Ратко :( Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ја гласам да Бартендаз буде помоћник. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Ja bih samo jednom, ako mi Milevče dozvoli... Uradio bih Mozarta i Željka (to mi je san snova)! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Ја мислим да је добро да Милева узме помоћника па да заједно са њим води ову тему..овакоје велики терет на њој.Шта мислите? Jel se to prijavljuješ? Мислим да то треба неко ко је дуже од мене на форуму,ево улични се јавио за моцарта и жељка,било би добро да ти помогне..ако треба нека моја помоћ,ту сам greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Aaa... vidim da ste promenili naslov teme. Sad, kao kum, imam pravo da uradim to jedno dvoćoše. Milevče mi je dalo grin svetlo, al' ne mogu nikako da navatam kandidate (one koje ja 'oću)... ekstra . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Aaa... vidim da ste promenili naslov teme. Sad, kao kum, imam pravo da uradim to jedno dvoćoše. Milevče mi je dalo grin svetlo, al' ne mogu nikako da navatam kandidate (one koje ja 'oću)... maher Шта си се одмах обесхрабрио. Наватаћеш их. Бајо, имаш зелено светло. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 ја сам се одавнооо пријавио за "Двоугао" сада "двоћошак" и оно још ништа... а када ћу ја доћи на ред, дај мени Бертеназа 0110_hahaha maher Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Neizmerno sam srećan što uvodite lepe turske reči....u naziv teme. Umesto uobičajenog ugao (hrvatski = kut) stavljate našu lepu tursku reč ćošak (koşk-tur.) maher 0110_hahaha Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Neizmerno sam srećan što uvodite lepe turske reči....u naziv teme. Umesto uobičajenog ugao (hrvatski = kut) stavljate našu lepu tursku reč ćošak (koşk-tur.) maher 0110_hahaha видим ниси могао разумјети па се буниш 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Eksluzivno za dvoćošak - Mileva obećava vuku i bartendazu slijedeći duel. Večeras vam šaljem pitanja, dok se odmorim i dok ih smislim 0110_hahaha. Naoštrite se, i očekujem odgovore sutra poslije 18h, kada ću ih ako Bog da objaviti. Zadovoljni? .mislise. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 1, 2011 Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Neizmerno sam srećan što uvodite lepe turske reči....u naziv teme. Umesto uobičajenog ugao (hrvatski = kut) stavljate našu lepu tursku reč ćošak (koşk-tur.) .mislise. 0110_hahaha Verovatno ima i u naslovima mnogih drugih tema (a možda i celih podforuma) lepih reči koje su turskog porekla. Ništa strašno... Eto i tvoj nik, na primer. Nisu baš sve domaća imena, pa nikom ništa. Šta ima veze... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Neizmerno sam srećan što uvodite lepe turske reči....u naziv teme. Umesto uobičajenog ugao (hrvatski = kut) stavljate našu lepu tursku reč ćošak (koşk-tur.) .mislise. 0110_hahaha Зарад бољег расположења и једна песма: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 1, 2011 Мислим да нисте сконтали да се ВСИ заиста радује што се ради од турској ријечи, па тај човјек обожава турски. Зар нисте чили за његову Џамилу и Фатиму? Гдје ви живите? .mislise. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Помаже Бог браћо и сестре. Како сте ми вечерас? Предлажем да се удобно смјестите испред ваших монитора, јер вечерас иде већ најављена епизода ЖРУ двоћошка :cheesy:. Увијек је пријатно кад се може разговарати са квалитетним личностима, па тако је било и са вечерашњим гостима. Вечерас, по први пут у нашој емисији феноменални Вук и Бартендаз: вс 1.Опиши ЖРУ у три ријечи. Бартендаз:За мене ЖРУ представља-1.Љубав;2.Утеха3.Оптимизам. Вук: ЖИВЕ РИЈЕЧИ УТЈЕХЕ... по моју душу,вјеру и срце!!! 2. Зашто си одабрао тај ник? Бартендаз: Бартендаз представља екипу(Америка) која потенцира на склањању са улице у циљу да променимо лоше навике,живимо здраво,да мислимо позитивно и урадимо нешто корисно од нашег живота,менталним и физичким тренингом.Ова екипа је била моја мотивација да променим своје навике,хвала им на томе и мислим да заслужују да бар носим њихово име.За више информација куцајте на ју тјубу. dada dada Вук: То нам је породични надимак мада ћу вјероватно ставити пуно име и презиме у будућности. 3. Ко ти је од чланова, а ко од уредника ти је онако баш прирастао за срце и зашто? Бартендаз: Никад нисам правио разлику између било ког члана нашем форума.Од мушких чланова срцу су ми прирасли Вук,Syd,Моцарт...од женских Анастасија и Милева(иако нисам размењивао мишљења са њима),јер имам две рођене сестре,а на форуму имам осећај као да су ми оне сестре,као да зраче истом енергијом. Вук:Чланови - Зајрон, Сид интересантне су ми њихове преписке а и отврени су за све поготов сликовити Зајрон Уредници: Евгеник, Мартирије и Дејан зато што су уредници и када ово прочитају неће ми давати опомене смејање... зато што су братски и пријатељски настројени и помогли су ми да се снађем на форуму... 4. Чиме попуњаваш слободно вријеме? Бартендаз: Слободно време попуњавам форумом ЖРУ,са друштвом и тренирам. Вук: Имам своју радњу тако да осам сати слободног "радног времена" проводимна ЖРУ остатак са сурпугом , бебицом и псом... 5. Волиш ли ријалити програме и зашто их волиш (не волиш)? Бартендаз: Не волим ријалити програме.Не волим их пре свега зато што млађој популацији којој и сам припадам,даје лош пример.Узори су лопови,дилери,певачице.Млади имају идоле или имају идоле без школе,па како ће моћи икада књигу да воле.Љигавштина!Без предрасуда нема чуда кад је нација луда од блуда и шунда.Мене само стварно чуди да никоме не смета што смак света гледамо уживо преко нета. Вук:Не могу их органски!! Привитимизам, малограђавштина у глобалу једна ужасна глупост! 6. Опиши нам укратко ако није тајна како ти се Бог открио? Бартендаз: Све је почело од веронауке,где је цело одељење због доброг професора прешло са грађанског на веронауку.Ту сам први пут чуо о Исусу опширније,читали смо Свето писмо.Кући сам касније тражио питања која нисам разумео из чисте радозналости,гледао на интернету и ушао доста дубље по питању вере.Срећна околност је та да ми је срце било отворено за речи Божије,хвала Му на томе. Вук: Спознао сам га кроз своју Крсну славу Св Николу... као и уз помоћ братије из СОЗ-а 7. Чега се из дјетињства сјећаш с чежњом? Бартендаз: Моје мајке најбоље на свету,хвала ти Боже. Вук:упокојеног дједа и његових прича испод једног грабовог дрвета... 8. О чему машташ? Бартендаз: Маштам да нађем добру и лепу девојку која је верник. Вук: Да свагдје буде "СЛАВА БОГУ НА ВИСИНИ И НА ЗЕМЉИ МИР МЕЂУ ЉУДИМА ДОБРА ВОЉА" 9. Женама данас недостаје... Бартендаз: Достојанства пре свега. Вук: Част и женственост! Наравно част изузетцима. 10.Твоја омиљена пословица? Бартендаз: Језик кости нема,али кости ломи. Вук: " Никад не реци нећу или не желим више, јер се често дешава да врата управо отвара задњи кључ". 11. Шта цијениш код свог саговорника? Бартендаз: Човек којег бих сигурно пожелео за пријатеља,добар,поштује туђе мишљење,објективан увек... prstgore Вук: Искреност, истрајност и одлучност. 12. Шта му замјераш? Бартендаз: Нисам га довољно упознао да бих могао да му нешто замерим. Вук: ништа 4chsmu1 13. Шта би му поручио? Бартендаз: Јелен пивце за живце. 319.gif Вук: :cheesy: 14. о.Иван или о. Угрин? Бартендаз: Имао сам више прилика да читам теме и постове које је постављао о.Иван,зато је он мој избор. Вук: о Иван! 15. Тулумбе или баклаве? Бартендаз: Баклавеее Вук: Баклава 16. Фудбал или тенис? Бартендаз: Кошарка (Ово ми је омиљено кад ураде :bla:) Вук: фудбал " напријед борац, борац бања лука" 17. Директори или директорке? Бартендаз: Директори Вук: битан је квалитет не пол... 18. Нокиа или Самсунг телефони? Бартендаз: Нокиа без размишљања,још жалим онај који сам изгубио. Вук: Нокија зна се dada 19. Шах или карте? Бартендаз:Карте.У шаху сам био матиран у 3 потеза од стране оца и схватио да нисам за то,са картама,на таблићу бар умем да саберем бројеве. bleh Вук: Шах 20. Оптимиста или песимиста? Бартендаз: Оптимиста.“Када се пробудите,пробудите се весели и реците:ево га још један дан,имам шансу да урадим нешто,а не кад се заврши дан,хвала Богу још један се дан завршио,живот је чудо једно дато нама људима“. Вук: Тежак оптимиста prstgore Они рекоше своје, а сад да и ја кажем своје 4chsmu1. Ова тема је у почетку заиста у мојој глави била забавног карактера, имала је за циљ да нас опусти и релаксира. Али сада, након неколико урађених епизода, могу вам рећи само једно, открила сам о другима много више него што сам мислила да ћу наћи. Сваки пут се позитивно изненадим, када видим шта се крије иза ових никова, и о каквим се људима ради. Срећна сам, а надам се и ви што имамо прилику да се на један овакав начин мало боље упознамо. О вечерашњим гостима, нећу много говорити, они су рекли много више од онога што бих ја могла да кажем, и зато ћу им се захвалити од срца, што су издвојили вријеме, што су се волонтерски пријавили да потпомогну ову тему још у вријеме кад је она тек настајала, и што имају братску љубав према свима и за све. А вас остале нека Бог чува и благослови. Лаку ноћ жели вам ваша Милева. До слиједећег двоћошка збогом. blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Mileva,fenomenalno i svaki put sve bolje.Oduševljena sam :cheesy: Bartendaz i Vuk :bla: “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 2, 2011 Пријави Подели Написано Март 2, 2011 Лепо. Поздрав учесницима и уредници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука