Teleskop Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Hocemo Ivicu ... .Bogorodica. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 i, aquilio? kad ćeš da se skontaš sa Jade? .Bogorodica. Ako budem u blizini kad ona bude odskontana od svojih veza/e. isus-sinai Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Za moju Profke uvek http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ево још један предлог - Жељко Билбија! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Glasanje ću potpuno zanemariti ako ti kažeš svoju želju Zosima. Сезаме,отвори сеееееееее... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ajde Max,gukni pa da idem da spavam...čekam samo rasplet na ovoj temi. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Ја предлажем Зосиму и Константина...хе ...хе...хе... Љуби их мајка... 0442_feel 0110_hahaha 0442_feel smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Искрен да будем, ставили сте ме у нелагодну ситуацију,плус што стварно нема потребе за оваквим публицитетом. Ајд овако, нек сад иде неки други пар, а после ћемо видети... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Па, Милева, лупи бре оним дрвеним чекићем о сто...и пресуди... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 Милевка, браво за ово прошло. 0442_feel Зос ће да пусти пелцер у Двоћошку чекајући... 0442_feel ЗЕМУН - БЕЧ И . Ја сам овди најстареја... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 i, aquilio? kad ćeš da se skontaš sa Jade? Ako budem u blizini kad ona bude odskontana od svojih veza/e. :mad: Па и да је с тобом тешко ћеш да је одвојиш од игрица. Морам да ти признам да имаш добар осећај за рибе,мени се исто овакве свиЂају .Bogorodica. isus-sinai sv-maksim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 kukuuuuu...sta sve propustih dok sam kupala i hranila dete.... a nemam ni ideju uparivanj zosime. aquilio, nemoj brate nikad avatar da menjas, odlican k'o i intervju...opaaa! .Bogorodica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 i, aquilio? kad ćeš da se skontaš sa Jade? :cheesy: Ako budem u blizini kad ona bude odskontana od svojih veza/e. 4chsmu1 Па и да је с тобом тешко ћеш да је одвојиш од игрица. Морам да ти признам да имаш добар осећај за рибе,мени се исто овакве свиЂају dada :229229229: stadaradim Od kojih? Ima raznih igrica koje se daju igrati u drustvu ovakve cure. stadaradim stadaradim greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 i, aquilio? kad ćeš da se skontaš sa Jade? :cheesy: Ako budem u blizini kad ona bude odskontana od svojih veza/e. 4chsmu1 Па и да је с тобом тешко ћеш да је одвојиш од игрица. Морам да ти признам да имаш добар осећај за рибе,мени се исто овакве свиЂају stadaradim stadaradim greengrin Od kojih? Ima raznih igrica koje se daju igrati u drustvu ovakve cure. :cheesy: 4chsmu1 greengrin greengrin dada :229229229: Qake na primer stadaradim “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 17, 2011 Пријави Подели Написано Март 17, 2011 kukuuuuu...sta sve propustih dok sam kupala i hranila dete.... a nemam ni ideju uparivanj zosime. aquilio, nemoj brate nikad avatar da menjas, odlican k'o i intervju...opaaa! dada Hvala. Naravno da necu. Vidis da mi covek medju top 5 javnih licnosti. :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука