenew22222222 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Какав је ово x? http://img403.imageshack.us/f/dsc02222q.jpg/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ето, госпојица Мара из прве успела. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ето, госпојица Мара из прве успела.Није Мара већ Марпл 0110_hahaha Као Џејн Марпл, лик који се појављује у 12 романа Агате Кристи. Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука