Mиљан Танић Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Za početak, treba ljude učiti da gledaju svoja posla, a ne tuđi greh. I da uvek budu svesni da je njihov greh gori od bilo čijeg. I da kroz svoje pokajanje posmatraju sve oko sebe. E sad, to što to ne može tek tako, i to što to nije lako je skroz druga priča. Ali insistirati na tome. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Za početak, treba ljude učiti da gledaju svoja posla, a ne tuđi greh. I da uvek budu svesni da je njihov greh gori od bilo čijeg. I da kroz svoje pokajanje posmatraju sve oko sebe. E sad, to što to ne može tek tako, i to što to nije lako je skroz druga priča. Ali insistirati na tome. Upravo što sam rekla u predhodnom postu!Ovo što si napisao je suština,većina ne poznaje tu suštinu!Dakle ne poznaje veru koju ispoveda. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Što će reći: umesto što tapšemo jedni druge po ramenima i glumimo ljubav, bolje pokazati ljubav (pre svega prema Hristu), lupiti i sebe i drugog u čelo i pokazati mu to najosnovnije. Ostalo su samo opravdanja za lenjost i nepotrebno šarenilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 moze i tako... ako te shvate lako мајкл :bla: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 E, to je još jedna boljka ovog foruma. Sve bi da ide lako. Ili da ne ide nikako... Ma neka, bitno je da se "volimo"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 pretpostavljao sam da ces rec "lako" tako da shvatis, al vidis nisam tako mislio, zato sam lupio i onaj lajk :bla: aj sad malo ozbiljno kad pricas sa nekim preko foruma je skroz druga stvar nego kad pricas uzivo, jer ne mozes sa svakim da pricas na isti nacin, to je jasno, nego kad pricas sa nekim prilagodjavas pricu tako da on moze da je shvati, zato eto ovde imamo razlicite stavove i to je dobro jer svako od nas u sustini prica istu pricu samo na drugi nacin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Pa ti onda pišti tačno onako kako misliš, nemoj da glumiš proročište iz Delfija. :bla: Al' to što sam napisao svakako jeste tako. Samo da se ne talasa, da se ne dira u idole i tako to... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 pa cekaj pesnik kad pise nesto ne daje recepat kako treba da se shvati njegova pesma dosta sam baljezgao, al sve sto sam mislio tako sam i napisao, odo sad dalje da surfam ili da gledam Sucker Punch! :bla: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ma neka, bitno je da se "volimo"... a preko ovoga necu da prodjem tako lako, pa sta mislis ti da ljudi nemaju ljubavi da bi ovolko gubili vreme na forumu?! to nije tacno, eventualno manjina mozda, ali ja znam zasto sam na ovom forumu kao i vecina inace da kazem ovo je jedan od najboljih foruma uopste, a ja kao admin i urednik na bar 5 foruma i ucesnik na milion foruma imam pravo to da kazem greengrin hvala lepo prstgore Peace Maaaaaaaaaaaaaaaan! t4431 uh pocinje i da mi se vrti sve popih 4 piva leteti greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 I ja sam admin i urednik i učesnik na milion foruma i reći ću ti šta ja mislim što su ljudi na forumima: Jer mogu neometano da pametuju i drndaju druge ljude i jer je to lakše nego raditi nešto stvarno. A pesnik ne uvija ništa - pesnik samo piše reči koje hoće da izbiju iz njega, ni sam u tom trenutku ne znajući šta hoće da kažu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Ma neka, bitno je da se "volimo"... a preko ovoga necu da prodjem tako lako, pa sta mislis ti da ljudi nemaju ljubavi da bi ovolko gubili vreme na forumu?! to nije tacno, eventualno manjina mozda, ali ja znam zasto sam na ovom forumu kao i vecina inace da kazem ovo je jedan od najboljih foruma uopste, a ja kao admin i urednik na bar 5 foruma i ucesnik na milion foruma imam pravo to da kazem greengrin hvala lepo prstgore Peace Maaaaaaaaaaaaaaaan! leteti greengrin Da bitno je da se volimo i verujem da smo zato ovde.I ne onom tra lala ljubavlju,hipi i te fore.Većina ovih ljudi ovde VOLI druge ljude,a to je suština,jedina i prava! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Заиста се питам како постижете на толиким форумима. Радите ли још нешто осим тога? Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 (Edit)@ Miljan ne znam sta te muci, dal te odbila neka lepa gospa ili sta, al u poslednje vreme si brate mnogo ostar, kao ona katana sto se kuje i zari i pali iz ne znam kolko slojeva, aj sad stvarno idemo Anastasija i ja da gledamo Sucker Punch greengrin Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Idemo...i poneki zvučnik da sklepamo,ionako slušam super muziku sad. greengrin greengrin Laku noć Miljane prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 caolino greengrin.gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука