Jump to content

Puko fejsbuk i instagram

Оцени ову тему

Препоручена порука

Posle 17h u celom svetu je pao fejsbuk i instagram i još neke društvene mreže. Ne može da se pristupi ni sa jednog pregledača. Evo sad vidim da ni Krstarica nije dostupna.

Izgleda da se ostvaruju reči Klausa Švaba, ali i starca Geokona sa Kipra o globalnom sajber napadu.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ау, ово траје већ више сати... Ово је озбиљно. 🤔

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Колко сам успео да похватам, у исто време су пукле све платформе које држи фејс: Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Колко сам успео да похватам, у исто време су пукле све платформе које држи фејс: Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp

Zato je moje ćerka online čas flaute morala da ima preko vibera :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Justin Waters рече

Ау, ово траје већ више сати... Ово је озбиљно. 🤔

...

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

...

`El ovo Maretu neko zavrce usi, ili su Kimovi umesali prste, pitanje je sad. :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ozbiljno, u izolaciji su mi sva deca zbog kovida ali imaju časove instrumenata online - srednja ćerka preko whatsappa :stadaradim:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ako ste u dilemi, evo finih alternativa, koje i sam koristim.

...

https://vk.com
https://ok.ru/

Naravno, igraci znaju i za bolje - preko platformi za igranje moz` da se caska samo tako. :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Paradoksologija рече

Ozbiljno, u izolaciji su mi sva deca zbog kovida ali imaju časove instrumenata online - srednja ćerka preko whatsappa :stadaradim:

Ma dobro, to prodje brzo, nece da im treba dugo. Ali cudo da profa nije uzeo npr. Zoom - odlicna stabilnost u odnosu na nikakvi Meet.

Подели на овим сајтовима

@Снежана

Da nije ovo zato sto smo sinoc pominjali truleks krpe? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

За то време Твитер у трансу. Сви прешли код њих :D 

Док једном не смркне, другом не мож да сване :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...