florenntina Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Sve cesce gledam TV ocekujuci da neko objavi kako se salio sa ovim i slicnim merama i da je to prosto "skrivena kamera"... Ja drugacije ne umem da prihvatim i razumem srpsku realnost... Btw, kad su vec uveli policiju da stiti pse, neka uvedu i policiju da stiti nas-nezasticene prolaznike od tih zasticenih pasa, da bar idu o jednom trosku na tu obuku...Svasta... https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Приоритет би требао да има проблем паса луталица који нападају људе. И проблем незрелих власника који пуштају своје крволочне љубимце без корпе. Прво треба заштитити људе. Шта су пси бољи од рецимо свиња, па се нико не побуни да се укину пљескавице? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Шта су пси бољи од рецимо свиња, па се нико не побуни да се укину пљескавице?Па свиње се кобајаги "хумано" и на фин начин убијају, шта год то значило (није ми јасно како је нешто могуће убити на фин начин)... Треба и видети шта све лудаци раде животињама, оно што су урадили оној керуши Мили, је ништа (колико год одвратно било), према другим грозотама (нпр. денгажирању мачића итд...). Тако да је потребно све то, као што је потребно и да дивљаци не дивљају због било какве параде, као што је и потребно да можеш да идеш улицама Београда без да те опљачкају у сред бела дана, као што је потребно и да људи не умиру од глади, као што је потребно...Далеко смо ми од тога да будемо људи... Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 ovde se ne radi samo o ekstremima.... kov u zlostavljanje zivotinja spada i zanemarivanje - ako je zivotinja neuhranjena , bolesna i sl. ko nema pare da hrani i leci propisno zivotinju a ona umre zbog toga (bez obzira iako i sam nema da jede) ide u zatvor. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Ауууу, која нетрпељивост према псима... видим да им долазе црни дани ... Пси су криви за све, да 319.gif :cheesy: се кад прочитам неке коментаре овде, заправо, већину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Okomi Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 GERMAN Shepherd cross-breed Snoop was underfed to such an extent he died weighing at least 10 kilos less than he should. Four adults responsible for his care have pleaded guilty to causing unnecessary suffering to a dog. Gavin Lovatt and Natalie Hankey, both of Dunrobin Street, Dresden, and Janice Lowndes and Daniel Hankey, both of Glencoe Street, Longton, will learn their fate next week as magistrates adjourned the case for reports. They were told all sentencing options are open, including jail. http://www.thisisstaffordshire.co.uk/news/admit-animal-cruelty-underfed-dog-died/article-417348-detail/article.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Ауууу, која нетрпељивост према псима... видим да им долазе црни дани ... Пси су криви за све, да facenew22222222 facenew22222222 се кад прочитам неке коментаре овде, заправо, већину. Мене су пре 15 година напали пси луталице и од тада имам проблема са кичмом. Такође сам био присутан када је у Лесковцу у занатском центру (деведесет и неке) пит бул (или статфорд нисам сигуран, не разумем се баш) одгризао образ тек проходалом детету и то у присуство свог власника који му није ставио корпу. Тако да јесам мало навукао те "нетрпељивости"... али према онима који више воле псе него људе. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Не могу а да не приметим да сваки пут кад треба нешто да се уради што је у интресу овој мало ''левијој'' Србији одмах крене граја и демагогија везана за сиромашне... ''оснивају полицију за псе а људи немају да једу'', ''полиција обезбеђује гејеве а људи немају да једу'', ''Тадић дочекао страног државника у лимузини а људи немају да једу'' (не него је требао у коњским запрегама да га дочека)... Али зато кад треба градити ЏИНОВСКЕ цркве и крстове који коштају БРДО пара то је онда сасвим ок. те крстове и цркве је ВЕРНИ народ платио тако да не мораш да се буниш.а ако видиш верника који НИЈЕ дао милостињу или нахранио просјака, јави ми facenew22222222 људи немају да једу, а ти подржаваш псоугађање. facenew22222222 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 Шта су пси бољи од рецимо свиња, па се нико не побуни да се укину пљескавице?Па свиње се кобајаги "хумано" и на фин начин убијају, шта год то значило (није ми јасно како је нешто могуће убити на фин начин)... Треба и видети шта све лудаци раде животињама, оно што су урадили оној керуши Мили, је ништа (колико год одвратно било), према другим грозотама (нпр. денгажирању мачића итд...). Тако да је потребно све то, као што је потребно и да дивљаци не дивљају због било какве параде, као што је и потребно да можеш да идеш улицама Београда без да те опљачкају у сред бела дана, као што је потребно и да људи не умиру од глади, као што је потребно...Далеко смо ми од тога да будемо људи... то са керушом којој секу стопала неки монструми, или постоји серијски кретен који то ради по државама трећег света на балкану, или је политика намерно одсекла шапице несретном псу јер се у последњих годину дана то десило у три околне државе.елем, сад смо скапирали да је пас ласно бити у држави мајмуна. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 магдалена сестро, параноишеш непотребно. ја сам био до убитачности саркастичан за отворену ловну сезону на псе, а вест са животињском полицијом је до те мере понижавајућа да малтене захтева задовољење у крви после такве увреде грађанину Србије. та погрешно усмерена болећивост на животиње ће нас побити скоро подједнако као абортус, јер вуче слепило на потребу човека да буде третиран као човек, а животиња се у овом најгорем издању поистовећује или уздиже изнад потреба сваког свесног двоношца који има родно право назвати се грађанином. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Јануар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 вест са животињском полицијом је до те мере понижавајућа да малтене захтева задовољење у крви после такве увреде грађанину Србије prst ka dole Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 10, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2011 вест са животињском полицијом је до те мере понижавајућа да малтене захтева задовољење у крви после такве увреде грађанину Србије prst ka doleок, не морамо да стрељамо политичаре (а таман сам помислио да се узајмим за џебану код тебе 0102_laugh), можемо само да их скинемо до гола и прошетамо улицама на поводцима :bla: стварно сте ти и магдалена партибрејкери, не дате ми да вежбам средњи век ни језиком greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јануар 11, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2011 стварно сте ти и магдалена партибрејкери, не дате ми да вежбам средњи век ни језиком 319.gif leteti 0110_hahaha greengrin јер тако смо у могућности 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
XIO Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Xio,хоћеш да кажеш да је приоритетан интерес овој малој "левијој" Србији,геј парада и полицијска служба за псе? Него шта него да јесте! Поштовање основних људских права, устава и закона је приоритет свих приоритета и питање свих питања! Јер, без поштовања устава, закона и људских права нема ни личне сигурности, без личне сигурности нема ни материјалне сигурности, а без материјалне сигурности нема НИКАКВЕ шансе за економски раст и просперитет једне државе. Или ти мислиш да они хулигани што су хтели да линчују припаднике геј параде никад неће ниједног стрејт човека пребити, а они клинци што мачиће бацају са крова да ће стати само на томе? То је разлика у односу на вас мало десније. Ви мислите да је економски развој могућ у диктатури (барем кад је ''ваш човек'' тај који влада), а посао доживљавате као некакво ваше право, уместо нешто за шта човек треба да се избори радом, залагањем и пре свега учењем и стицањем вештина које су другима од користи. Да,кад људи немају шта да једу, Прво да се разумемо то је хипербола. Иако је економска ситуација тешка, у Србији нема гладних, барем не у оном пуном питање живота и смрти смислу речи. У свету има око милијарда људи у екстремном сиромаштву у коме је глад заиста питање живота и смрти, а нико од њих није из Србије. Једна ствар је прогутати понос и отићи до народне кухиње где сервирају сплачине, а сасвим је друго је кад ниси баш ништа јео 3 недеље и питање је да ли ћеш преживети што се на масовној скали дешава у Африци. и не могу да се запосле да би за храну зарадили,онда им овакве ствари као што су геј парада,псећа полиција,па и Тадић у лимузини,боду очи и парају уши. А да ли би им Николић у лимузини исто толико парао очи и уши. Ајд искрено. Нема то везе ни са храном, ни са запослењем, већ им се не свиђа Тадићева политика, што је наравно њихово легитимно право, али овакво рационалисање тога је чиста демагогија. А "ЏИНОВСКЕ "цркве и крстове заиста не бих да упоређујем са полицијом за псе.Намена им се не може упоредити.? Него шта да се не могу поредити. Од овог другог можда буде и неке користи. Једна спаШава животиње,поред живих,гладних и обесправљених људи,а друга( "џиновска" црква),се труди да спаСава ЧОВЕКА и његову душу и да га приближи Богу.Осим тога,држава не финасира свештенике и изградњу цркава,оне се граде од добровољних прилога. Па лепо, ви (ти и још неколико људи овде) сте овим и оваквим речима јасно показли где су вам приоритети, уосталом као и самом Исусу кад га је Јуда конфронтирао у вези скупоцених парфема. Дакле или је проблем сиромаштва евидентно решен кад донатори имају толико пара за џиновске крстове, или је тим донаторима џиновски крст већи приоритет од гладних и сиромашних у ком случају немају ама баш нимало права да се буне на приоритете државе. А кад смо већ код тога држава годишње дотира помесним црквама позамашну количину пара чиме наравно крши устав и секуларни карактер наше земње. Бог је скоро па свемогућ. Он може све да уради... осим да изневери очекивања свог верника. XIO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maxwell Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Па лепо, ви (ти и још неколико људи овде) сте овим и оваквим речима јасно показли где су вам приоритети, уосталом као и самом Исусу кад га је Јуда конфронтирао у вези скупоцених парфема.Поента те приче са парфемима јесте да ће увек бити сиромашних осим ако се ми не променимо и учинимо да њих не буде - једнократна помоћ их и даље оставља сиромашнима (и опет замолио бих те да ово да их не буде не да тумачиш злонамерно, јер то да их не буде значи да сви буду богати).Дакле или је проблем сиромаштва евидентно решен кад донатори имају толико пара за џиновске крстове, или је тим донаторима џиновски крст већи приоритет од гладних и сиромашних у ком случају немају ама баш нимало права да се буне на приоритете државе.Јесте, заиста по Београду како ничу храмови на сваком ћошку то боде очи, а и није потребно. Али оно што још више боде очи су многобројне дискотеке и ноћни клубови, кафићи, кладионице...на које људи троше много више новца него на било који сакрални објекат. Ево још једног примера: мени је као вернику незамисливо да се људи на крсну славу или на Божић ождеравају и напијају уместо да тај новац дају сиротињи!!!А кад смо већ код тога држава годишње донира помесним црквама позамашну количину пара чиме наравно крши устав и секуларни карактер наше земње.А у којој то држави? То нешто нисам приметио у Србији. Погрешно си обавештен по том питању... Credo in unum Deum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука