Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

greengrin

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Dejane - tako što si u datom trenutku posvećen onom forumu koji te najviše interesuje.

Ja pored toga radim još tri i po posla za koja sam plaćen. greengrin

@Dyna:

Ma nije me bre niko odbio koji ti je. Oštar sam zato što mi ide na živce to glumljenje hrišćanstva. A i rekoh već šta mislim o forumu i u šta se pretvara... Tako da moje reakcije prate forum proporcionalno xD

I bljaks, gledate Sucker punch na kompu umesto lepo u bioskopu...  greengrin

Подели на овим сајтовима

Treba da voliš sve ljude. Hristos je tako zapovedio. On je voleo i one koji njega nisu voleli. Nisi ti rekla "ubij, zakolji", nego si rekla još gore - da jedva čekaš da takvi nestanu sa lica zemlje - što će reći da uopšte ne želiš ni da se spasu. Meni je to ravno satanizmu - sori.

A tek gluposti kako će beba pored njih postati automatski nastrana ili ovo da su pederi "potencijalni" pedofili. Potencijalni pedofili su SVI. A Sodom i Gomora je svako ko bi da vrši bilo kakvo nasilje nad bilo kim. Da ne govorimo o tome kako smo svi potekli iz heteroseksualnih veza - pa i ti pederi. No, nije poenta u tome, niti ja branim ovo. Branim hrišćanski princip kog se svi tako lako odričemo kad nam je ćejf.

I da ponovim - jedno je mrziti zlo i zla dela - drugo je želeti da neko ne postoji. Stavi malo prst na čelo i vidi šta si napisala. Pa onda pročitaj malo NZ pa ponovo pogledaj. Ako si zaista bez greha, ok, bacaj slobodno kamen koliko ti volja.

I seti se KO je pozvan da sudi.

greengrin

Подели на овим сајтовима

[quote author=Милан Меденица ака Меда Брутал :) link=topic=10908.msg408721#msg408721 date=1302469183]

Pa to i ja rekoh. Jedno je reći "to ne valja" ili šta god, drugo je reći ovo što ova sestra napisa, ili ono "ubij, zakolji" i te fore koje se uzvikuju na raznim "porodičnim" šetnjama...

Nigde nisam napisala ni "ubij" ni "zakolji." Ako si opsednut nekim kvazi-hrišćanskim organizacijama poput Obraza i sličnih, ja ti tu nisam kriva. Iznosim svoj stav da bih volela da nas Bog oslobodi ove Sodome i Gomore i šta je u tome loše? prstgore I da, ne volim pedere! aman I ne volim pedofile! (da li možda treba i pedofile da volim?) greengrin

A sad, evo Božijeg stava o tome: Rimljanima 1:27, 32

"A isto tako i muškarci ostavivši prirodno upotrebljavanje žena, raspališe se željom svojom jedan na drugoga, muškarci sa muškarcima čineći SRAM, primajući na sebi odgovarajuću PLATU za svoju zabludu.

Oni, poznavši pravdu Božiju, da koji to čine zaslužuju SMRT, ne samo da čine to, nego i odobravaju onima koji to čine."

Na jednom mestu u Bibliji stoji "Zar da ja ne mrzim Gospode na one koji na tebe mrze?" Ljubav prema Bogu znači ne samo voleti i činiti dobro nego podrazumeva i mržnju na zlo, o čemu piše car David u psalmima. Jer ako ne mrzimo zlo i zla dela, kakvi smo mi to hrišćani?

сви знамо те цитате.

прво те молим да не налазиш оправдање за своје насиље и агресију у Светом Писму, јер Бог нигде не помиње реч КАЗНА у њему. још мање позива на мржњу или насиље према човеку већ према греху и то према духовима поднебесја, а могла би да прочиташ тумачења светих Отаца на тему стихова које си узела као муницију да видиш на шта се уствари мисли. t4431

сестро, немаш ти појма ни ко је хомосексуалац или хомосексуалка а камоли педофил. leteti

није хомосексуалност очигледна како је ти замишљаш, још мање су ти људи као оне слике што си их негде видела.у патријархалним срединама као што је наша, већином су ти људи у браковима и то успешним, а да не причамо да никад уживо ниси скапирала да имаш контакта са хомосексуалном особом јер је не би ни приметила, а вероватно се и дружиш са пар немајући представу о њиховим стварним сексуалним апетитима и опредељењима.

да не помињем да и педофилија није (само) оно што се може прочитати из новина, већ сваки онај ко је погледао са жељом дете испод 18 година и при том не мислим само на мушкарце. не мора чак ни голо да буде, може да буде у скијашкој опреми што се жеље тиче.

тако да мислим да је време да преиспиташ свој став и размишљање, јер врло лако са таквим ставом своје дете можеш погрешно усмерити од сопственог нездравог става створити му психолошко-васпитну клацкалицу од гађења до потпуног погрешног привлачења.

грех је грех а блуд је блуд, јер је један блудник изједначен са другим блудником:

9. Или не знате да неправедници неће наследити царство Божије? Не варајте се: ни курвари, ни идолопоклоници, ни прељубочинци, ни аџувани, ни мужеложници,

10. Ни лупежи, ни лакомци, ни пијанице, ни кавгаџије, ни хајдуци, царство Божије неће наследити.

Коринћанима посланица прва св. апостола Павла, глава 6.

у доста случајева се дешава да конзервативни, у не мало случајева милитантни, родитељ васпита дете да буде латентни, неостварени, хомосексуалац који само чека иницијалну капислу илити слаткоречивог који ће га/је увести у сладострасје тог греха при првом емотивном рањавању.

прво се пази себе и шта у теби чучи као последица твоје дела, а онда погледај у другог и сети се да сте равни у Божјим очима.

greengrin

Подели на овим сајтовима

zju sad sam se sablaznio, imas preko 10 000 poruka greengrin a samo 19 zahvalnica leteti

a uostalom cela ova tema je sablaznjavajuca greengrin

ej ljudi pokvariste mi ugodjaj, a bas sam hteo sad da pogledam taj Sucker Punch aaaaaaaaaaaaa prstgore

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

zju sad sam se sablaznio, imas preko 10 000 poruka greengrin a samo 19 zahvalnica t4431

a uostalom cela ova tema je sablaznjavajuca greengrin

ej ljudi pokvariste mi ugodjaj, a bas sam hteo sad da pogledam taj Sucker Punch aaaaaaaaaaaaa leteti

Да, замисли? испада да на сваку хиљадиту добијем по једну , зар не?  prstgore

Подели на овим сајтовима

ne, nego dve! Respect! greengrin

Подели на овим сајтовима

samo upri! :cmizdrenje: evo sto se trudis od mene jedna lepa zahvalnica :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...