Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

накарадни закон што су искористила ова два педера  лако може доћи и до нас јер од пре неки дан када је једна наша странка тражила промену устава одмах су се дигли наших педери и тражили да када се већ мења устав да се унесе у њега да им се дозволи да имају право да склапају бракове и још што, шта а сви ми знамо шта би они још увели у устав поред склапања бракова...

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Ту има један проблем, наиме од ове двојице неко се лажно представља као мајка детету.

Да би се дете зачело , потребна је једна мушка и једна женска семенка.

Јасно је да ови педери имају мушку семенку , али женску (јајну ћелију) немогу имати. Дакле ипак је неко други мајка, тј. неко трећи, е сад је питање ко је та која је упала у овај троугао.

Да ли је то урадила свесно и намерно( за неку кинту) или су они једноставно ђипили негде једну жемску јајну ћелију па изазвали вештачку оплодњу па бућ у сурогат мајку и добили бебу или ...

Подели на овим сајтовима

Sačuvaj nas Gospode od bezumnika koji dozvoljavaju ovakve stvari i zaštiti nas i naše porodice od bezumlja moćnika koji truju sve oko sebe nakaradnim zakonima.Pomozi Gospode narodu našem da prepozna zamke u koje ga uvlači "savremeni svijet"i daj mu snage da bolest pojedinaca nazove bolešću,da izopačene umove spriječi da pomoću nakaradnih zakona uništavaju djecu već od rođenja. 1000000001010

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Јадно дете. Боље да су га, као Монглија или Тарзана, одгајиле животиње. Ово је страшно. Шта чекаш Боже, питам се!

1000000001010

Hahah. Homoseksualci su najmanja briga klincima, stvarno.

http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases

Подели на овим сајтовима

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

Глупости,мислим да је врло добро знала,и вероватно добро уновчила.
Наравно да је знала, није Елтон Џон било ко...

Наравно. То је добро позната, стара педерчина.

klapklap klapklap klapklap

1000000001010 bleh 0110_hahaha

Не знам сам у ком је статусу у тој "емотивној вези"? Фурунџија или ложач? Ако неко зна такве сензационалне појединости, нека ми јави. 1000000001010

:nene:
Подели на овим сајтовима

Јадно дете. Боље да су га, као Монглија или Тарзана, одгајиле животиње. Ово је страшно. Шта чекаш Боже, питам се!

1000000001010

Педер у Цркви и педер ван Цркве, сасвим све једно. Педер је педер.

Подели на овим сајтовима

1000000001010

Педер у Цркви и педер ван Цркве, сасвим све једно. Педер је педер.

1000000001010

Подели на овим сајтовима

Klinja bre ima da zivi ko princ, mogu samo mu zavidim.

Па могли су да га усвоје Анђелина Џоли и Бред Пит, па да живи ко принц, а не ова два идиота. Лепо наш председник Тадић (као психолог) рече: здраво одрастање детета захтева одрастање уз мушки и женски узор. А ова несретна бебица нема ни мушки ни женски узор, јер је окружена наказама које више ни саме не знају који им је идентитет.

Подели на овим сајтовима

ставови су вам катастрофа, чик да видим вашу децу у тим рукама ...

како би ћутали, све би прштало  :( 0203_cool crutches

што би рекао деда Максимилијан у Маратонцима "кратко али је**тачно"

bleh :( bendoff

Подели на овим сајтовима

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

Глупости,мислим да је врло добро знала,и вероватно добро уновчила.
Наравно да је знала, није Елтон Џон било ко...

Наравно. То је добро позната, стара педерчина.

:) klapklap klapklap

0102_laugh 0102_laugh :(

Не знам сам у ком је статусу у тој "емотивној вези"? Фурунџија или ложач? Ако неко зна такве сензационалне појединости, нека ми јави. 1000000001010

погледај прстенце, овај прстење, све ће ти бити јасно  :bla: https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/ani_biggrin.gif :) :)
Подели на овим сајтовима

Klinja bre ima da zivi ko princ, mogu samo mu zavidim.

сагни се по сапун у таквом друштву, оствариће ти се све жеље  4chsmu1

још боље, клекни  greengrin greengrin greengrin

па ти певај песмицу i love gays  0102_laugh

пс. види се да немаш много контакта са својим предрасудама, да не кажем хришћанима, или педерима.  dada

Подели на овим сајтовима

пс. види се да немаш много контакта са својим предрасудама, да не кажем хришћанима, или педерима.  greengrin

Znam par gejeva - neki su skroz kul ljudi. Nikakvog problema ne bi imao da im dam decu na cuvanje il slicno.

Inace je interesantno mi je bilo da gledam, i na sebi i na drugima, kako se predrasude tipa ovih tvojih tope u takvim poznanstvima.  0102_laugh

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

пс. види се да немаш много контакта са својим предрасудама, да не кажем хришћанима, или педерима.  greengrin

Znam par gejeva - neki su skroz kul ljudi. Nikakvog problema ne bi imao da im dam decu na cuvanje il slicno.

Inace je interesantno mi je bilo da gledam, i na sebi i na drugima, kako se predrasude tipa ovih tvojih tope u takvim poznanstvima.  0102_laugh

Зар је и психологија предрасуда? Наукаа која се зове психологија каже: здраво узрстсање детета захтева узрастање кроз угледање на мушки и женски узор. Дакле, да би се дете одгајало као здрава личност потребно је да има оца и мајку, мушко и женско као узор.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...