Jump to content

Beograd ove godine dobija policiju za životinje

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa naravno kad se plasio konkurencije. Mada tesko da bi ga neka aborition klinika zeznula sa cifrom

kad je on na  lestvici od 40+ miliona dusa.

skoro kolko je bog pobio u starom zavetu bendoff

Takodje i ono njegovo cuveno "человек ничего", se super slaze uz tvoje visoke moralno eticke standarde

nigde nisam ni rekao da mi je od idol ili uzor, samo da mislim da je kul, i vishe puta (pa u proshloj poruci ovde) objasnio konkretno zbog chega.

твоја философија је баш чудна

moja filosofija je ispravna. mozhda to i jeste chudno iz perspektive ljudi koji prihvataju stavove koji se ne mogu objektivno dokazati, al shta sad da se radi...

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

"Моја философија је исправна" Рече исправни философ и нестаде!Скромно нема шта.А по чему си ти сигуран да је ТВОЈА философија исправна?

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

"Моја философија је исправна" Рече исправни философ и нестаде!Скромно нема шта.А по чему си ти сигуран да је ТВОЈА философија исправна?

pa tome shto mogu da je podrzhim racionalnim argumentima, i do sada niko nije oborio te argumente

Готов си ти,прикане!

shto ja? ja sam fin dechko  bendoff

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

То и кажем...фин дечко који je баш фино прсо! bendoff Дај бре не философирај и не свирај више! Јој,кад те ухватим,удавићу те...причом! sHa_sarcasticlol

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Pa naravno kad se plasio konkurencije. Mada tesko da bi ga neka aborition klinika zeznula sa cifrom

kad je on na  lestvici od 40+ miliona dusa.

skoro kolko je bog pobio u starom zavetu bendoff

Kako ne bi

http://blog.planetpreterist.com/media/2/20080714-killcount.jpg

Подели на овим сајтовима

nigde nisam ni rekao da mi je od idol ili uzor, samo da mislim da je kul, i vishe puta (pa u proshloj poruci ovde) objasnio konkretno zbog chega.

A kakav si sa Hitlerom. On je istrebljivao homoseksualce, abortus je kaznjavan smrcu, ravod je bio smatran jako nepozeljnim. + Bonus dodatak - hvalio se da je stao na put ateizmu u Nemackoj. Njega sigurno postujes do neba?

Voleo je i klasicnu muziku, a anticku arhitekturu. Carina.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

i chovek je programiran da jede, pije i da se razmnozhava.

chak i kada chovek nema svest o postojanju ili volju za zhivotom (npr. ljudi koji su mozhdano mrtvi), svejedno ima pravo na zhivot jer pripada vrsti koja je zhiva, osecja bol i chiji prirodnici prirodno zhele da zhive i bezhe od smrti.

???

Свест није у мозгу Роги..

...свест је у слободној вољи коју нам Господ даде..

И човек није програмиран да једе и пије по нагону, баш збогте СЛОБОДНЕ ВОЉЕ, да радим шта желим!

iste te uslove ispunjavaju i zhivotinje, samim tim i one treba da imaju pravo na zhivot. kao shto svaki chovek, pa i ako je u vegetativnom stanju, ima pravo da ne bude ubijen i pojeden, tako treba postupati i prema zhivotinjama.

"Као што кошута тражи потоке, тако душа моја тражи Тебе, Боже!" ps. 42,1

"Иди к мраву, лењивче, гледај путеве његове, и стекни мудрост." pr 6,6

Читава твоја теза је заснована на неким примерима љености и трагања ????

Ваууууу...човече ти имаш 5 година?

evo ovako- nevezano za choveka i njegovo pravo na zhivot, i poredjenje chovekovog zhivota sa zhivotinjskim (iako je chinjenica da oboje imaju zhivot), pokazacju zashto je nemoralno ubijati zhivotinje za hranu iz perspektive filosofije etike. vrlo prosto.

svaka religija i svaki mentalno zdrav chovek cje se slozhiti da su nasilje i surovost prema zhivotinjama loshi.

e sad, nasilje i surovost su neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile (povredjivanje/ ubijanje).

chovek i bez ubijanja zhivotinja za hranu ima dovoljno da prezhivi i bude zdrav i jak, samim tim, nema potrebu za ubijanjem zhivotinja za hranu.

dakle, povredjivanje/ ubijanje zhivotinja za hranu je neopravdano/ prekomerno korishcjenje fizichke sile, tj. nasilje i surovost.

a nasilje i surovost su (kao shto smo rekli) etichki losha dela.

dakle, nemoralno je ubijati zhivotinje za hranu/ jesti zhivotinje koje su ubijene za hranu.

Како мсилиш да човек уноси месо у исхрани, ако не убија животиње?

МОЛИТВОМ???

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

A kakav si sa Hitlerom. On je istrebljivao homoseksualce, abortus je kaznjavan smrcu, ravod je bio smatran jako nepozeljnim. + Bonus dodatak - hvalio se da je stao na put ateizmu u Nemackoj. Njega sigurno postujes do neba?

Voleo je i klasicnu muziku, a anticku arhitekturu. Carina.

neke stvario koje je prichao i mislio poshtujem, vecjinu ne. i shta je tu loshe? ako neko je zao uradi neshto dobro i ja to prepoznam i kazhem da to poshtujem, to znachi da podrzhavam njegovo zlo? logika odlichna..

Свест није у мозгу Роги..

...свест је у слободној вољи коју нам Господ даде..

И човек није програмиран да једе и пије по нагону, баш збогте СЛОБОДНЕ ВОЉЕ, да радим шта желим!

i mi i zhivotinje imamo zhivot. i mi i zhivotinje osecjamo bol. i mi i zhivotinje kad neko hocje danas ubije- bezhimo, branimo se, plachemo- jer hocjemo da zhivimo. samim tim, i mi i zhivotinje treba da imamo pravo da nas niko ne ubije za hranu.

Читава твоја теза је заснована на неким примерима љености и трагања ????

Ваууууу...човече ти имаш 5 година?

ne pravi se glup, kad si imao drskosti da se pravish pament. uzeo si da ispitujesh vrlo nadmeno da ti se navede makar jedna stvar koja se mozhe nauchiti od zhivotinja, i eto, tvoje sveto pismo ti je odgovorilo. na toj bibliji ja ne zasnivam nishta, jer je neprihvatam kao sveto pismo, samo sam ti odgovarao.

Како мсилиш да човек уноси месо у исхрани, ако не убија животиње?

prvo, mozhe da unosi meso zhivotinja koje su umrle prirodnom smrcju, a drugo, zashto bi uopshte morali da unosimo meso? ja sam vegetarijanac, zhiv sam, zdrav sam k'o dren, bildujem, ostavio sam cigare zbog kondicije i sad pochinjem da treniram jednu borilachku veshtinu, nishta mi ne fali.

cogito ergo deus est

Подели на овим сајтовима

Magdalena, Svratiste ne pruza nocenje.

Uzgred posjetila si nekada to mjesto?

Kako не пружа ноћење ? Пружа им привремено склониште, храну,место да се окупају, да се одморе ... наравно, не у смислу бесплатног хотела, већ само неког привременог склањања на дан-два.

Не, нисам била у Свратишту, видела сам га на ТВ пар пута. Иначе, била сам у Министарству рада и социјалне политике још док је свратиште било тек слово на папиру и једна замисао, слушала сам излагања Милице Ђорђевић и осталих ЦИМ-оваца, причали су у самој идеји Свратишта и за шта је оно предвиђено. Не знам да ли му се кроз рад модификовала сврха.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...