Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ti prichash suprotno- o neposhtovanju zhivota, i nepravednom ubijanju svesnih zhivih bicja. Имаш десет минута да цитираш мој навод који потврђује ову твоју изјаву или ћеш попити трајни бан за клеветање. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Da koji je to promil od svih ljudi na planeti da bi izvlacio takav zakljucak???sigurno nije anomalichni, vecj ima dosta takvih ljudi.Evolucija je cinjanica ako mislis da nije i imas sta da izneses od argumenata hajmo tamo da vidimo da li je strawman+petitio principi.na nekoj drugoj temi.Имаш десет минута да цитираш мој навод који потврђује ову твоју изјавуnazvao si moj stav da zhivotinje treba da imaju pravo na zhivot- satanizmom. pametnom dosta. a te forumske anateme mozhesh da bacash kolko hocjesh. time necjesh magichno postati u pravu. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Не, назвао сам сатанизмом твоје изједначавање дјечијег живота и животиње, у чему су се сложили и остали уредници. Ја те последњи пут питам гдје сам ја то омаловажавао право животиње на живот. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Не, назвао сам сатанизмом твоје изједначавање дјечијег живота и животиње,shto ja nisam uradio, nego si mi ti stavio rechi u usta.Ја те последњи пут питам гдје сам ја то омаловажавао право животиње на живот.opravdavio si omnivoriju (a moje vegetarijanstvo nazivao satanizmom).a ja tebe da pitam gde sam ja izjednachio dechiji zhivot i zhivot zhivotinje? znachi, bez tvojih proizvoljnih tumachenja mojih rechi, nego konkretno, gde sam rekao da je dechiji zhivot jedna zhivotu zhivotinje? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ako ga zhivotinje nemaju, neznam zashto ga imaju deca, senilni, komirani i teshko retardirani. Твој је проблем што си препотентан па не знаш да се изражаваш. Ову твоју реченицу су сви остали чланови схватили исто као и ја, као изједначавање људског и животињског живота. Јел треба да пошаљемо на филолошку анализу да видимо шта је значење горе наведене сентенце? Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ја сам сада пред Божић тражио од прасета да потпише да се добровољно жртвује за мој асатал... Тека када је потписао, дао сам му 5 минута да се опрости са пријатељима и онда уз флашу ракије :bla: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Твој је проблем што си препотентан па не знаш да се изражаваш. Ову твоју реченицу су сви остали чланови схватили исто као и ја, као изједначавање људског и животињског живота.to shto vi imate naviku da pravite zakljuchke koji nisu na mestu, to nije moj problem. necju ja da vas uchim da treba da naviknete svoj um na razumno rasidjuvanje. ja sam prichao o tome da i chovek i zhivotinja treba da imaju pravo na zhivot. nigde nisam rekao da je zhivot zhivotinje iste vrednosti, ili vecje (kako je neko drugi pravio pretpostavke o mojim stavovima) od chovekovog, vecj sam govorio o tome da ima vrednost, i da kao takav treba da bude zashticjen zakonom. Јел треба да пошаљемо на филолошку анализу да видимо шта је значење горе наведене сентенце?eto sluchajnosti, ja sam filolog а сам сада пред Божић тражио од прасета да потпише да се добровољно жртвује за мој асатал... Тека када је потписао, дао сам му 5 минута да се опрости са пријатељима и онда уз флашу ракије jel mislish da je moralno ubiti choveka koji je mozhdano mrtav i pojesti ga? ni on nemozhe da potpishe da ne zheli da bude pojeden. cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 ja sam prichao o tome da i chovek i zhivotinja treba da imaju pravo na zhivot. nigde nisam rekao da je zhivot zhivotinje iste vrednosti, ili vecje (kako je neko drugi pravio pretpostavke o mojim stavovima) od chovekovog, vecj sam govorio o tome da ima vrednost, i da kao takav treba da bude zashticjen zakonom. Другарице учитељице нисам ја то мислио...каква вадиона. Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 u zakonu treba da bude da zhivotinje imaju pravo na zhivot, isto kao i ljudi. ako ga zhivotinje nemaju, neznam zashto ga imaju deca, senilni, komirani i teshko retardirani.Pošto sam i ja takođe protumačila tvoje reči Rogi,isto kao i Evgenik,a i Mileva,verovatno je to tako,zato što tako i piše.Ne znam šta si mislio,ali znam šta si napisao,a ovo što si napisao,a mi shvatili ovako kako je napisano,je blago rečeno užasno.Ne mogu da ulazim u to šta si mislio...jedino mogu da pročitam šta si napisao. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Другарице учитељице нисам ја то мислио...каква вадиона.malo manje u raspravi sa ljudima koji filosofi pretpostavljaj shta oni misle, i sve cje biti u redu.Pošto sam i ja takođe protumačila tvoje reči Rogi,isto kao i Evgenik,a i Mileva,verovatno je to tako,zato što tako i piše.Ne znam šta si mislio,ali znam šta si napisao,a ovo što si napisao,a mi shvatili ovako kako je napisano,je blago rečeno užasno.Ne mogu da ulazim u to šta si mislio...jedino mogu da pročitam šta si napisao.to je zato shto ochigledno ne razmishljate (dovoljno) o onome shta pishem, ako uopshte i pokushavate da shvatite shta pricham, nego samo pretpostavljate (i pishete svoje).sho bi reko chovek iz filma sa stivenom sigalom http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wg4trPZFUwc cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ти си дефинитивно најбезобразнији умишљени пубертетлија који је икада писао на форумима. :cheesy2: Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Ти си дефинитивно најбезобразнији умишљени пубертетлија који је икада писао на форумима.bezobrazan? ne psujem, nisam nepristojan, nikad se prvi ne obracjam nekome sa neposhtovanjem. a pubertet me je proshao.. pre par godina :cheesy2: cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Не б' се рекло другар. :cheesy2: Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 jel mislish da je moralno ubiti choveka koji je mozhdano mrtav i pojesti ga? ni on nemozhe da potpishe da ne zheli da bude pojeden. Човече...па зар је исто живуљка која служи човеку и човек? Па због таквих је и био робовласнички систем... Човече ти мораш да се мало уозбиљиш... Животиња има само ЈЕДАН задатак (мада неки имају среће и са женама :cheesy2: ) ДА СЛУЖИ ЧОВЕКУ! Оли као храна или као радна снага и чувар...није битно.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 na nekoj drugoj temi. Sto bi Obrazovci rekli. Cekamo vas. :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука