Jump to content

Traže se fotke!Došlo je vaših 5 minuta!

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

I jos ponesto... ova druga nije direk`no o Crkvi, ali o Bogu jeste... .mislise.

Постављена слика

Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 281
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Pa da, ili necije za koje imas odobrenje autora...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Tihon

Odlicna slika! :)

Подели на овим сајтовима

Ratko, ovo je moj stil i ne mora da znaci da je samo on dobar.

Ni ja nisam znala da imam talenta dok nisam smogla hrabrosti da pocnem da fotografisem i pokazujem drugima moje radove. Napredovala sam polako. Jos sam daleko od dobrog.

Ja hocu da umrem od srece kad uspem da napravim ostru fotku  facenew22222222

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ето, госпојица Мара из прве успела.

Није Мара већ Марпл 0110_hahaha Као Џејн Марпл, лик који се појављује у 12 романа Агате Кристи.

Јеси ли утеху делила људима

као чисту свету водицу?

Јеси ли увек на грудима

савести носила Богородицу?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...