Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Ponekad je problem sa vernicima što im je literatura za čitanje dosta siromašna.Nekako se uglave samo u duhovne knjige, žitija itd i misle da će tu naći odgovore  ama baš na sve, što naravno ne može biti.Drugi problem je što se sama Biblija ( stvaranje) posmatra bukvalističk i u samoj Bibliji se traže odgovori kojih nema, vezanih za nauku i zakone ovog sveta. 

E da je barem takojeini čovek  iz mog okruženja koji je vernik, a pročitao je Bibliju je moj Deda, ali ni on nije  100% vernik, više ima nekog svog boga u koga veruje ali ne prati Crkvu tako da kažem.

Подели на овим сајтовима

Prvoi sam mislio da su svi vernici ili barem većina, toliko zatucani, da neće da otvore oči i um i razmisle o naući i njenim dostignućima

Добра је наука, помаже човјеку, погледај медицину. Чуда чини, операција овог, операција оног......

Али ако наука каже нешто супротно од онога у шта ја вјерујем и шта исповједам.....то је друга прича...... :)

Подели на овим сајтовима

Добра је наука, помаже човјеку, погледај медицину. Чуда чини, операција овог, операција оног......

Али ако наука каже нешто супротно од онога у шта ја вјерујем и шта исповједам.....то је друга прича...... :)

Ali brate jednostavno NE kaze nista suprotno onome sto kaze pravoslavna vera.

Подели на овим сајтовима

Ali brate jednostavno NE kaze nista suprotno onome sto kaze pravoslavna vera.

Тачно, али, вјера и дјеловање Бога је изнад науке, значи наука може да то само посматра. Као на примјер ходање Господа Христа по води. Ту се закони укидају, ти си то навео, назвао, као "Божија интервенција" у другој теми. Законима којима свијет функционише, се укидају и наука то не може да објасни. И некад каже да је то не могуће, управо зато што не може да докаже, објасни. На то сам мислио.

Подели на овим сајтовима

Као на примјер ходање Господа Христа по води. Ту се закони укидају, ти си то навео, назвао, као "Божија интервенција" у другој теми. Законима којима свијет функционише, се укидају и наука то не може да објасни. И некад каже да је то не могуће, управо зато што не може да докаже, објасни. На то сам мислио.

Epic_Facepalm_by_RJTH.jpg

Подели на овим сајтовима

Šta drugo reći na tvoju predhodnu rečenicu. Izgubio sam veru u čoveanstvo zbog nje, ne mogu da verujem da još ima takvih kao ti... 

Ово болдовано показује, брате, да си верник али се правиш жбун.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ne vidim sta ti toliko smeta u toj rečenici. Valjda si i pre znao da hrišćani veruju u čuda. A čuda se ne mogu objasniti naukom.

Sent from my GT-I9001

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...

Ja ne samo da vjerujem već se tako i osjećam, trebam na put a svaka me kost boli, leđa mi sva pucaju, ne znam ni kako ću u tu Njemačku, preživjet taj put do tamo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...