Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Ti branis tvoju reoriju ja te pitam i ako si naucno potkovan daces mi odgovor sa dokazima koji potvrdjuju tvoju tvrdnju da je TE naucni fakat a ne samo puka TE.Niko ne spori mutacije to je ocigledno ili priodnu selekciju da se desavaju ali oNE NE MOGU DA STVORE NISTA i vi nemate nikakv naucni dokaz za tu tvrdnju nego samo spekulisete i pomazete ateistima i drugima koji su otpali od Boga da se jos vise odalje o d istog umesto da se bavite naukom samokriticki.

jedino sto vam tu TE ,,drzi,, u zivotu jeste faktor vreme a od logike i nauke ste pobegli odavno.

Одговорио сам ти јуче на другој теми на свако твоје словце. Иди прочитај и питај шта ти није јасно, да понављам нећу.

Подели на овим сајтовима

Budite bre ljudi iako ste Srbi i priznajte da vam je ta teorija busna ko svajcarski sira ili kao onaj pokrivach iz onog crtaca ,,Umocicu,,

,,i ja cu,, ako clanovi znaju na koji mislim.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

E ljudi to vam slika i prilka TE.Busna da busnija ne moze biti.

Ne samo da je TE busna kao cebad sirotinjska, nego se svaki istinski evolucionista oseca kao da je u Dreamlandu punom slatkisa dok je recituje!

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Ok.Objasni kako nastaju slozene celijske strukture?sta kaze TE?

odgovor (sasvim primeren pitanju):

slozene celijske strukture su nastale dugim nizom sitnih promena u manje slozenim celijskim strukturama...

Nego kad ce ova tvoja igrarija sa X pitanja da se zavrsi? Jel to stara dobra kreacionisticka taktika da postavljas pitanje za pitanjem, ne osvrces se na odgovore, sve dok ne smoris sagovornike ili ne predjes na drugu temu tako da bar neko moze da se pravi blesav pa da kao konstatuje da su se evolucionisti razbezali od tvojih "strasnih pitanja"... :D

Koliko odgovora je dovoljno da shvatis da nisi u pravu? 50? 100? 1000?

Ili da malo okrenemo igru (i skratimo pricu)... koji coveku dostupan dokaz bi mogao da te ubedi u to da je TE tacna?

A mozes slobodno i da se vratis na ovu temu... nema potrebe da bezis sa nje okolo... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

odgovor (sasvim primeren pitanju):

slozene celijske strukture su nastale dugim nizom sitnih promena u manje slozenim celijskim strukturama...

Nego kad ce ova tvoja igrarija sa X pitanja da se zavrsi? Jel to stara dobra kreacionisticka taktika da postavljas pitanje za pitanjem, ne osvrces se na odgovore, sve dok ne smoris sagovorinike ili ne predjes na drugu temu tako da bar neko moze da se pravi blesav pa da kao konstatuje da su se evolucionisti razbezali od tvojih "strasnih pitanja"... :D

Koliko odgovora je dovoljno da shvatis da nisi u pravu? 50? 100? 1000?

Ili da malo okrenemo igru (i skratimo pricu)... koji coveku dostupan dokaz bi mogao da te ubedi u to da je TE tacna?

prst ka gore prst ka gore prst ka gore Stari su to lisci :D.

Подели на овим сајтовима

prst ka gore prst ka gore prst ka gore Stari su to lisci :D.

Pa nemaju bas mnogo taktika... ima ova prethodno pomenuta sa X pitanja (od kojih gotovo ni jedno ne bi oborilo TE cak i kad bi odgovor na svako bio ne znam)... zatim Gišov galop - da odjednom napisu toliko besmislica da niko ozbiljan nece odgovoriti na sve... i tu su i logicke greske - argumenti iz emocije ili zastrasivanja poput "ako je TE tacna onda nema Boga" ili na ovoj temi pomenut "упитно је да ли ти који тврде да верују у Бога заиста и верују у њега ако тврде да оно што је написано Духом Светим није истинито" i slicne budalastine...

ne znam da li ima jos neka taktika... ako se neko seti, neka pomene...

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Pa nemaju bas mnogo taktika... ima ova prethodno pomenuta sa X pitanja (od kojih gotovo ni jedno ne bi oborilo TE cak i kad bi odgovor na svako bio ne znam)... zatim Gišov galop - da odjednom napisu toliko besmislica da niko ozbiljan nece odgovoriti na sve... i tu su i logicke greske - argumenti iz emocije ili zastrasivanja poput "ako je TE tacna onda nema Boga" ili na ovoj temi pomenut "упитно је да ли ти који тврде да верују у Бога заиста и верују у њега ако тврде да оно што је написано Духом Светим није истинито" i slicne budalastine...

ne znam da li ima jos neka taktika... ako se neko seti, neka pomene...

Ahaaa :D, imam ja iskustva sa kreacionistima jos pre ovog foruma, zato se generalno ne zamaram previse sa njima, jedino ako bas odvali nesto :blink: , ali ne vredi se zamajavati.

Подели на овим сајтовима

Debata sa kreacionistima ti je kao igranje šaha sa golubom.

Koliko god ti inteligentno i ispravno povlačio argument za dobro dedukovanim, empirijski potvrđenim i akademski prihvaćenim argumentom, on će da poruši figure, pokaki se na tablu i šepuri se kao da je on pobedio.

A ako je golub sa ovog sajta, još će dodati "SsssssssLEDEĆI !"

Подели на овим сајтовима

Debata sa kreacionistima ti je kao igranje šaha sa golubom.

Koliko god ti inteligentno i ispravno povlačio argument za dobro dedukovanim, empirijski potvrđenim i akademski prihvaćenim argumentom, on će da poruši figure, pokaki se na tablu i šepuri se kao da je on pobedio.

A ako je golub sa ovog sajta, još će dodati "SsssssssLEDEĆI !"

Something like that :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...