Jump to content

ЖРУ двоћошак

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 639
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

• Гости

0110_hahaha e tačno sam predpostanio da će Meda i Ulični u ovoj epizodi da bidnu  bendoff

Па дај неку кладионицу да отворимо  :bla:

bendoff http://www.srbijasport.com/image.php?filename=sites/SerbiaSport/slike/Fudbal_Kladionica3.jpg&w=312&h=126&x1=0&y1=0&x2=312&y2=126 4chsmu1
Подели на овим сајтовима

Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve  bendoff bendoff :)

U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka  0110_hahaha 4chsmu1 :bla:

Šta kažeš Marti - da li će Zorka da privati poziv iz keca u dvojku  bendoff

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve  bendoff bendoff bendoff

:) gringrin gringrin gringrin gringrin pa može , to mi koleginica po zanatu  gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin
Подели на овим сајтовима

• Гости

Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve  bendoff bendoff :)

Šta kažeš Marti - da li će Zorka da privati poziv iz keca u dvojku  bendoff

ima baba Zorka da vam baje samo tako Постављена слика  gringrin

Подели на овим сајтовима

[quote author=Иван Цветковић link=topic=11081.msg365454#msg365454 date=1298233094

Ова тема иде на фејсбук нашег ЖРУ профила.  0110_hahaha

драга наша Милевице ( сад морам да променим тепање, јер те и остали зову Милевче bendoff)

ово све говори о твом раду и труду! Браво за нашу Милеву 4chsmu1 :bla: bendoff

а наравно и за све остале учеснике ове теме bendoff

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

У ишчекивању Мартијеве рекламе

Vidovita Zorka

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Кад би двоугао у стварности трајао толико,Меду никад не би звали да каже нешто,па и да је краљ фејса   prstgore

0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

inače,ja sam baš hteo da budem sa uličnim u emisiji  0110_hahaha  prstgore 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Brate Moci pa ti znaš da kod mene uživaš određene privilegije  prstgore - angažovaćemo Uličnog ponovo, vidiš da je čovjek imao šta da kaže, bi mi žao što se završi intervju.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

4chsmu1 

hvala sejo ali verujem da će neko drugi biti podjednako zanimljiv izbor... ajd... sa njim ću uživo da se ispričam za neko vreme...  0110_hahaha

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa oću i ja da se ispričam  0110_hahaha - sastajete se a ne zovete  0110_hahaha  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...