Jump to content

Dal da čestitamo (gej) bračnom paru na dobijenoj bebi? Rode su se baš potrudile!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Širom sveta slavljeni i voljeni pjevač Džon, Elton Džon i njegov muž-žena, dobili su 18.januara 2011 bebu..Zaharija.

Prethodno je kada su pokušali da usvoje ukrajinsku bebu zaraženu sidom, to bilo neuspešno..

Ipak i pored sveg svog europejstva i mondijalizma, i kako rekoše ljudi da sam čoek širokih shvatanja..nekako ne mogu ovom bračnom paru baš da čestitam. Žalim malog Zaharija i želim mu da nema budućnost ko njegovi novi tata-mama-tata.

Постављена слика

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Jao...pa žalosno!!!Dvoje pogubljenih ljudi,koji bi i treće ljudsko biće da pogube,na žalost bebu,koja ne može da kaže NE!Daj Bože da mu Bog da snage i mudrosti da kad poraste kaže NE!E, tuge...ne daj Bože da su sledeći na redu pedofili,ali tako sve ide u tom pravcu... joooj

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

настићима одзумају дјецу због фотографија а овај монструм држи ово несрећно дјетешце у рукама  истим оним којима дира своју "жену" и ништа!!! проклета земља докле смо догурали у гријеху свом... содома и гомора су мила мајка докле ћемо ми стићи... :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Одвратно. Макар склони слику. Овако, када су речи, лакше се подноси. Слика ми је неподношљива.

Mislim da ova slika deluje tako otrežnjujuće. Kakva divna lica i kakva sreća na njima...a ono... bljak..

A ovaj Zaharije mali, spava ko jagnje..

Nije slučajno što se ovo dijete zove Zaharije.  Pogledajte knjigu proroka Zaharije. 1.3-4 i dalje..  :drugarstvo:

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

јадно дете, јадни они ...

подсећају ме на филм три мушкарца и беба, и то је још и позитиван филм, ал живо ме занима како ће анални клистир пре хомосекса да објасне свом детету кад крене пубертет.  :drugarstvo: 0442_feel klapklap

ал оно капирам да барем по прстењу можемо да провалимо ко је с које стране брачног листа.

Подели на овим сајтовима

posto nam je svima znano da malog Zahariju nisu donele rode, niti su ga nasli u kupusu, jedino sto se mozemo pitati da li jedan od srecnih roditelja bio donatoror nekoj cici za povecu sumu shushki ili je dete uzeto iz nekog sirotista...ja bih kako god zahvalila jedino Gospodu sto je dete rodjeno...e sad sta ga ceka u zivotu...nadajmo se da ce Gospod biti milostiv i spasiti ga stradanja medju roditeljima...u svakom slucaju dete nije krivo i mnogo je sladak :drugarstvo: i kao sto rece VSI "Pogledajte knjigu proroka Zaharije. 1.3-4 i dalje.. "

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

одбачено дете код ментално разведених родитеља?

велика је љубав и милост Господња, ја се надам најбољем ал се прибојавам најгорег.

Подели на овим сајтовима

Сачувај Боже!!! Јадно и жалосно ово дијете, какве обезбожнике има за ''родитеље''. Надам се да ће само дијете имати срећну будућност, другачији животни пут од ове двојице содомских грешника, и да ће кренути путем вјере у Бога.

Подели на овим сајтовима

Они су одрасле особе и сами су изабрали свој пут, али јадни мали Захарије...њега нико ништа није питао...то је злоупотреба...једино верујем да ће Господ окренути на добитак ту његову жртву :drugarstvo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne preostaje mi ništa drugo nego da vjerujem da će dijete iako se nalazi u tom bolesnom okruženju sam Gospod zaštititi. Gospode spasi dijete, ono ništa nije krivo  4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...