Александар Милојков Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Sto li vam toliko smetaju ti gejevi, nikada mi nece biti jasno.jel' bi bio srećan da ti sin bude gej? Добро питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Sto li vam toliko smetaju ti gejevi, nikada mi nece biti jasno.jel' bi bio srećan da ti sin bude gej? pogledaj mu avatar i eto odgovora smej.gif Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јануар 21, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2011 Ne preostaje mi ništa drugo nego da vjerujem da će dijete iako se nalazi u tom bolesnom okruženju sam Gospod zaštititi. Gospode spasi dijete, ono ništa nije krivo smej.gif prstgore dada smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Ne razumem kako neko besciljnoj vezi sto se tice poroda vezi gejeva daje bas ono sto je prirodno najveci Bozji dar porod? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Nemam sta da CHESTITAM -smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='prst ka dole' /> da cestitam bolesnoj pojavi kada se nesto NENORMALNO mic po mic proglasilo za normalno u toj meri da oni, koji jos imaju zdrave kriterijume treba da se smatraju nenormalnim? medicinski je dokazano da je negde samo oko 2 posto celokupne homoseksualne populacije zaista rodjeno s devijacijom. Ostalih 98 posto su homoseksualci iz bunta, mode, licne neiskazanosti, pogubljenosti ili time skrivaju neke druge sopstvene deformitete? I jednima i drugima treba pomoc a ne tapsanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 I sad, tinejdzeri, duhovno neizgradjeni gledaju sliku para koji blista od "srece" s detetom i ispira im se mozak da je to model koji treba da slede, jos ako nekako mogu da dodju do novca kojim se sve to kupuje, eto ti formiranja misljenja. Pa i granice za pedofiliju se tako spustaju. Duhovnost spava, roditelji spavaju, savest spava, ali ima ko ce da se pobrine za vaspitanje narashtaja - masovni mediji pod dirigentskom palicom svestke policije u izgradnji nakaradnog covecanstva. Ne sudim te ljude nego sve nas. Pod plastom "zastite ljudskih prava" niko se jos nije setio kako da zastiti mene i moju decu da ne gledamo na metar od sebe pedere kako orgijaju po metrou npr...malo dalje DEMONSTRIRAJU...srecni mashu s naslovnih strana novina...treba tada znati objasniti deci o cemu se radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 kada bi Crkva (čitaj MI) radila svoj posao kako treba, ne bi se toliko bavili homićima... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 i sad da li ce nam kriterijum biti ono sto MI prosudjujemo (ima ih koji su savim OK, poverio bih im decu, super su drugari i takotooo..) ili cemo kako je rekao Bog? Homoseksualaca je uvek bilo, samo su se sad rasirili k'o epidemija i drsko traze mnogo vise nego sto im pripada. Pre su tacno znali na kom mestu smeju i mogu da budu. Ne govorim o onih dva posto. Smatram da mi je duznost da kazem ono sto mislim u ovom slucaju, ne da kazem, nego da govorim svima i svuda kad se pokrene tema. Kad im niko ne bi tapsao, mozda bi i pozeleli da razmisle????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 link=topic=10908.msg347471#msg347471 date=1295684060] kada bi Crkva (čitaj MI) radila svoj posao kako treba, ne bi se toliko bavili homićima... ------------------------------------------------------------------------------------- verovao ili ne, napisala sam i "crkva spava" pa izbrisala, bas zato sto smo crkva-mi pa eto, ja pricam...pricam.... prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Sto li vam toliko smetaju ti gejevi, nikada mi nece biti jasno.-----------------------------------------------------------------------------------ne smetaju mi gejevi nego njihovo iritirajuce i bespotrebno samoreklamiranje preko svake mere. e, bas zbog tog publiciteta i laganog ispiranja mozga masama je homoseksualnost danas normalna, orgije su normalne, pedofilija je normalna, droga je normalna ubistva su normalna.... zar ne? svacija odgovornost je ponistena nekim tragicnim prezivljavanjem u detinjstvu, eto nauke u sluzbi zagovaranja nenormalnog kao sasvim - normalnog prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 nažalost,većini ( pa i nekima u Crkvi) nije jasno da sloboda nije izbor izmedju DA i NE već mogućnost da se Istini kaže DA Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 JOŠ JEDAN POZNATI GEJ USVAJA DIJETE (preuzeto sa http://www.srpskacafe.com/fun_corner/25060.html) Iako već ima dva sina, Matea i Valentina, koje mu je rodila surogat majka, poznati pevač Riki Martin želi da proširi porodicu. http://www.srpskacafe.com/thumbnail.php?file=riki_martin_564785380.jpg&size=article_medium Kako mediji navode, on će najvjerovatnije usvojiti dijete u skorijoj budućnosti. - Iako sam počeo sa surogat majkom, usvajanje će vjerovatno biti moj sljedeći korak, kazao je Martin nakon nastupa u emisiji. Na pitanje o željama za Božić, Riki je dao jednostavan odgovor: "Samo želim da moja djeca budu sretna. Samo da budu zdravi." Poznati pjevač je u martu ove godine javno objavio da je homoseksualac. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 22, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 odakle više izviru... 0409_feel 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Malo sam (malo više) ogorčen na ova dešavanja, ne toliko što gejevi i lezbe usvajaju dijecu, nego što znam da je strejt (normalnim) parovima toliko teško da usvoje dete. Ispada da je bolje da se deklarišu kao pripadnici LGBT populacije i mnogo će lakše da dođu do dijeteta. Verovatno će neki američki vizionar - redatelj takav film (komediju) i snimiti... Poznajem 2 para (a sigiruno i vi znate) koji su godinama pokušavali da usvoje dijete (čak su veoma imućni) ali toliko je to teško i na kraju su ostali bez dijeteta. Samo ako si poznat ili gej-lezba dijete ti je zagarantovano. Tako ispada.. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 22, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 22, 2011 Ovo su neki od poznatih gej roditelja ili djece iz gej brakova... Ne verujem da su vam sva imena poznata, jer se radi uglavnom o britansko-amerikanskim zvijezdama... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука