Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Narode ovako, ja sam ipak odlučila da ispoštujem našega dragog brata Maksa, koji iako zaslužuje da bude u dvoćošku, intervju ću da odgodim na neko vrijeme, tako moraćemo  malo da vježbamo strpljenje, ali naš brat Maks to svakako zaslužuje. Ipak je on vjeran član foruma, jedan od onih koji su ovdje bili od samog početka, i čovjek čiji me komentari uvijek potaknu na razmišljanje. Naš dragi Maks tj. Zosima  :D 0442_feel :drugarstvo:

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Čovjek misli da nije vrijeme za to, i ja to poštujem, ali negdje u sebi znam da ćemo imati prilike da uživamo i u dvoćošetu s njim. eheeeej algabacaju 1405_love

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја бих да у двоћошку са Максом буду Мудров или Родољуб Лазић. Глупо је да се виђамо само на неким свађалачким темама. Можермо и овде да мало боље се упознамо.

Подели на овим сајтовима

Ја бих да у двођћошку са Максом буду Мудров или Родољуб Лазић. Глупо је да се виђамо само на неким свађалачким темама. Можермо и овде да мало боље се упознамо.

Lele, što nisam uradio troćošak (Željko, :( i Ti)  facenew22222222. Razbio bih te sa nezgodnim pitanjima... znaš već na šta mislim...  0205_whistling

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Da li je Ivan Cvetković sveštenik? Bas bih voleo da Vas vidim u dvoćošku, interesuje me kako razmišlja jedan sveštenik iz Srbije po odredjenim pitanjima.  joooj

И мени је такође то мало на памет..ево ако о.Иван види може да каже да ли има времена и да ли жели да учествује.

Подели на овим сајтовима

Da li je Ivan Cvetković sveštenik? Bas bih voleo da Vas vidim u dvoćošku, interesuje me kako razmišlja jedan sveštenik iz Srbije po odredjenim pitanjima.  joooj

И мени је такође то мало на памет..ево ако о.Иван види може да каже да ли има времена и да ли жели да учествује.

Нема ту може-не може, кад Милева подвикне сви има да могу.

Подели на овим сајтовима

Da li je Ivan Cvetković sveštenik? Bas bih voleo da Vas vidim u dvoćošku, interesuje me kako razmišlja jedan sveštenik iz Srbije po odredjenim pitanjima.  dada

Нема ту може-не може, кад Милева подвикне сви има да могу.

Машите,и ти Киле маши..тај рад  joooj

Подели на овим сајтовима

Јаој, шта радите нашој Милеви! Она је толико избомбардована информацијама и предлозима да ће је заболети глава само читајући их а камоли кад почне да све узима у обзир и још плус да направи добра питања...   greengrin poor Mileva...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јаој, шта радите нашој Милеви! Она је толико избомбардована информацијама и предлозима да ће је заболети глава само читајући их а камоли кад почне да све узима у обзир и још плус да направи добра питања...   0102_laugh poor Mileva...

Slažem se.To je Milevina tema i ona sama treba da donese odluku.Kakva glasanja,bre?Neka odabere sama i tačka.Mileva,ti odlučuješ ko će,a drugi da li hoće ili neće.Ko neće...ideš dalje,pa toliko ljudi je na forumu.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...