Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Извртање чињеница и скретање пажње са стварног проблема изгледа да је масовна појава у данашње време. Све под кринком хуманости, етике, људских права и бла, бал, бла. Децу боље дати богатим гејевима него издвојити више новца (нарочито богате земље) па створити домове достојне да у њима живе деца задешена несрећом да нема ко о њима да брине? Иста ствар се дешава и са помамом изградње "сигурних кућа". Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  smej.gif , он остаје у кући да се комода  prstgore , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Извртање чињеница и скретање пажње са стварног проблема изгледа да је масовна појава у данашње време. Све под кринком хуманости, етике, људских права и бла, бал, бла. Децу боље дати богатим гејевима него издвојити више новца (нарочито богате земље) па створити домове достојне да у њима живе деца задешена несрећом да нема ко о њима да брине? Иста ствар се дешава и са помамом изградње "сигурних кућа". Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  sFun_bat , он остаје у кући да се комода  tanning , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  buuuuuuu

prstgore :D 1000000001010

Тако је. То је тзв. ЛАЖЕХУМАНИЗАМ. Бедна, лукава и пдмукла замена теза.

Подели на овим сајтовима

Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  prstgore , он остаје у кући да се комода  1000000001010 , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  :D

Da, ali pravno ne moze tako kako ti mislis, i kako bi verovatno bilo bolje. Mora se prvo dokazati krivica. A to traje. Dovoljno da slabija strana, ako hoce da izbegne dodatne batine, mora da pobegne. Zato sluze te sigurne kuce. A sto smo mi primitivno drustvo, pa izgradnja sigurnih kuca sluzi za reklamiranje NVO kojima je to samo sporedni posao (glavni posao im je uterivanje americke politike u Srbiju), to je sasvim drugo pitanje.
Подели на овим сајтовима

Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  prst ka dole , он остаје у кући да се комода  0442_feel , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  0442_feel

Da, ali pravno ne moze tako kako ti mislis, i kako bi verovatno bilo bolje. Mora se prvo dokazati krivica. A to traje. Dovoljno da slabija strana, ako hoce da izbegne dodatne batine, mora da pobegne. Zato sluze te sigurne kuce. A sto smo mi primitivno drustvo, pa izgradnja sigurnih kuca sluzi za reklamiranje NVO kojima je to samo sporedni posao (glavni posao im je uterivanje americke politike u Srbiju), to je sasvim drugo pitanje.
Управо и мислим на тромост и неефикасност нашег правног система са којим сам донекле упозната.
Подели на овим сајтовима

Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  1405_love , он остаје у кући да се комода  tanning , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  ekstra

Управо и мислим на тромост и неефикасност нашег правног система са којим сам донекле упозната.
Али ма како систем био ефикан или неефикасан, правосуђе или држава је немоћна да заштити жртву (и у породици, и на улици). Правосуђе може само да казни кривицу. Преступнику је довољно 2 минута да некога пребије.
Подели на овим сајтовима

Погрешан приступ проблему, али зато одлична реклама за политичаре. Уместо да се насилник одстрани из куће и забрани му се приступ  1405_love , он остаје у кући да се комода  tanning , а жена и дете, или деца, у собичак на цветиће у сигурној кући. Дивота једна.  ekstra

Али ма како систем био ефикан или неефикасан, правосуђе или држава је немоћна да заштити жртву (и у породици, и на улици). Правосуђе може само да казни кривицу. Преступнику је довољно 2 минута да некога пребије.

Ниси у праву јер насилник који злоставља породицу је кукавица, а добар правни систем који функционише био би респектован и итекако би могао да заштити. Уз то, правни систем није ту само да казни кривицу већ и да доноси заштитне мере до окончања поступка. Томе нпр. служи притвор, забрана приступа..., а то су мере које се изричу пре изрицања казне.       

Подели на овим сајтовима

Oskar Vajld nije niti dete iz gej braka niti je bio gej roditelj. Bio je biseksualac i pored zene sa kojom je imao

decu je imao ljubavnika sa strane.

то се зове мушки геј, тако сви они живе у патријархату.

женски гејеви су оно што се обично чује и виђа на улици и чаршији, феминизирани типови који су гранични са трансвеститима.

народски речено, тобџије имају децу, фурунције су емотивци  winter

Većina homoseksualaca su nabildovani mačo-tipovi.

Pa pogledaj ti parade ponosa po Evropi...

Jedan lik je napisao preko svojih leđa od 2.5m  "I LOVE PENIS".

Misliš li ti da je neko smeo nešto da mu kaže?

A feminizirani najčešće nisu gej, niti to ima veze jedno sa drugim, koliko ja znam.

Подели на овим сајтовима

Oskar Vajld nije niti dete iz gej braka niti je bio gej roditelj. Bio je biseksualac i pored zene sa kojom je imao

decu je imao ljubavnika sa strane.

то се зове мушки геј, тако сви они живе у патријархату.

женски гејеви су оно што се обично чује и виђа на улици и чаршији, феминизирани типови који су гранични са трансвеститима.

народски речено, тобџије имају децу, фурунције су емотивци  bangin

Većina homoseksualaca su nabildovani mačo-tipovi.

Pa pogledaj ti parade ponosa po Evropi...

Jedan lik je napisao preko svojih leđa od 2.5m  "I LOVE PENIS".

Misliš li ti da je neko smeo nešto da mu kaže?

A feminizirani najčešće nisu gej, niti to ima veze jedno sa drugim, koliko ja znam.

значи, могао би да прочиташ шта сам написао поново:

управо су ти ''мачо'' типови феминизирани гејеви. то што ти одређујеш мушкост мишићима или према микеланђеловом формату Давида, који је управо својеврсна геј икона, мислим да управо због тога не схваташ природу и мотивацију њиховог билдовања.

елем, није сваки већи мишић одраз мужевности, што говори у прилог твојој нормалности са таквим погледом јер им не познајеш психологију или је и сам немаш или не гајиш, иначе бих се забринуо 0409_feel 1000000001010 ekstra

што би неко и дирао њега знојавог или његов објекат обожавања?  0110_hahaha

пс. рекох женски гејеви феминизираног типа, а не феминизирани мушкарци - велика разлика.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Strasna stvar...nego zamislite kad mali poraste, pa nadje djevojku....a onda njeni roditelji u ocekivanju da upoznaju njegove...pa onda nalete mama i mama  0442_feel ili tata i tata  0442_feel ima mladin otac da dozivi infrakt....ali jadno djete nema s tim nista, on to ne bira....i ko zna, mozda ce od njega da postane neko normalan, pametan....zivi bili pa videli...

Skoro sam dozivjela sok, saznala sam da je neko ko je otisao u manastir homo...a i jedan svestenik s s tim bavi, cula sam ga na telefon kako prica sa mojim poznanikom koji je homo,....on mi rekao slusaj sad ovaj telefonat, ja kad nisam pala sa stolice...strasnoooooooooooooooooo....sad sam se oporavila od soka....svi su ljudi i naravno gresni...ali teko mi je tesko to saznanje, zelim da to nikad nisam saznala winter

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

recimo da si uspeo...  0205_whistling  SPAS-12 držiš u podrumu...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Shocked.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Preklinjem vas sklonite ovu temu, nabasace neko dete bas na nasem 0205_whistling na ove spodobe...

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...