Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

нека фала, немају мој благослов за овакву наказност.

за своје дете би бирао да је боље да нема родитеље и ''породицу'' него да га дам у хулу на светињу брака.

сиротиште је далеко умилнија варијанта. prstgore

Подели на овим сајтовима

Nije na nama da sudimo, vec da pazimo da sami svojih delima ne rastuzimo Gospoda.

ALi nam Gospod dao razum da bi rasudjivali...

To je malo mozda i licemerno, na sve klimati glavom sa nekom, nazovi "hriscanskom" ljubavlju, na sve davati pristanak i sve odobravati... i gledati samo sebe...

Подели на овим сајтовима

Nije na nama da sudimo, vec da pazimo da sami svojih delima ne rastuzimo Gospoda.

To je malo mozda i licemerno, na sve klimati glavom sa nekom, nazovi "hriscanskom" ljubavlju, na sve davati pristanak i sve odobravati... i gledati samo sebe...

Rasudjivanje je tu pre svega zbog toga da bi se bavili sopstvenom bolescu a ne tudjom. Drugome reci pa

kako mu volja tako ce mu i biti.

Подели на овим сајтовима

Moze to i da bude dobro po dete: cudni su putevi Gospodnji - mozda je bolje imati i takvu porodicu nego nemati je uopste. Mozda ce ovaj gej par bolje odgajiti dete nego vecina hetero parova, i zato ja im klicem hriscanski: nek im je sa srecom. I zapamtite draga braco i sestre: neka onaj koji je bez greha baci prvi kamen! Nije na nama da sudimo, vec da pazimo da sami svojih delima ne rastuzimo Gospoda.

imam druga koji ima sličan stav... kaže,mnogi hetero parovi lošije čuvaju decu,piju,zlostavljaju ih... možda će im sa 2 geja biti bolje... ali glupo je negativnim pojavam pravdati neprirodne pojave... inače,slažem se... čudni su putevi Gospodnji... Bog vidi sve a mi samo delić... blagosloviće i ovo detence, šta god to u praksi značilo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Rasudjivanje je tu pre svega zbog toga da bi se bavili sopstvenom bolescu a ne tudjom. Drugome reci pa

Poenta- nek se mi samo spasemo, za druge nas bas briga...

Подели на овим сајтовима

:drugarstvo: 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha

Pod hitno nabaviti smajlije koji klimaju glavom u drugu stranu...  :drugarstvo:

U svakom slucaju, slozili smo se da drugome treba RECI... a ne sve odobravati... To je bila poenta onog sto sam htela reci...

Подели на овим сајтовима

A uopste to usvajanje je totalno besmisleno i glupo odradjeno. Danas svaka budala sa parama moze da usvoji

dete. Pa kakav je to kriterijum? Nikakav. Trebalo bi to mnooogo radikalizovati. Poostriti kriterijume a ne ovako

da nam deca u telu odrasli ljudi preuzimaju odgovornost za oblikovanje buducih ljudi. Onda se pitamo odakle

tolika imebecilizacija drustva u globalu.

Подели на овим сајтовима

Pa ja kao vrli evolucionista nikako ne mogu reci da homoseksualizam podstice prirodnu selekciju, te evoluciju coveka. Kao pravoslavac mislim da je praktikovanje homoseksualizma bludni greh, i nikada necu to moci da prihvatim kao normalno, jer je u istom rangu kao i preljuba i svaki drugi koji spada u blud i tu vidim (u homoseksualnom "braku") mnogo mnogo mnogo manje opasnu pojavu od orgijanja omladine raznih ljudi u danasnje vreme - sto je na kraju i mnogo gore od ovih homoseksualizma jer za sobom povlaci i brojne druge strasti, kao i brojne abortuse. Medjutim, to sto ima dve tate, ne znaci da to dete nece biti dobar covek. Jeste da je vaspitanje bitna stvar, medjutim svo moje je uzdanje u Gospoda, a ne u gej parove, a svaki čovek u sebi nosi Gospoda Hrista - i zato u svakome treba da se trudimo da vidimo Gospoda. Zato je duznost nas kao hriscana jedino da se molimo za sve, i sto rekose brat aquilio i pokojni patrijarh Pavle: "Ja rekoh i dusu spasoh." . Znaci mi kao hriscani ne smemo da osudjujemo, vec samo da iskazemo nas stav i da cutimo, jer cutanje je "Tajna buduceg veka."

A uopste to usvajanje je totalno besmisleno i glupo odradjeno. Danas svaka budala sa parama moze da usvoji

dete. Pa kakav je to kriterijum? Nikakav. Trebalo bi to mnooogo radikalizovati. Poostriti kriterijume a ne ovako

da nam deca u telu odrasli ljudi preuzimaju odgovornost za oblikovanje buducih ljudi. Onda se pitamo odakle

tolika imebecilizacija drustva u globalu.

Nazalost u danasnjem krajnje eticki relativizovanom neopozitivistickom, materijalisticko-kapitalistickom drustvu, da: para vrti gde burgija nece.

P.S. Otac Serafim Rouz je bio ateista i praktikujuci homoseksualac pre nego sto je postao pravoslavac (kada je da bi se krstio napustio svog dechka), pa eto danas se smatra svetim iako jos nije ubachen u kalendar - eto pouke, eto spasonosne snage vere.

Credo in unum Deum!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Јадно дете. Боље да су га, као Монглија или Тарзана, одгајиле животиње. Ово је страшно. Шта чекаш Боже, питам се!

Подели на овим сајтовима

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

Глупости,мислим да је врло добро знала,и вероватно добро уновчила.
Наравно да је знала, није Елтон Џон било ко...

Наравно. То је добро позната, стара педерчина.

Подели на овим сајтовима

Да је та мајка знала да ће дјете припасти педерима, никада га она неби дала, па таман гладовала заједно са њим.

klapklap klapklap klapklap

0102_laugh :huh: dada

Подели на овим сајтовима

:huh: dada klapklap

Не знам сам у ком је статусу у тој "емотивној вези"? Фурунџија или ложач? Ако неко зна такве сензационалне појединости, нека ми јави. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

:huh: dada klapklap

Не знам сам у ком је статусу у тој "емотивној вези"? Фурунџија или ложач? Ако неко зна такве сензационалне појединости, нека ми јави. 0102_laugh

HAhahahahahahahahahaaaaaaaaaaa  klapklap klapklap smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

Bravo Aco!  klapklap

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...