Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ал нисам сазнала јеси ли мамин син Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ал нисам сазнала јеси ли мамин син greengrinда си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски ја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Још једна одлична емисија... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ал нисам сазнала јеси ли мамин син greengrinда си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски greengrinја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност Далеко од тога да те питам за ауторитет мајке над тобом, него оно знаш како маме мазе синове, па зато питам. Палма Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ček', bre, Milevče... Što ne reče da mogu referati da se pišu? Ja sam mislio da treba kratko i (po mogućstvu) efektno. Sad, za kaznu... ima da ti smislim neku kaznu! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ти си имао своје услове, а он своје (ове ВИП особе стално имају неке захтјеве ) - његове сам и написала тако да није пристајао на другачије А казна - само навали joooj Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Браво за одговоре,искрено и "кратко" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ал нисам сазнала јеси ли мамин син blehда си питала неког клињу, можда би и добила потврдан одговор, ал ја ауторитет од малена слабо фермам, па и женски ја сам син моја оба родитеља, али сам своја личност :bla: Далеко од тога да те питам за ауторитет мајке над тобом, него оно знаш како маме мазе синове, па зато питам. Палма а ћалци не мазе ћерке? исто ти је то ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Ček', bre, Milevče... Što ne reče da mogu referati da se pišu? Ja sam mislio da treba kratko i (po mogućstvu) efektno. Sad, za kaznu... ima da ti smislim neku kaznu! bleh Одличан ти је стил одговарања . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Кад би двоугао у стварности трајао толико,Меду никад не би звали да каже нешто,па и да је краљ фејса Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 4chsmu1 klapklap klapklap Меда по обичају философ, Улични кратак и јасан Милева, тема је одлична, само тако настави Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Милевче, за твоју тему, твоје саговорнике, и тебе 4chsmu1 klapklap klapklap. zru zru srcee srcee srcee srcee Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 e tačno sam predpostanio da će Meda i Ulični u ovoj epizodi da bidnu 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve klapklap zru zru U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka 4chsmu1 klapklap Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Улични даје кратке и убитачне одговоре 4chsmu1 није много трошио мастило. Ова тема иде на фејсбук нашег ЖРУ профила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука