Бартендаз Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 e tačno sam predpostanio da će Meda i Ulični u ovoj epizodi da bidnu klapklap Па дај неку кладионицу да отворимо 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 0110_hahaha e tačno sam predpostanio da će Meda i Ulični u ovoj epizodi da bidnu bendoff Па дај неку кладионицу да отворимо :bla: bendoff http://www.srbijasport.com/image.php?filename=sites/SerbiaSport/slike/Fudbal_Kladionica3.jpg&w=312&h=126&x1=0&y1=0&x2=312&y2=126 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve bendoff bendoff U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka 0110_hahaha 4chsmu1 :bla: Šta kažeš Marti - da li će Zorka da privati poziv iz keca u dvojku bendoff Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve bendoff bendoff bendoff U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka 0110_hahaha 4chsmu1 :bla: gringrin gringrin gringrin gringrin pa može , to mi koleginica po zanatu gringrin gringrin gringrin gringrin gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 сва срећа, добијам се у комаду, не на грам 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Prijedlozi su svakako dobro došli, sugestije, kritike - sve bendoff bendoff U idućoj epizodi Martirije i vidovita Zorka 0110_hahaha 4chsmu1 :bla: Šta kažeš Marti - da li će Zorka da privati poziv iz keca u dvojku bendoff ima baba Zorka da vam baje samo tako gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 [quote author=Иван Цветковић link=topic=11081.msg365454#msg365454 date=1298233094 Ова тема иде на фејсбук нашег ЖРУ профила. 0110_hahaha драга наша Милевице ( сад морам да променим тепање, јер те и остали зову Милевче bendoff) ово све говори о твом раду и труду! Браво за нашу Милеву 4chsmu1 :bla: bendoff а наравно и за све остале учеснике ове теме bendoff ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 У ишчекивању Мартијеве рекламе Vidovita Zorka Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
likica Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 20, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 У ишчекивању Мартијеве рекламе Vidovita Zorka prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Кад би двоугао у стварности трајао толико,Меду никад не би звали да каже нешто,па и да је краљ фејса prstgore 0110_hahaha 0110_hahaha 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 inače,ja sam baš hteo da budem sa uličnim u emisiji 0110_hahaha prstgore 0102_laugh 0110_hahaha 0102_laugh 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Brate Moci pa ti znaš da kod mene uživaš određene privilegije prstgore - angažovaćemo Uličnog ponovo, vidiš da je čovjek imao šta da kaže, bi mi žao što se završi intervju. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 4chsmu1 hvala sejo ali verujem da će neko drugi biti podjednako zanimljiv izbor... ajd... sa njim ću uživo da se ispričam za neko vreme... 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 20, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Pa oću i ja da se ispričam 0110_hahaha - sastajete se a ne zovete 0110_hahaha 4chsmu1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука